.

حدیث تصادفی

حدیث تصادفی

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بادصبا
درباره ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
لینک دوستان

ویرایش
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز : 40
  • بازدید دیروز : 2162
  • کل بازدید : 1526625
  • تعداد کل یاد داشت ها : 6770
  • آخرین بازدید : 103/9/10    ساعت : 12:40 ص
جستجو

وصیت شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
کاربردی
ابر برچسب ها
ارسال شده در پنج شنبه 91/9/2 ساعت 4:30 ع نویسنده : ایمان احمدی

زید بن ورقاء جهنی
از عناصر خبیث و از قاتلان شهداء در کربلا؛ عده ای از مورخین، او را از همدستان قاتل حضرت اباالفضل (ع) می دانند و به نقل بیشتر روایات، او قطع کننده دست راست حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام، در روز عاشورا بود.
آن زمان که حضرتش برای آوردن آب به طرف رود فرات رفته بود، زیدبن ورقاء با حکیم بن طفیل، در نخلستانی اطراف رود فرات کمین کرده بودند. همین که حضرت آب برداشتند تا به خیمه ها برسانند، آن دو نفر حمله کرده و دستان آن حضرت را قطع نمودند بیشتر مورخین گویند که زیدبن ورقاء، دست راست آنحضرت را با ضربت شمشیر، از تن جدا کرد. در بعضی نقل ها گفته شده که نوفل ازرق و حکیم بن طفیل، با همدستی یکدیگر، دستان او را قطع کردند اما در حدیثی از امام باقر علیه السلام، روایت است که فرمودند: زیدبن ورقاء و حکیم بن طفیل طائی هر دو در قتل عباس بن علی علیه السلام شرکت داشتند. (مقاتل الطالبین/ 82- ترجمه رسولی محلاتی)
ادامه مطلب...


      
ارسال شده در پنج شنبه 91/9/2 ساعت 4:29 ع نویسنده : ایمان احمدی

رشید ترکی
قاتل هانی بن عروه مرادی
او از بستگان عبیدالله بن زیاد (حاکم کوفه در سال 61 هـ.ق) بود، پس از کشته شدن حضرت مسلم بن عقیل علیه السلام و دستگیری هانی بن عروه، به دستور ابن زیاد، او را به بازار گوسفندفروشان بردند تا بکشند، هانی دستهایش بسته بود و دائما قبیله مذحج را (که قبیله خودش) بود، صدا می کرد و چون یاری نداشت، خواست که به وسیله ای، از خود دفاع کند، وی این غلام ابن زیاد (رشید) او را با شمشیر زد که ضربه اول کاری نبود و هانی گفت: بازگشت بسوی خداست خدایا به سوی رحمت و رضای تو، آنگاه غلام ترک، ضربه دیگری زد و او را کشت. مدتها بعد عبدالرحمان بن حصین، رشید ترکی را در «خازر» همراه عبیدالله دید و چون او را شناخت، با نیزه به او حمله و او را کشت.

منابع:

 1- موسوعه الامام الحسین به نقل از: مروج الذهب، مسعودی    

2- تاریخ طبری    

3- ترجمه ارشاد شیخ مفید (رسولی محلاتی)    

4- نفس‌المهموم




      
ارسال شده در پنج شنبه 91/9/2 ساعت 4:26 ع نویسنده : ایمان احمدی

هم لرزیدن تل‌آویو بود که لرزید و تابو شکست! نتیجه آنچه ما «بیداری اسلامی» می‌خوانیمش یعنی این! یعنی لرزش تل‌آویو! یعنی گستاخی «فجر 5». «فجر 5» موشک تمام جهان اسلام است. قدس امروز، کربلای دیروز نیست، کربلای امروز است. خیلی‌ها می‌پرسند برنده جنگ غزه کیست؟! من جواب می‌دهم: برنده کربلا کیست؟! خون مظلوم، با «فجر 5» راحت‌تر بر شمشیر ظالم پیروز می‌شود. ادامه مطلب...


