.

حدیث تصادفی

حدیث تصادفی

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بادصبا
درباره ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
لینک دوستان

ویرایش
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز : 7750
  • بازدید دیروز : 41
  • کل بازدید : 1546244
  • تعداد کل یاد داشت ها : 6770
  • آخرین بازدید : 103/9/28    ساعت : 5:56 ع
جستجو

وصیت شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
کاربردی
ابر برچسب ها
ارسال شده در شنبه 90/2/3 ساعت 8:3 ص نویسنده : ایمان احمدی

کاظمی

صحبت های شهید احمد کاظمی در مورد شهید مهدی باکری وراضی نبودم این شهید بزرگوار برای بازگشت برادر بزرگوارشان حمید باکری از مجنون
دریافت فایل تصویری




      
ارسال شده در شنبه 90/2/3 ساعت 8:2 ص نویسنده : ایمان احمدی

تیمسار

خاطره ای شنیدنی از  تیمسار مطلق خلبان امام خامنه ای در مورد حضرت آقا
دریافت فایل تصویری




      
ارسال شده در جمعه 90/2/2 ساعت 9:32 ص نویسنده : ایمان احمدی

وزیر اطلاعات دولت نهم با بیان اینکه «ما خودمان هم نفهمیدیم چگونه و چرا ما را کنار گذاشتند» یادآور شد: بسیاری از مسئولین از برکناری من هیچ اطلاعی نداشتند.

به گزارش جهان به نقل از مهر وی ادامه داد: اطلاعی ندارم که در آن زمان مقام معظم رهبری از روند برکناری من مطلع بود یا نه، ولی ایشان از برکناری آقای مصلحی اطلاعی نداشتند.

خبر عزل خودم را از معاونم شنیدم / شوکه نشدم!

محسنی اژه ای در ادامه روایت خود از برکناری اش در دولت نهم گفت: بعد از نماز ظهر روزی که من را برکنار کردند مانند همیشه قرار بود تا قبل از پایان وقت اداری یک جلسه ای بگذاریم که وقت هم فوت نشود که در حال رفتن به اتاق کارم بودم که یکی از معاونین من سراسیمه به استقبال من آمد و خبر عزل من را داد و گفت که به وی پیشنهاد سرپرستی وزارت اطلاعات داده شده است.

وی با اشاره به شوکه شدن همراهانش پس از شنیدن خبر عزلش از وزارت اطلاعات دولت نهم، بیان داشت: ولی خود من چون شناخت داشتم خیلی شوکه نشدم!

دادستان کل کشور با اشاره به اطلاع از خبر برکناری اش چند دقیقه مانده به پخش اخبار ساعت ?? یادآور شد: پس از شنیدن خبر عزلم در پاسخ به مشورت معاونم برای پذیرفتن سرپرستی وزارت اطلاعات به او گفتم که اگر من برکنار شدم که دیگر نمی توانم نظری داشته باشم ولی اگر از من مشورت می خواهی من می گویم حتما قبولت داشته که به عنوان سرپرست شما را معرفی کرده است.

محسنی اژه ای با بیان اینکه این به صلاح نبود که دو هفته مانده به پایان دوره دست به برکناری وزرا بزنند عنوان کرد: به هر حال ما با یکی دو نفر مشورت کردیم که در مقابل این موضوع چه واکنشی نشان دهیم.

اتفاقی شبیه به اتفاقی که برای مصلحی افتاد!

وی با اشاره به اینکه روز برکناری اش از وزارت اطلاعات مانند همه یکشنبه ها قرار بود جلسه دولت ساعت چهار برگزار شود، افزود: اتفاقی که برای ما رخ داد مانند همین اتفاقی بود که برای مصلحی رخ داد.

دادستان کل کشور ادامه داد: ابتدا قصد داشتم با توجه به برکناری در جلسه دولت حضور پیدا نکنم که در نهایت با توجه به اینکه این موضوع به صورت رسمی به ما اعلام نشده بود تصمیم به حضور در جلسه دولت گرفتیم.

