سخنگوی قوه قضائیه از تشکیل پرونده جدیدی علیه فائزه هاشمی در دادستانی تهران درباره مصاحبه اخیر وی با یکی از سایتهای خارجی و توهین به مسئولان نظام جمهوری اسلامی خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژهای» دیروز در دومین نشست خبری خود با خبرنگاران در سال 90 در پاسخ به سؤالی درباره مصاحبه اخیر فائزه هاشمی با یک سایت خارجی افزود: این مطلب را من نیز دیدم و واقعاً برخی از مطالب آن قابل تعقیب است. دادستان کل کشور اضافه کرد: پس از مشاهده این مطلب به دادستان تهران زنگ زدم که وی اعلام کرد این مطلب را مشاهده کرده و اقدامات لازم را انجام داده است.
سخنگوی دستگاه قضایی با بیان اینکه این پرونده در حال رسیدگی است، اظهار داشت: غیر از پروندههای قبلی، برای فائزه هاشمی درباره این موضوع پرونده جدیدی تشکیل شده است. محسنی اژهای همچنین درباره احضار شدن فائزه هاشمی گفت: نمیدانم احضار شده است یا خیر؛ اما به دنبال ثبت پرونده، اقدامات بعدی صورت میگیرد.
.
مراسم یادبود پدر همسر عباس امیریفر، رئیس شورای سیاستگذاری فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، که از حامیان جدی مشائی است، دو روز پیش با حضور گسترده متهمان حوادث پس از انتخابات در مسجد نور برگزار شد.
در این مراسم، بهزاد نبوی، عبدالله ناصری طاهری، محسن آرمین، صادق نوروزی از اعضای ارشد سازمان منحله مجاهدین انقلاب، محمدرضا خاتمی، علی شکوریراد، شهاب طباطبایی، جواد امام، آذر منصوری و علی تاجرنیا از اعضای حزب منحله مشارکت، محمدجواد حقشناس عضو حزب اعتماد ملی و از نزدیکان مهدی کروبی، احمد مسجدجامعی وزیر فرهنگ دولت خاتمی و عضو اصلاحطلب شورای شهر، تعدادی از نمایندگان اقلیتی مجالس ششم تا هشتم و عبدالرضا داوری از فعالان فرهنگی سیاسی نزدیک به رئیس دفتر رئیسجمهور حضور داشتند
وزارت خارجه بحرین، روز گذشته از دبیر دوم سفارت ایران در آن کشور خواست ظرف 72 ساعت خاک بحرین را ترک کند. وزارت خارجه بحرین علت این درخواست سؤالبرانگیز را ارتباط وی با شبکه جاسوسی کشف شده در کویت اعلام کرد. دست زدن به چنین اقداماتی از سوی بحرین از مدتها قبل قابل پیشبینی بود. مقامات بحرینی در ابتدای اعتراضات حقطلبانه مردم این کشور به گمان اینکه این اعتراضات گذراست و نیروهای امنیتی بحرین میتوانند آن را مهار کنند، ابعاد مخالفتها را در داخل بحرین حفظ کردند و در خارج از بحرین هم دنبال متهم و توطئهگر نگشتند. آنها پس از ناکامی در آرام ساختن مردم با آمادگیای که در کشورهای شورای همکاری خلیجفارس وجود داشت، مشکل داخلیشان را به آنجا بردند تا از امکانات و حمایتهای آنان بهرهمند شوند. به دنبال آن، بحث کشف شبکه جاسوسی ایران در کویت و اعزام نیروهای نظامی آلسعود و امارات به بحرین مطرح شد. آنها در این شورا برای سرکوب شدید و وحشیانه مردم بحرین برنامهریزی کردند؛ ولی از بیم واکنش مردم منطقه و حتی فراتر از منطقه، از یک عامل و تحریککننده و مداخلهگر بیرونی برای توجیه جنایات و سرپوش گذاشتن بر آن به نام جمهوری اسلامی ایران، استفاده کردند که خوشبختانه تا الآن نه موفق به سرکوب اعتراضات شدهاند و نه هوچیگری آنها درباره دخالت ایران در مسائل آن کشور به نتیجه رسیده است. اقدام اخیر بحرین که قطعاً درباره آن در شورای همکاری خلیجفارس تصمیمگیری شده، گامی است در راستای افزایش سطح منازعه منطقهای، که ایران پس از اقدام متقابل و لحاظ کردن حقوق مشروع مردم بحرین و منافع ملی باید درباره آن تصمیم بگیرد.
به گزارش فارس، علیرضا رجایی به دلیل ارتکاب جرایم امنیتی از سوی مامورین بازدداشت شد.
وی پیش از این نیز در جریان اغتشاشات پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 دستگیر شده بود.
رجایی که عضو گروهک موسوم به ملیـمذهبی و نهضت آزادی بوده در سوابق خود دبیری اجتماعی نشریه گروهک نهضت آزادی (ایران فردا) و دبیری سرویس سیاسی در روزنامههای دومخردادی جامعه، توس، خرداد، نشاط و عصر آزادگان را دارد.