وزرا، معاونین رئیس جمهور، استانداران، فرمانداران و رؤسای دستگاههای اجرایی سراسر کشور
سلام علیکم
باعنایت به اصل تفکیک قوا در قانون اساسی جمهوری اسلامی و لزوم اعمال مدیریت متمرکز دولت در راهبری امور اجرایی کشور و ضرورت ایجاد همگرایی کامل در تحقق وعدههای دولت به مردم شریف و همچنین ضمن اعتقاد به لزوم تعامل فعال و سازنده با مجلس محترم شورای اسلامی در چارچوب قانون لازم است از پذیرش و انجام هر گونه اقدامی که شائبه دخالت در عزل و نصب مدیران اجرایی در اثر فشار یا خواست نمایندگان مجلس متبلور میکند جدا خودداری شود.
بر اساس قانون انتصاب، جابجایی و عزل مدیران اجرایی از اختیارات قوه مجریه بوده و دخالت و اعمال نفوذ در آن بویژه از مجاری خارج از دستگاههای مسئول دولتی، به هیچ عنوان قابل پذیرش نمیباشد.
بدیهی است مسئولیت پذیرش دخالتهای فوق الذکر در انتصابات، تغییر و جابجایی مدیران اجرایی در تمامی سطوح مدیریتی بر عهده مسئول مربوطه بوده و دولت به هیچ عنوان در این خصوص اغماض نخواهد کرد.
امام علی سلام الله علیه
أفضلُ المؤمِنینَ أفضَلُهُم تَقْدِمَةً مِن نَفسِهِ وَأهلِهِ وَمالِهِ؛
بهترینِ مؤمنان، آن کسى است که از جان و خانواده و دارایى خود، [در راه خدا] بیشتر مایه بگذارد.
: وزارت اطلاعات در گزارشی به بررسی رویکردها و برنامه کاری مسئول ایران در شورای اطلاعات آمریکا و خدمات وی از جمله توصیه های وی درباره فعال شدن زیر ساختهای جریان فتنه در جهت گسترش نارضایتی اقتصادی پرداخته است. ادامه مطلب...
امام صادق سلام الله علیه
إنَّ خَیرَ ما وَرَّثَ الآباءُ لأِبنائهِمُ الأدَبُ لا المالُ؛
بهترین میراثى که پدران براى فرزندان مىگذارند، ادب است نه ثروت
دانشنامه قرآن و حدیث: ج 2, ص 284, ح 199
ر سال 1373 هجری قمری که حاج شیخ محمدحسین زاهد تهرانی معروف به زاهد نفتفروش که در مسجد امینالدوله واقع در بازار درگذشت، بنا به درخواست اهل مسجد و محل، آیتالله بروجردی به عبدالکریم حقشناس دستور داد تا برای حل مشکلات دینی و رسیدگی به امور شرعی آن مسجد، به تهران عزیمت کند. ادامه مطلب...
حضرت آیتالله خامنهای در روز آخر سفرشان به کرمانشاه در جمع مسئولان استان با اشاره آنچه در سطح شهر مشاهده کردهاند، نظرشان را درباره تبلیغات پیرامون سفر اعلام کردند:
من یک گلایهى کوچکى هم دارم؛ چند روز است منتظر فرصتى بودم که این گلایه را هم عرض بکنم. آن گلایه این است که من وقتى توى خیابانهاى کرمانشاه رفتم، دیدم به شکل غیر متعارفى عکسهاى بزرگى از چهرهى این حقیر در مسیر نصب شده - به افراط، به اسراف - حتّى به نظرم در راه پاوه که میرفتیم، من دیدم در بعضى جاها توى جاده هم عکس نصب کردهاند؛ چرا؟ این همه عکس! این کار چند تا اشکال دارد: یکى اینکه اینها هزینهبر است، خرج دارد - من اطلاع دارم، میدانم - و کارى است کاملاً غیر لازم، با هزینهى سنگین؛ خب، این توجیهى ندارد.
ثانیاً این نحوهى کار کردن و عکس زدن و تبلیغهاى اینجورى، مناسب وضع ما و شأن نظام جمهورى اسلامى و شأن طلبگى ما نیست؛ اینجور کارها مال دیگران است. کار ما بایستى با بساطت و سادگى پیش برود. اینجور کارهاى رنگ و لعابدار، متناسب با وضع ما نیست؛ و البته از لحاظ فنى هم کسى نگاه کند، اینها ضد تبلیغ هم هست.
حالا اگر کسى هم میخواهد واقعاً یک محبتى بکند، اینها کارهائى است که خیلى تأثیر ندارد؛ تأثیرات عکس هم دارد. به هر حال من گلایهمند شدم، منتها ندانستم که به کى باید این گله را بگویم؛ کدامیک از دستگاههاى مختلف در این زمینه دستاندرکار بودند و آنها این فکر را، این عمل را، این اقدام را کردند؛ دیدم بهترین جا، همین جاست؛ این چند روزه، جاى دیگرى فرصت پیش نیامد. به هر حال اینجور کارها خوب نیست. این را همهى دوستان، مسئولان و همکاران بدانند؛ این سبک کار کردن و تبلیغاتِ این شکلى، باب انقلاب و نظام اسلامى نیست. ولى خب، حقاً و انصافاً، هم مردم و هم مسئولین، در این چند روزى که ما مهمان شما مردم عزیز کرمانشاه بودیم، سنگ تمام گذاشتند و محبت و صفاى خودشان را به حد اعلى نشان دادند.
بیانات در دیدار مسئولین اجرائى استان کرمانشاه 1390/07/28