گاهی وقتها یک استعفای زوری از آدم می گیرند!

محسنی اژه ای با بیان اینکه گاهی وقت ها یک استعفای زوری از آدم می گیرند، گفت: ولی متاسفانه در این خصوص هیچ حرفی به ما گفته نشده بود.

توصیه راننده به وزیر اطلاعات: به جلسه دولت نروید!

وی ادامه داد: در نهایت تصمیم گرفتیم خودمان را «به آن راه بزنیم» که از موضوع برکناری خبر نداریم و برای رفتن به جلسه دولت سوار ماشین شدم که راننده ماشین به من یادآوری کرد که آقای محسنی، گفته اند شما جلسه دولت نروید و به دفتر ریاست جمهوری مراجعه کنید.

دادستان کل کشور افزود: پس از رفتن ما به دفتر ریاست جمهوری آقای شیخ الاسلامی که آن زمان رئیس دفتر رئیس جمهور بودند به ما اطلاع دادند که من و آقای صفار هرندی عزل شده ایم.

برای خداحافظی هم به جلسه دولت راهمان ندارند!

محسنی اژه ای در ادامه روایت خود از برکناریش گفت: من در نهایت به رئیس دفتر رئیس جمهور گفتم خب ایرادی ندارد ما به جلسه دولت می رویم تا حداقل با دوستانی که چهار سال با هم بودیم خداحافظی داشته باشیم که ایشان به ما گفتند شما نروید!

وی با بیان اینکه هر قدر اصرار کردیم اجازه خداحافظی به من ندادند، گفت: رئیس دفتر رئیس جمهوری ضمن مخالفت با حضور من در جلسه دولت عنوان کردند که به وی گفته شده است از ورود من به جلسه ممانعت کند.

وزیر سابق اطلاعات با اشاره به عزل دیگر وزیران دولت نهم گفت: در نهایت من هنگام خداحافظی به رئیس دفتر رئیس جمهور یادآوری کردم که با توجه برکناری من و صفار هرندی دولت از حد نصاب می افتد.

اینقدر شتاب زده عمل شد که دولت از نصاب افتاد!

محسنی اژه ای ادامه داد: این قدر شتاب زده در مورد برکناری وزرا عمل شده بود که حتی به این موضوع هم فکر نکرده بودند که با عزل ما دولت از رسمیت می افتد و باید برای ادامه کار دوباره از مجلس رای اعتماد بگیرد.

وی افزود: بعد از یادآوری من رئیس دفتر رئیس جمهور همانجا به دولت زنگ زدند و موضوع را عنوان کردند که در نهایت تصمیم گرفتند حکم صفار هرندی را فعلا ابلاغ نکنند تا دولت از رسمیت نیفتد.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به سختی کار مقام معظم رهبری در ایجاد تعامل میان مسئولان گفت: اگر هدایت های ایشان نبود مسلما دشمن در بسیاری از صحنه ها نتیجه می گرفت




      
ارسال شده در جمعه 90/2/2 ساعت 9:25 ص نویسنده : ایمان احمدی

سخنگوی قوه قضاییه با تاکید بر اینکه کنار گذاشتن وزیر اطلاعات در این شرایط توجیهی نداشت، گفت: بحث «چگونه کنار گذاشتن» وزیر اطلاعات به عنوان یکی از وزارتخانه های کلیدی مهم است.

به گزارش جهان وی با بیان اینکه وقتی می خواهند وزیر را کنار بگذارند باید یکسری زمینه چینی ها صورت گیرد، خاطر نشان کرد: باید طوری در این رابطه عمل شود که سیستم اطلاعاتی کشور ضربه نخورد و حداقل زمانی برای معرفی فردی که می خواهد به جای وزیر گذاشته شود مدنظر قرار گیرد.

