نقل یکی از معجزات امام رضا (ع) در برخورد با یکی از اصحابش، آداب دعا و نقل داستانی شیرین از آیت الله حکیم در مورد برخورد با مال دنیا و .... از زبان شیوای حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی
فرمت 3gp
امروز جمهوری اسلامی در چندین جبهه در حال نبرد است؛ در سیاست خارجه بسیاری از کشورهای اسلامی بر علیه دیکتاتورهای خود به پا خواسته اند و دستگاه دیپلماسی کشور باید با حضور فعال و قدرتمند در صحنه از ملت های مسلمان در مقابل ظلم حاکمان مستبد و نوکر و دست نشانده ی غربی ها دفاع کند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد ازظهر امروز در دیدار وزیر کشور و جمعی از فرماندهان و مسؤولان نیروی انتظامی، تأمین امنیت بویژه امنیت اخلاقی و روانی جامعه را یکی از مهمترین وظایف نیروی انتظامی دانستند و با اشاره به مسؤولیت سنگین رسانه ها، مطبوعات، گروهها و افراد تأثیرگذار برای حفظ آرامش روانی مردم، تاکید کردند شرایط کنونی کشور بسیار آرام و مناسب و روحیه مردم هم مستحکم است بنابراین مسؤولان، نخبگان سیاسی و فرهنگی و فعالان مطبوعات و رسانه های مجازی نباید بگونه ای سخن بگویند و یا مطلبی منتشر کنند که ال? ?ای نبود آرامش و دو دستگی در کشور شود زیرا این موضوع، خلاف واقع است.
ایشان با اشاره به سخنان روز گذشته خود درخصوص برخی مسائل روز، افزودند: متأسفانه برخوردی که برخی روزنامه ها با این سخنان کردند، بجای القای آرامش در کشور، القای دوگانگی و دعوا را می کرد.
رهبر انقلاب اسلامی خطاب به صاحبان قلم و تریبون خاطرنشان کردند: نباید به گونه ای صحبت و یا مطلبی نوشته شود که القای تنش و درگیری در جامعه باشد زیرا این موضوع، خلاف شرایط کنونی کشور است.
حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری برخی اختلاف نظرها میان مسؤولان و فعالان سیاسی در دوران امام (ره) افزودند: امام بزرگوار در آن دوران بارها خطاب به مسؤولان می فرمودند «در جلسات هرچه می خواهید بگویید اما آن را به جامعه نکشانید زیرا مردم گناهی ندارند.»
ایشان با اشاره به تلاش رسانه های بیگانه برای بزرگنمایی برخی اختلاف نظرها، تأکید کردند: نباید از گفته ها و یا نوشته های ما برداشت اختلاف شود و اگر هم اختلاف نظری است نباید جلوی مردم اخم کرد و بهانه به دست رسانه های بیگانه داد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به روحیه بسیار خوب و مستحکم مردم افزودند: آرامش موجود در جامعه و حرکت محکم و آگاهانه مردم به سمت آرمانها چیزی جز لطف و عنایت و قدرت خداوند متعال نیست و باید ا ین نعمت را قدر دانست.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخش دیگر ی از سخنان خود با قدردانی از زحمات و تلاشهای فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی در تعطیلات سال نو و همچنین در طول سال گذشته خاطرنشان کردند: مردم این تلاشها و خدمات را می بینند و قدردان آن نیز هستند.
ایشان یکی از مهمترین وظایف نیروی انتظامی را ایجاد امنیت در جامعه بویژه امنیت اخلاقی و روانی برشمردند و افزودند: امنیت اخلاقی در جامعه به معنای آن است که مردم دغدغه ای درخصوص احتمال انحراف اخلاقی فرزندان خود در جامعه نداشته باشند.
رهبر انقلاب اسلامی یکی از ضروریات برقراری امنیت اخلاقی در جامعه را ایجاد مصونیت در درون نیروی انتظامی دانستند و تأکید کردند: این مصونیت درونی جز با چنگ زدن به ریسمان توفیق و فضل الهی به دست نمی آید.
حضرت آیت الله خامنه ای وضعیت نیروی انتظامی را نسبت به گذشته بسیار رو به جلو ارزیابی کردند و افزودند: فرماندهان و مسؤولان نیرو نباید به حد کنونی قانع باشند بلکه باید برای رسیدن به قله، همت کنند.
ایشان همچنین از هماهنگی موجود میان وزارت کشور و نیروی انتظامی اظهار رضایت کردند و خواستار تقویت بیش از بیش این هماهنگی و ارتباط شدند.
در این دیدار سردار سرتیپ احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی در گزارشی گفت: تحقق پلیس شای سته و بایسته نظام اسلامی و دستیابی به قدرت نرم و فراگیر و پایدار با استفاده از علم، عقل و تدبیر از جمله اهداف مورد نظر در نیروی انتظامی است.