      
ارسال شده در پنج شنبه 91/9/2 ساعت 4:18 ع نویسنده : ایمان احمدی

 

امام على سلام الله علیه

قِوامُ الشَّریعَةِ الأمرُ بِالمَعروفِ، وَالنَّهیُ عَنِ المُنکَرِ، وإقامَةُ الحُدودِ؛

پایندگى شریعت به امر به معروف و نهى از منکر و بر پاداشتن حدود [الهى] است

حکمت‌نامه بسیج: ح 405




      
ارسال شده در پنج شنبه 91/9/2 ساعت 4:16 ع نویسنده : ایمان احمدی

 

بهاحتمالزیاد"IMEI" بهگوشتانآشناستومیدانیدتاحدیمیشودبهشمارهشناسنامهگوشیتعبیرشکرد. ولیواقعاًکاراینکد14رقمیچیستوبرایچهاستفادهمیشود؟هرگوشیجدیدیکهساختهمیشود،بایدیککدمنحصربهفردداشتهباشدکهتاآخرعمردستگاهباآنباقیخواهدماند.

ازآنجاییکهگوشیهایهوشمندروزبهروزبیشتروبیشتردرمعرضخطردزدیدهشدنقراردارند،اهمیّت IMEI -ویادداشتکردنآن- نمایانترمیشود. درایننوشتاربااینمسئلهآشناخواهیمشدکهاصلاًچرابایدهرگوشیهمراهیکهساختهمیشودیککدانحصاریداشتهباشدواینکهچطوربایداینکدراپیداکنیم.

ادامه مطلب...


      
ارسال شده در پنج شنبه 91/9/2 ساعت 11:0 ص نویسنده : ایمان احمدی

حکیم بن طفیل طایی سنبسی
از عناصر خبیث که در قتل حضرت عباس بن علی (اباالفضل) علیه السلام شرکت داشت. او از قبیله «طی» و از همین جهت طائی می گفتند. سنبسی را نیز با اعراب مختلف، سنبسی و... خوانند. حکیم از سران و اشراف کوفه و از سپاهیان عمر بن سعد در کربلا بود.
روز عاشورا، آن زمان که عباس بن علی علیه السلام، به سمت رود فرات رفت تا برای خیمه های امام حسین علیه السلام آب بیاورد، حکیم همراه «زیدبن ورقاء» در یکی از نخلستان های اطراف کمین کرد و بطور ناگهانی به حضرت اباالفضل حمله برد و دستان حضرتش را قطع کردند.
و چون سپاه دشمن، آن حضرت را احاطه کردند، به تنهایی با آنها آنقدر جنگید تا به شهادت رسید. به نقل برخی مورخین، حکیم بن طفیل در آخرین لحظه، عمودی از آهن به فرق مبارکش زد و آنحضرت نقش بر زمین شد. عده ای نام آن خبیث را، «نوفل ازرق» گفته اند.
بعد از شهادت حضرت عباس علیه السلام حکیم جامه و سلاح او را به سرقت برداشت.
تمام مقاتل، او را از قاتلین حضرت ابالفضل العباس (ع) می دانند.
وی بعد از شهادت اباعبدالله الحسین علیه السلام در روز عاشورا، به دستور عمربن سعد همراه با 10 نفر دیگر بر بدن آن حضرت اسب تاختند و استخوان های سینه و پشت و پهلوی حضرتش را در هم شکستند (لعنت خداوند بر آنها)، وقتی به کوفه به حضور ابن زیاد رفتند، اظهار خوش خدمتی کرده و گفتند ما بودیم که در بعدازظهر عاشورا بر پیکر حسین اسب تاختیم ولی عبیدالله به آنها جایزه اندکی داد. محدثین چون (ابوعمرو زاهد) گویند که چون نسب این ده نفر را بررسی کردیم، دیدیم که همگی حرامزاده و از اولاد زنا بودند.
ادامه مطلب...