محسنی اژه ای با تاکید بر اینکه کنار گذاشتن وزرا جزء اختیارات رئیس جمهور است ادامه داد: ولی حقیقتا نحوه عملکرد در مورد برکناری وزیر اطلاعات توجیه پذیر نیست.

وی با اشاره به واکنش رهبر معظم انقلاب به برکناری مصلحی گفت: ایشان در نامه ای خطاب به رئیس جمهوری عنوان کردند که کنار گذاشتن مصلحی در شرایط کنونی نه به مصلحت کشور و نه به مصلحت شماست.

برخوردهایی که قند در دل دشمن آب می کند!

دادستان کل کشور ادامه داد: این گونه برخوردها در دل دشمنان ما «قند آب می کند.»

محسنی اژه ای در ادامه سخنان خود به نحوه برکناری خود در زمانی که بر مسند وزارت اطلاعات قرار داشت، اشاره کرد و گفت: من و صفارهرندی را دو هفته مانده به پایان دوره وزارتمان کنار گذاشتند که حتی اگر فرض هم کنیم که ما «آدم های بدی» هستیم باز هم این برخورد درست نبود




      
ارسال شده در پنج شنبه 90/2/1 ساعت 10:34 ص نویسنده : ایمان احمدی

جریان انحرافی اصولگرایان که اخیرا" حول محور یک چهره خاص ، اقدام به تزریق بی قاعدگی سیاسی در مبانی ایدئولوژیک نیروهای اصولگرا و ارزشی جامعه می نماید ،اهداف بلندی را مورد توجه قرار داده که نیازمند تدقیق و بررسی های عمیقی است.
این جریان که هم اکنون از منابع قدرت بهره گیری مناسب دارد ،با تجزیه نیازهای راهبردی خود و هدف گذاری های تعریف شده ، نیازمند برخی امکانات درونی و ابزارهای بیرونی برای تحقق بر نامه های خود می باشد.
درهمین زمینه و در ابتدا،چند پرسش اصلی می تواند سویه های بنیادین راهبرد این جریان را مشخص سازد.پرسش هایی همچون :
1- این جریان به مثابه یک تلاش هدفمند به چه می اندیشد؟ آیا غایت فعالیت های آن در چارچوب معادلات سیاسی و صرفا" برای انتخابات ریاست جمهوری است؟
2- جریان فوق آیا یک تلاش ایذایی برای جمع و مهره های دیگر است؟.به تعبیر دیگر آیا برای لیدر کنونی این جریان ،نقش«پیش فدا شدن» تعریف و تصویر شده است؟
3- آیا جریان فوق تنها در حد بازی ها و رقابت های سیاسی مرسوم به فعالیت مشغول است؟
4-آیا شواهد و قرائن حکایت از فعالیت جریان مزبور برای مناسباتی فراتر از معادلات سیاسی مرسوم و نقش های تعریف و تصویر شده، ندارد؟
5- آیا فعالیت های این جریان انحرافی می تواند ترکیبی از تمامی موارد گفته شده باشد؟
بی گمان پرداختن به هریک از این سوال ها و رسیدن به پاسخ ها،می تواند بخشی از نگاه های لازم را جهت و هدف ببخشد.اما فارغ از پاسخ مشخص به اهداف جریان انحرافی اصولگرایان باید بپذیریم که تلاش برای گفتمان سازی و استخراج «چهره» و به تعبیری رساتر، خلق یک «پدیده» تلاشی است که در صورت رسیدن به پاسخ هریک از سوالات مطرح شده،امری حتمی و لازم است.