وی همچنین با اشاره به پیچیدگی مسائل و روابط اجتماعی و تحول در حوزه ارتباطات خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی با دستاوردهای خوب خود در حوزه فناوریهای نوین و با تغییر در ساختارها، ابزارها، رویکردها و کارکردها، به دنبال تحقق امنیت فراگیر و پایدار در همه حوزه ها است.
در ابتدای این دیدار نماز جماعت ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
شهید «حسن باقری» در گزارش خود از واقعه طبس مینویسد: از هواپیمای 330 که چهار موتوره است، جز تل خاکستر و آلومینیومهای ذوب شده که در سطح کویر روان شده بود چیزی باقی نمانده بود. پنج جسد سوخته خلبانان آمریکایی را در لابلای لاشه هواپیما مشاهده کردیم؛ هلیکوپتری هم که به این هواپیما برخورد کرده بود متلاشی شده که مسلماً خلبانانش به درک واصل شدند.
رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) نسبت به وجود تفکرات سکولار و لیبرال و ضد روحانیت در بین برخی مسؤولان هشدار داد و گفت: این تفکر به جز سران فتنه، در برخی افراد دیگر نیز در جامعه مشاهده می شود.
به گزارش جهان به نقل از رسا، آیت الله مصباح یزدی با تاکید بر اینکه عالمان دینی می توانند عهده دار این کار شوند، نقش حوزه های علمیه را در سیاست گذاری فرهنگی نظام بسیار برجسته و مهم دانست و تاکید کرد: دانشمندان حوزه هستند که می توانند حقیقت اسلام را بشناسند والبته در جنبه های ابزاری باید از متخصصان دیگر هم استفاده شود اما شرط نخست تعیین کنندگان روح این فعالیت ها تخصص در امور دینی است.
آیت الله مصباح یزدی عامل دیگر در عدم توفیق مطلوب حوزه در سیاستگذاری فرهنگی کشور را عدم همکاری سایر نهادها و نداشتن تفکر انقلابی برخی از افراد دانست.
وی تاکید کرد: حقیقت این است که مشکلات بیشتر از جوانب دیگر است اگر تنها مشکل این بود حل آن چندان دشوار نبود و باید توجه داشت که مشکلات دیگری باعث شده است که حوزه نتواند نقش خود را در سیاست گذاری فرهنگی کشور به درستی ایفا کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: برای اینکه یک نهاد در یک کشور بتواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد همه اقشار و نهادها باید با توجه به ارتباط ارگانی که با هم دارند هماهنگ باشند مثل اعضا و جوارح بدن انسان.
وی یاد آور شد: برای اینکه نهادهای مختلف در یک جامعه بتوانند کار خود را به درستی انجام بدهند باید نوعی هماهنگی و تاثیر و تاثر متقابل و وحدت هدف و برنامه کلی وجود داشته باشد چرا که اگر بین نهادها تعارض وجود داشته باشد پیداست که کار به جایی نخواهد رسید و متاسفانه این مسأله کم و بیش وجود داشته و هنوز هم وجود دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: وجود تفکرات سکولار، لیبرال و ضدروحانیت از ابتدای انقلاب بین برخی مسؤولان، عدم هماهنگی برخی نهادها با روحانیت و کمبودهای علمی،بینشی،سیاسی، اجتماعی و اخلاقی بین جامعه روحانیت از جمله مشکلاتی است که باعث شد حوزه های علمیه نتوانند نقش خود را در سیاستگذاری فرهنگی بخوبی ایفا کنند.
وی گفت: بیگانگان که نتوانستند شاه مخلوع را درایران نگاه دارند از همان ابتدا، سیاست خود را در جهت براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی از درون گذاشته و بر روی افرادی که با روحانیت مشکل داشتند، کار و در سال ?? آنرا اجرایی کردند.
آیت الله مصباح یزدی افزود: تفکرات سکولار و ضدروحانیت فقط در سران فتنه وجود ندارد، بلکه این تفکر در برخی افراد دیگر نیز در جامعه مشاهده می شود.
استاد برجسته حوزه علمیه قم در پایان ابراز امیدواری کرد: با توجه به فرمایش های و مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی، روحانیت، بینشهای علمی، سیاسی و اخلاقی را تقویت کرده و با مرتفع کردن مشکلات،نقش حوزه های علمیه را در سیاستگذاری فرهنگی کشور بیشتر از گذشته تبیین و تعیین کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: برخی اعتقاد دارند چنانچه ولایت فقیه را حذف کنند مشکلی پیش نمیآید و حتی درباره روحانیت نیز میگویند بودجهای در اختیار آنان قرار دهیم تا صدایشان در نیاید.