.

حدیث تصادفی

حدیث تصادفی

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بادصبا
درباره ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
لینک دوستان

ویرایش
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز : 19
  • بازدید دیروز : 578
  • کل بازدید : 1451342
  • تعداد کل یاد داشت ها : 6770
  • آخرین بازدید : 103/2/19    ساعت : 12:56 ص
جستجو

وصیت شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
کاربردی
ابر برچسب ها
ارسال شده در یکشنبه 90/2/25 ساعت 7:49 ص نویسنده : ایمان احمدی

آقا

دانلود




      

رئیس موسسه آموزشی امام خمینی خطاب به اعضای حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه «در انتخابات نهم ریاست ‌جمهوری همه شما بر حسب وظیفه و اخلاص مسائل را دنبال می‌کردید» افزود: بسیاری از محاسبات و معادلات هم اقتضائات خاصی داشتند که عملی نشدند، ولی به هر حال تقدیر الهی و برخی اقتضائات ظاهری به‌گونه‌ای شد که کسی روی کار آمد که کمتر کسی پیش‌بینی می‌کرد بیاید. یادم هست یکی از سیاستمداران کهنه‌کاری که سابقه بسیار طولانی در انقلاب دارد، در همین مؤسسه به من گفت: «این شخص اگر رأی بیاورد، بیش از ??? هزار تا نخواهد بود. فکر بیشتر از ??? هزار تا را نکن.» این حرف متعلق به کسی است که اگر بخواهیم در این کشور از? نفر متخصص مسائل سیاسی نام ببریم، حتماً یکی ایشان است، ولی قضیه جور دیگری شد.

وی گفت:خود این مسئله یک بررسی جامعه‌شناختی دقیق و مفصل می‌خواهد که چرا این‌طور شد؟ بدون شک یکی از عوامل مؤثر شعارهایی بود که ایشان بعد از گذشت ?? سال از پیروزی انقلاب زنده کرد. حالا به‌حق یا ناحق، اعتقاد اصیل داشت یا نداشت، نمی‌خواهم در این باره قضاوت کنم، ولی عامل ظاهری این بود که این شعارها مطرح شدند و مردم دل به این شعارها بستند، چون از فراموش شدن این شعارها خیلی ضربه خورده بودند.

آیت الله مصباح یزدی با بیان اینکه «افرادی هم کسان دیگری را پیش‌بینی می‌کردند و دلشان می‌خواست به اسلام خدمت شود، آنها هم مأجورند» ادامه داد: این جریان غیرمنتظره‌ای بود و چون فردی این‌گونه همه رقبا را عقب زد و این‌گونه رأی آورد، عده‌ای گمان کردند که قطعاً تافته جدا بافته‌ای است و دیگر خطائی و اشتباهی در او راه ندارد. این شیوه تفکر هم اشتباه است. برتری ایشان نسبت به بقیه رقبا نسبی بود؛ آن هم در بعضی از مسائل که البته مسائل حساسی بودند. بعد هم در عمل ثابت شد که این برتری خیلی چشمگیر است. تأییدات مقام معظم رهبری و تعبیراتی که ایشان در باره این دولت به کار بردند، در تاریخ می‌ماند. ایشان فرمودند از اول مشروطیت تا به حال چنین دولتی سر کار نیامده است و تعبیر بسیار بلندی است. بالاخره کارهای عظیمی انجام شدند که دوست و دشمن به آنها اعتراف دارند، ولی فراموش نکنیم که اینها هیچ‌کدام دلیل مطلق بودن یک فرد نمی‌شوند و ممکن است او هم اشتباه کند.

وی گفت: بعد که نقطه ضعف‌هایی در بعد فکری و ارزشی ظاهر شدند، قضاوت‌های مختلفی اظهار گردیدند. بعضی‌ها گفتند این فرد اصلاً از اول منحرف بود و اینها همه کلک و این شعارها را برای فریب مردم بود. کسان دیگری در نقطه مقابل گفتند همین الان هم دارد راست می‌گوید و اشتباه نمی‌کند. قضاوت‌های دیگری هم بینابین بود، ولی کم‌کم چیزهایی ظاهر شدند که اصلاً قابل توجیه نیستند و هیچ منطقی آنها را تأیید نمی‌کند. نه برهان عقلی تأیید می‌کند، نه دلیل شرعی و نه اقتصادی و نه کار سیاسی است.