***
اجازه بدهید اندکی صریح تر بگوییم. جریان انحرافی اصولگرایان نیازمند خلق یک «چهره» در جغرافیای سیاسی کشورمی باشد، چهره ای که می خواهد خود را به عنوان یک «پدیده جدید»، ظهور و بروز دهد اما بنا به واقعیت های موجود،جلوه گری اش چندان منطبق با گفتمان موجود انقلابی نمی باشد. گفتمانی که به دلیل کارکردش، نیروهای ارزشی حاضر نیستند خواست و نقش تعیین کنندگی خود را بدان اعطاء کرده و براحتی در اختیار پدیده این جریان قرار دهند.
این جریان که از هم اکنون علقه نیروهای ارزشی را از دست داده و بنا به منظومه فکری اش، خود را دربردارنده حداقلی از پتانسیل جدید در سپهر سیاسی کشور می داند، بر این باور است که شعار استقلال و عدالت در کاشانه این جریان ، بروز و ظهور داده شده و گفتمان مسلط آینده به سوی گفتمان آزادی (به تعبیر دقیق تر اعطای آزادی های فراسوی خطوط قرمز) میل خواهد کرد،لذا کسب علقه دهک های بالا که طبقه متوسط و طبقات بالا را شامل می شود سخت مورد توجه آنان قرار گرفته است.
نگاهی به خطوط فکری این جریان نشان می دهد که اینان درجذب این علقه تلاش زیادی را بعمل آورده اند. ارسال این گراها اما تنها با دادن علائم کافی نیست. آن چه که به تاکید ، مورد نیازآنان است،ایجاد دو قطبی به شکل «خیر و شر» می باشد .