      
ارسال شده در پنج شنبه 91/9/2 ساعت 10:0 ص نویسنده : ایمان احمدی

حفص
پسر عمربن سعد که در واقعه کربلا همراه پدرش جنایات بسیاری انجام داد و پدرش را به قتل امام حسین علیه السلام و اصحاب تحریک می کرد!!
نام او در برخی مقاتل، آن جایی مطرح شده که قبل از روز عاشورا، هنگامیکه حسین بن علی دانست عمر بن سعد با لشگرش به مقابله با او به سرزمن نینوا فرود آمده و آماده جنگیدن و حمله هستند. کسی را نزدش، فرستاد (ظاهرا آن شخص «عمروبن قرظة بن کعب انصاری» بوده است). و پیغام داد که امشب به دیدار من آی، می خواهم ترا ملاقات کنم و مکان این ملاقات در میان دو لشگر در خیمه ای باشد عمر سعد با پسرش حفص و قریب بیست نفر سوار و حسین علیه السلام هم با همین تعداد آمدند.
چون به یکدیگر رسیدند، امام حسین (ع) به اصحابش فرمود که دورتر روند و فقط برادرش عباس بن علی علیه السلام و فرزندش علی اکبر در کنارش بمانند. عمر سعد هم همینکار را کرد و فقط پسرش و غلامش ماندند. امام علیه السلام و عمربن سعد شبانه و در پنهانی مدتها با هم گفتگو کردند و سپس هر کدام سوی لشگرگاه خود بازگشتند.

پایان زندگی ننگین او:
زمانیکه عمربن سعد به دست مأموران مختار ثقفی، به هلاکت رسید و سر بریده او را نزد مختار آوردند، حفص دستگیر شده و در کنار مختار ایستاده بود و به سر پدر نگاه می کرد. مختار به او گفت: این را می شناسی؟ گفت آری. انالله و انا الیه راجعون. زندگی پس از او زشت است. مختار گفت: راست گفتی و دستور داد همانجا او را کشتند و گفت: آن به جای حسین (ع) و این به جای علی بن الحسین (ع) (حضرت علی اکبر) فرزند حسین، اگرچه هرگز برابر هم نیستند و با خود گفت: چه مقایسه ناعادلانه ای! به خدا قسم اگر سه ربع قریش را بکشم، تلافی یک بند انگشت او را (حسین علیه السلام) نکرده ام. آنگاه مختار، سر هر دو ملعون (پدر و پسر) را برای محمد بن حنفیه به مدینه فرستاد.
گفته اند: تنها در آن روز بود که حضرت سجاد علیه السلام را خندان دیدند. زیرا قبل از آن، در اکثر اوقات، آنحضرت گریان و ناراحت بود!!

منابع:

1- نفس‌المهموم    

2- فرهنگ عاشورا    

3- ج 2/ موسوعة‌الامام الحسین به نقل از الفتوح ابن اعثم، ترجمه ارشاد رسولی محلاتی، مقتل الحسین خوارزمی.    

4 - تاریخ خلفا رسول جعفریان ج 2 ص 527




      
ارسال شده در چهارشنبه 91/9/1 ساعت 4:22 ع نویسنده : ایمان احمدی




      
ارسال شده در چهارشنبه 91/9/1 ساعت 4:22 ع نویسنده : ایمان احمدی

جمعی از بسیجیان سراسر کشور صبح امروز با رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی رحمه‌الله دیدار کردند.



      
ارسال شده در چهارشنبه 91/9/1 ساعت 4:17 ع نویسنده : ایمان احمدی




      
<   <<   26   27   28   29   30   >>   >


پیامهای عمومی ارسال شده

+ بسمه تعالی میلا باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه برتمام محبین اهلبیت مبارک باد التماس دعا