آیت الله مصباح یزدی تصریح کرد: اینکه آدم جوری رفتار کند که نزدیک‌ترین دوستان و صمیمی‌ترین همکارانش هم آزرده و با او مخالف شوند و توی روی او بایستند، این رفتار برای یک سیاستمدار در هیچ منطقی پذیرفته نیست. سیاستمداران، دشمنان صریحشان را هم یک‌جوری نگه می‌دارند که روزگاری از آنها استفاده کنند. آن وقت انسان با صمیمی‌ترین دوستانش طوری برخورد کند که انگار دارد با دشمنانش برخورد می‌کند، آن هم با رفتارهای سبکی که در عزل بعضی از وزرا شد. آن وقت این سئوال مطرح شد که این رفتارها اصولاً چگونه با منش این شخص سازگارند؟ بهره هوشی این شخص به تصدیق دوست و دشمن از حد متعارف بالاتر است، پس چگونه شیفته یک شخص عادی می‌شود؟ آن هم شیفتگی‌ای که چنین حرکات نامعقولی از او سر بزند! یک وقتی به برخی از دوستان نزدیکم گفتم که بیش از ?? درصد معتقدم که او سحر شده است! این وضعیت ابداً طبیعی نیست. هیچ آدم عاقلی چنین کارهائی نمی‌کند، مگر آنکه اختیار از او سلب شده باشد. این کارها هیچ توجیهی ندارند. یک وقت کسی اشتباهی می‌کند، آن وقت هرچه او اشتباه می‌کند، این فرد می‌آید و توجیه می‌کند! کسی که ده تا دوست دارد، ? تا دوستش را می‌گذارد کنار و کارهای دهمی را توجیه می‌کند! آیا این یک کار عاقلانه است که انسان دائماً به آن ? نفر اعتراض کند و حتی یک بار هم به آن دهمی اعتراض نکند؟ چطور همه اشتباه می‌کنند و کنار زده می‌شوند، اما این یکی می‌شود مطلق و هرچه می‌گوید درست است؟ این قضیه اصلاً توجیه ندارد، اما گفتن این حرف‌ها عوامانه است و کاری است که پیرزن‌ها می‌کنند. زن و شوهرها سر هر قضیه‌ای که دعوا می‌کنند، می‌گویند جادو شده[خنده حضار]. حرف عامیانه‌ای بود که بگوییم لابد او را جادو کرده‌اند. حرفی نبود که بشود همه جا زد، مضافاً بر اینکه ما خودمان هم اهل این کارها نبودیم. نه پدرمان جادوگر بود، نه خودمان این کاره بودیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: بعد روی کارها و حرف‌های شخص جنجال‌آفرین حساس شدیم، دیدیم خیلی حرف‌های بوداری است و اصلاً حرف‌های ساده‌ای نیست. بنده روز به‌ روز احساس کردم که خطر بسیار عظیمی در این جریان، نهفته است و تلاش زیادی در این راه شده. عقلم نمی‌رسید که آیا هیپنوتیزم است، سحر است، ارتباط با مرتاضین است؟ بنده این جور چیزها را بلد نیستم، ولی می‌دانستم که در این قضیه، چیزی غیرطبیعی وجود دارد. دیدیم که این شخص مسئله‌دار، این آقا را مسخّر کرده و او توی مشتش هست. البته قرائن فراوانند و خود شما بیشتر از ما اطلاع دارید که حتی تأثیر نگاه و برخورد و آثار طلسمات و چیزهایی از این قبیل در کار است. البته اینها همه مسموعات هستند و بنده به چشم خودم ندیده‌ام.




      
ارسال شده در شنبه 90/2/24 ساعت 2:25 ع نویسنده : ایمان احمدی

صخره




      
ارسال شده در شنبه 90/2/24 ساعت 2:17 ع نویسنده : ایمان احمدی

آقا




      
ارسال شده در شنبه 90/2/24 ساعت 8:4 ص نویسنده : ایمان احمدی

پرسش: به پیشنهاد مستأجر، اجاره یکسال بطور یکجا و در پایان زمان اجاره طى یک چک پرداخت مى‌شود. آیا اگر مبلغ چک، بیش از مجموع اجاره‌هاى ماهانه باشد چنین کارى وجاهت شرعى دارد یا نه؟