***
به بیان دیگر طرح برخی مطالب توسط جریان انحرافی اصولگرایان درمقابل نظام اندیشگی ، باورها و هنجارهای نیروهای ارزشی ، گرایش شدید به بروزدادن سیاست های لیبرالیستی در حوزه اقتصاد و فرهنگ و اجتماع و... در بردارنده این موارد است که :
1- جریان انحرافی درمیان اصولگرایان برای خلق پدیده خود ، نیازمند یک دو قطبی می باشد به شکلی که تعریف و تصویرمخلوق آن ها حتی به عنوان یک قطب منفی در جامعه چندان برای آنان مهم تلقی نمی شود.
2- این قطب منفی می کوشد با طرح مباحث ساختارشکن ،کانون های مقاومت و فشار را در برابر خود شکل داده و در حقیقت بتواند جایگاه خود را به عنوان یک قطب تثبیت کند. بنا بر باور این جریان، شکل گیری این کانون های مقاومت و سازماندهی عصبیت های بروز یافته می تواند، دهک های بالا را به سوی این جریان که درمقابل جریان «دیگر» است ، جذب و مجذوب سازد. تاکید یکی از مشاوران دولت اصلاحات مبنی بر این که در صورت کاندیدا شدن مهره این جریان باید از آن حمایت کرد چرا که خواست او با خواست آنها همپوشانی هایی دارد ، در همین راستا قابل ارزیابی است.
3- از دیگر سو، جریان مزبور می کوشد تا با طرح برخی موارد همچون این که بخشی هایی از بدنه اصولگرایان به دلیل سهم خواهی در برابر آن ها قرار گرفته اند، خود را مبری از انتقادات اصولگرایان نشان داده و ضمن به میدان آوردن پتانسیل ، قابلیت و چهره گفتمان موجود،انضمام حداقل حامیان و ظرفیت جدید را به سامان برساند.
اما فارغ از معطوف شدن به خواست اصلی این جریان ،باید دید که خطوط کلی دیگربرای ادامه فعالیت جریان فوق چه می باشد،در این زمینه باید گفت که این جریان از این پس خواهد کوشید:
الف- احساس بی قاعدگی سیاسی را دربخش هایی از جامعه پمپاژ کند.به این معنا که فرد چنین احساس و استنباط کند که قواعد و قوانینی که باید مناسبات سیاسی را تعیین و هدایت کند از میان رفته و قرار است قاعده جدیدی شکل گیرد.
ب- با شکل دادن به مباحث جدی هنجار شکنانه و ساختارشکنانه طی ماه ها و سال های آینده، پدیده خود را به عنوان یک نقطه گره سلبی(منفی) مطرح و مناسبات را حول قطب بندی جدید طراحی کند.
ج- با گفته ها و کردار های خود جریان اصولگرایی را به عنوان یک جبهه متحد دچار انشقاق کرده و جریان رقیب را در خود جریان اصولگرایان تعریف و تصویرکند.
د- گرایش های فزاینده به یک محیط بحران زاد و بحران زی را برای ادامه فعالیت های خود تعریف کند.
ه- با توجه به نیاز به کار تشکیلاتی به دنبال شبکه سازی در محیط مختلف بوده و در این زمینه فعالیت های خود را شتاب بخشد.در همین زمینه ارتباط با برخی سرشبکه های دانشجویی،هنرمندان و اصناف،ایرانیان خارج از کشور،توجه به برخی اقلیت ها، جمع شدگی پیرامون دستور کارهای مختلف و گوناگون (متناسب با سلایق و علایق و مشی و مشربها )و... از جمله مواردی است که از هم اکنون بخش هایی از آنان در دستورکار قرار گرفته است.
ز- از هم اکنون این جریان برای خود تاکید بر موارد ذیل را لازم الاجرا دانسته است:
- آوانگارد بودن (پیشتاز کنش ها و واکنش های نظری و علمی ـ سیاسی ـ اجتماعی)
- چندساحتی (اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، حقوقی، اقتصادی) بودن
ـ ملی (مستقل و بومی) بودن ( با تأکید بر چارچوبهای فراخ هویتی «دینی ـ ایرانی»)
ـ تشکیلاتی ( اما نه لزوماً حزبی) بودن
- ایجاد تشکیلات منظومه ای و خوشه ای متکثر
- تعمیق و گسترش مجادلات کلامی – رسانه ای
- اصلی و فرعی کردن چالشهای موجود جامعه
- تاکید بر«صورت» مبانی بدون داشتن دغدغه «سیرت» آن
- تلاش برای رادیکالیزه کردن هویت های ارزشی در برابر خود تا بالاترین سطوح ممکن
- تلاش برای شکل دهی به نظام نخبگانی مطلوب خود با تکیه بر استفاده از ابزارهای تشویقی؛کنترلی،تحریمی موجود در مجوزها ،امکانات و تسهیلات
- اتکای بیش تر بر اقلیت معتقد و تلاش برای ایجاد اقلیت های متعدد صنفی و قشری
- گشایش نسبی در فضای اجتماعی- فرهنگی
- تلاش برای ایجاد شکاف میان بازیگران(الیت) رسمی حکومتی(حاکمیت دوگانه)
- تلاش برای ایجاد شکاف میان «عمل» و «نظر» برخی نخبگان سیاسی
- کوشش جهت شکاف میان نظام اجتماعی و نظام سیاسی و قراردادن نظام سیاسی در برابر وضعیت«پات»(مسلوب الاختیارشدن)
- گرایش فزاینده به یک نظام بحران زا و بحران زی
- ایجاد شکاف میان جبهه اصولگرایان از طریق انشقاق میان تشکل های انقلابی
و...
با توجه به موارد گفته شده از هم اکنون باید دانست این جریان انحرافی مهمترین نیاز خود را حول مخالفت ها و طرح خود به عنوان یک قطب منفی طراحی کرده و نیروهای ارزشی باید هوشیار باشند که تله ای تحت عنوان «واکنش گیری » از سوی این جریان در نقاطع مختلف تعریف می شود تا آن قطب بندی موردنظر خود را عملیاتی سازند.
اما در این میان توجه به یک واقعیت دیگر نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد و آن این که چنین رویکردهایی از جانب جریان انحرافی ، بیش از هر عامل دیگری موجب آن خواهد شد که جریان فتنه به یک تنفس دست یابد. تنفسی که مسیر احیا را برای آنان میسرتر و هزینه ها را برای فتنه گران کمتر می سازد.




      
ارسال شده در پنج شنبه 90/2/1 ساعت 10:33 ص نویسنده : ایمان احمدی

وزارت اطلاعات

پس از برخوردها و رفتارهای اخیر سرآمدان جریان انحرافی و نامه رهبر معظم انقلاب،اخبار بدست آمده از شور و شعفی مثال زدنی در این وزارتخانه حکایت دارد.
به گزارش«جوان آنلاین»،پس از انتشار نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به وزیر اطلاعات شعار مرگ بر منافق در نمازخانه این وزارتخانه طنین انداز شد.
همچنین گفته می شود مدیران،پرسنل و نیروهای انقلابی وزارتخانه ضمن بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب بر مرزبندی خود با جریان انحرافی تاکید کرده اند.




      
ارسال شده در پنج شنبه 90/2/1 ساعت 9:34 ص نویسنده : ایمان احمدی

به گزارش ایسنا، سردار محمدرضا نقدی در همایش جهاد فرهنگی که با حضور اقشار فرهنگی بسیج برگزار شد، با هشدار نسبت به فتنه های پیچیده پیش روی ملت ایران گفت: ملت عزیز ما باید بسیار هشیار باشند و بسیجیان عزیز نیز به دقت حوادث را رصد کنند، چرا که فتنه هایی که در آینده پیش روی ماست، پیچیده تر است و باید بدانیم آخرین فتنه آخرالزمان شبیه ترین آن ها به حقیقت است و پیچیدگی آن حتی با فتنه عمیق ?? هم قابل قیاس نیست.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: در هم شکستن فتنه عمیق ?? که دشمن چند دهه برای آن برنامه ریزی کرده بود، امتحان سختی بود که ملت ایران با سربلندی از آن خارج شد، اما باید بدانیم جنس فتنه های بعدی با آنچه در فتنه ?? دیدیم متفاوت خواهد بود.

وی ادامه داد: علی رغم عمقی که فتنه ?? داشت و از همه ظرفیت‌های افراد به ظاهر موجه استفاده شد، در صحنه عمل ما با کسانی مواجه بودیم که آشکارا در روز قدس روزه خواری می کردند، با کفش نماز می خواندند و در ایام سوگواری به شادی و پایکوبی می پرداختند و شناخت ماهیت آن ها کار سختی نبود، اما در فتنه بعدی شرایط بسیار غبار آلود و تشخیص حق از باطل بسیار دشوار تر خواهد بود و ممکن است با عده‌ای مواجه شویم که با نام قرآن و نماز و علاقه ظاهری به عدالت و مهدویت، به مبارزه با ولایت بر خیزند و چه بسا منحرفان با نام صالحین رو در روی انقلاب بایستند.

نقدی با تاکید مضاعف بر لزوم هشیاری بسیجیان و حراست بیش از پیش آن ها از مرزهای فرهنگی کشور، تصریح کرد: پیچیدگی فتنه های آینده و شباهت بسیار زیاد آن ها با جریان حق، قدرت بصیرت بسیار بیشتری می خواهد.

وی تصریح کرد: برای پیروزی بر فتنه‌های آخرالزمان باید بصیرت کسب کنیم و همانطور که خداوند فرموده است: «ان تتقوا الله یجعل لکم فرقانا»، راه کسب بصیرت و پیروزی بر فتنه ها، رعایت تقوای الهی و تمسک به ولایت است.

وی با اشاره به رشادت های رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، خاطر نشان کرد: رشادت های رزمندگان اسلام، اتحاد جماهیر شوروی را به نابودی کشاند و در ادامه در اثر حرکت الهی انقلاب اسلامی، امروز ایالات متحده پوشالی آمریکا از هم فروپاشیده است، اما به دلیل سانسور شدید خبری خیلی از واقعیت های غرب، از دیدگان ملت ها پنهان است.




      
ارسال شده در پنج شنبه 90/2/1 ساعت 9:33 ص نویسنده : ایمان احمدی

خطای دور از انتظار رئیس جمهور در ماجرای اخیر وزارت اطلاعات، محافل رسانه ای ضدانقلاب و فعال در فتنه سبز را سر ذوق آورد.
به گزارش جهان به نقل از کیهان این رسانه ها که طیفی چند لایه (از رسانه های دولتی آمریکا و انگلیس تا سایت های وابسته به گروهک های ضدانقلاب و پایگاه های خبری نقش آفرین در فتنه سبز) را شامل می شود، ماجرای اخیر را بهانه ای برای به فراموشی سپردن شکست های راهبردی و سرخوردگی گسترده خویش طی یکی دو سال اخیر قرار دهند و به عناصر ضد انقلاب امیدواری بدهند. محافل مذکور تلاش کرده اند ماجرای پیش آمده را با تعابیری نظیر بن بست، بحران، جنگ داخلی خونین! و... بزرگ نمایی کنند در حالی که ماجرای اخیر با همه تلخی آن در مقابل بحران ها و چالش هایی که نظام از سرگذرانده، مطلقاً اهمیتی ندارد و گذر زمان نشان خواهد داد که عناصر ضدانقلاب بخیه به آبدوغ می زنند.
طیف دوم از محافل رسانه ای نقش آفرین، رسانه های شبه اصولگرایی هستند که برخی عناصر زنجیره ای را به همکاری دعوت کرده اند یا هنوز در حال و هوای انتخاباتی و رقابت های مربوطه به سر می برند. این محافل نیز دانسته یا ندانسته به کمرنگ کردن حقایق فتنه سازماندهی دشمن در سال ?? پرداخته و بعضاً لحنی سرزنش آمیز در پیش گرفته اند که چرا مردم و نظام پای شعارهای انقلابی و مکتبی احمدی نژاد ایستادند!! این طیف نیز البته سابقه روشنی دارند و در فتنه دشمنان امتحان بدی پس دادند اما با این وجود مورد اغماض قرار گرفتند.
اما طیف سوم که ظاهراً در تقابل با دو گروه دیگر اما دقیقا در سناریوی دو طیف قبلی- به ویژه طیف شبکه عنکبوت- نقش آفرینی کردند، چند رسانه منتسب به دولت بودند که با ژست حمایت از دولت و رئیس جمهور، عملاً لحن و ادبیات دشمنان و منافقین را در پیش گرفتند و با نقاب دفاع از رئیس جمهور، کوشیدند به چالش و تنش دامن بزنند. عناصر کم مقدار و نفوذی و بعضاً آلوده به زد و بندهای شدید اقتصادی و سیاسی در این چند رسانه با کری خوانی و تهدید و لات بازی! سعی کردند به فضای التهاب دامن بزنند و حتی با ادبیات فتنه سبز تهدید به تقابل خیابانی کردند که فارغ از ماهیت گنده گویانه این تحرک تبلیغاتی روشن می کند باند اسفندیار رحیم مشایی ارتباط کاملا روشن و تعریف شده ای با فتنه سبز دارند و براساس نقش های تعریف شده عمل می کنند. این رویکرد یادآور همان داستان «اوس شعبان» و اوس قربان» است که قرار شد به جای شیرهای نفله شده و واقعی، لباس شیر به تن کنند و با هم گلاویز شوند. البته اوس شعبان و مش قربان این بار کاملا هماهنگ و آگاه از نقش یکدیگر هستند.
طرفه اینکه از یک سو عناصری نظیر محمدعلی ابطحی آفتابی شده و از اصولگرایان خواسته که غیرت به خرج دهند و به میدان بیایند و از آن طرف سایت دولت یار هم متقابلا از حامیان رئیس جمهور می خواهد که به خیابان بیایند، حال آن که حامیان و منتقدان حقیقی و دلسوز احمدی نژاد یک طیف و یک جبهه بیشتر نیستند. رجب مزروعی عضو فراری جبهه مشارکت روز گذشته به ارگان سازمان سیا گفت: اگر حمایت رهبر نباشد همین مجلس، رئیس جمهور را ساقط می کند




      

رهبر انقلاب ایران دیروز طی نامه ای مستقیم خطاب به وزیر اطلاعات این کشور خواستار ادامه فعالیت وی در سمتش شد.تحلیلگران ازاین نامه با عنوان «حکم حکومتی» یاد می کنند.

به گزارش جهان به نقل از آزاد نگار برای نخستین بار در تاریخ سیاسی جمهوری اسلامی ایران ، یک وزیر پس از برکناری از سوی رئیس جمهور با حکم حکومتی رهبر در مقام خود ابقا شد.

رهبر ایران در این نامه با تقدیر از مصلحی از وی خواست تا در سمت خود ادامه فعالیت دهد.شنیده ها از ایران حاکیست پس از آنکه در ? روز گذشته دفتر ریاست جمهوری به توصیه رهبر برای صرف نظر کردن از برکناری وزیر اطلاعات جامه عمل نپوشاند، آیت الله خامنه ای شخصا و طی نامه ای رسمی و حکم گونه حیدر مصلحی را در مقام وزارت اطلاعات ابقا کرد.نکته قابل تامل در این نامه آنست که نامه رهبر ایران خطاب به رئیس جمهور این کشور نوشته نشده و مستقیما حیدر مصلحی را خطاب قرار داده است. این امر حاکی از آن است که پیش از نگارش نامه ، دستوری برای ابقای مصلحی به شخص احمدی نژاد داده شده اما وی سر باز زده است.

گفتنیست در نظام سیاسی ایران احکام و اوامر فقیه از زمره « احکام شرعی » است، بنابراین احکام، اوامر و نواهی « فقیه واجد الشرایط » از مصادیق احکام شرعی هستند و به این اعتبار از «منابع حقوق اساسی » کشور ایران محسوب می‌شوند.

در همین راستا اصل پنجاه و هفتم قانون اساسی ایران اینچنین میگوید:
«قوای حاکم در جمهوری اسلامی ایران عبارتند از: قوه مقننه، قوه مجریه و قوه قضاییه که زیر نظر ولایت مطلقه امر و امامت امت بر طبق اصول آینده این قانون اعمال می‌گردند. این قوا مستقل از یکدیگرند.»

علاوه بر اصل ??، در اصل ??? نیز حل معصلات نظام ایران نیز که از طریق عادی قابل حل نیست بر عهده رهبری قرار داده شده است. (بند ?). طرق عادی همان طرق قانونی و احکام اولیه است. این تعبیر بیانگر اختیارات حکومتی است.

این برای دومین بار است که آیت الله خامنه ای به دولت اصولگرایان نامه کتبی نوشت و این نامه انتشار عمومی یافت. اما برخی معتقدند این نامه با نامه قبل متفاوت است.

گفتنی است در سال ?? عالیترین مقام سیاسی ایران طی دست نوشته ای کتبی و در قالب توصیه ، از احمدی نژاد خواست تا اسفندیار رحیم مشایی را از معاون اولی خود عزل کند.

در همان زمان نیز تصویر نامه رهبری به رئیس جمهور، چند روز پس از عدم اعتنای دفتر ریاست جمهوری به این توصیه ، از سوی دفتر رهبری انتشار عمومی یافت.

اما امروز نیز متن نامه دوم آیت الله خامنه ای منتشر شد. نامه اخیر به صورت نامه اداری تایپ شده ودارای شماره رسمی میباشد. این بدان معنی است که نامه ذکر شده یک حکم حکومتی رسمی است و وزیر اطلاعات برای حضور در محل کار خود نیازی به حکم احمدی نژاد ندارد.

هم اکنون نارضایتی گسترده ای در میان اصولگرایان ایران از رئیس جمهور منتخب این جریان شکل گرفته است.




      
ارسال شده در پنج شنبه 90/2/1 ساعت 8:0 ص نویسنده : ایمان احمدی

آقا




      
<   <<   16   17      


پیامهای عمومی ارسال شده

+ بسمه تعالی میلا باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه برتمام محبین اهلبیت مبارک باد التماس دعا