جواب: اگر از اول وجه اجاره را ـ به ملاحظه اینکه نسیه یکساله است ـ بیشتر از مقدار وجه اجاره نقد، در عقد اجاره تعیین کنند اشکال ندارد ولى افزودن مبلغى بر اجاره قراردادى در عقد اجاره به حساب مدت تأخیر، ربا و حرام است




      
ارسال شده در شنبه 90/2/24 ساعت 7:39 ص نویسنده : ایمان احمدی

روز وشب




      
ارسال شده در جمعه 90/2/23 ساعت 5:50 ع نویسنده : ایمان احمدی

روزنامه "استریلین" در گزارشی با اشاره احتمال نامزدی اسفندیار رحیم مشایی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم عنوان کرده است که "آقای مشایی در ماههای اخیر تلاش کرده است تا باب گفتگو با ایالات متحده را باز کند."
به ادعای این روزنامه استرالیایی حلقه اطراف محمود احمدی نژاد به برقراری ارتباط با غرب تمایل دارد اما آیت الله خامنه ای و روحانیت خواستار حفظ و تعمیق فاصله اند.
چند روز پیش هم روزنامه آمریکایی واشنگتن ‌پست با اشاره به خبرهایی درباره تلاش های اسفندیار رحیم مشایی برای گشودن باب مذاکره با آمریکا ادعا کرد: مشایی علائم متعددی به ایالات متحده فرستاده مبنی بر اینکه مایل به دیدار با مقام های آمریکایی است.
این روزنامه در ادامه به نقل از برخی "مقام های آمریکایی" افزود که دولت باراک اوباما تاکنون از تلاش های مشایی برای مذاکره استقبال نکرده است، "احتمالا به این علت که برای واشنگتن مشخص نیست که آقای مشایی چه کسانی را [در حکومت] نمایندگی می کند و هدف او برای مذاکره ممکن است چه باشد."




      

 

جنتی

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه افراد تا زمانیکه در مسیر ولایت هستند مردم آنان را قبول دارند و اگر پایشان را کج گذاشتند حمایت های مردمی از بین می رود، پشت پرده اقدامات جریان انحرافی را بیان کرد و گفت: از یک طرف با پول و روابط کار می کنند، از طرف دیگر چراغ سبز به آمریکا نشان می دهند و از سوی دیگر کارهای ناجور انجام می دهند.

ادامه مطلب...


      

احمد توکلی نماینده مردم تهران و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به لغو برنامه شب گذشته خود با فاطمه بداغی معاون حقوقی رئیس‌جمهور که قرار بود در خصوص ادغام وزارتخانه‌ها انجام شود، اظهار داشت: دلیل لغو این برنامه برگزاری نشست مشترک بین محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور با علی لاریجانی با رئیس مجلس شورای اسلامی برای بررسی اختلافات قوا در زمینه ادغام وزارتخانه‌ها بود، که این نشست انجام شده است و رؤسای قوای مقننه و مجریه اختلافات قوا در این موضوع را مورد بررسی قرار داده‌اند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در ادامه گفت: با توجه به صراحت نظر شورای نگهبان که موضع مجلس را کاملاً تأیید می‌کرد، رئیس‌جمهور در این نشست پذیرفته که طبق نظر مجلس شورای اسلامی در زمینه ادغام وزارتخانه‌ها عمل کند و تصمیم گرفته که در ابتدا لایحه‌ای را برای ادغام وزارتخانه‌ها به مجلس ارائه دهد و پس از بررسی و تصویب مجلس برای ادغام، سپس وزیر مربوطه را برای وزارتخانه جدید به منظور اخذ رأی اعتماد از وکلای ملت به قوه مقننه معرفی کرده و پس از تعیین وزیر مربوط از سوی مجلس ادغام وزارتخانه‌ها انجام شود، به همین دلیل انجام مناظره شب گذشته ضرورتی نداشت.




      
ارسال شده در جمعه 90/2/23 ساعت 5:46 ع نویسنده : ایمان احمدی

مشائی

مشایی منتقدان جریان انحرافی و برخی اقدامات رئیس جمهور را که طیفی بزرگی از علما، نمایندگان مجلس و تشکلهای سیاسی و دانشجویی هستند، به "دروغ پردازی"، "فریب کاری" و "خیال بافی" متهم و عنوان کرده که برداشت منتقدان از سکوت ده روزه رئیس جمهور "غلط" و "شتابزده" بوده است.

ادامه مطلب...


      
<      1   2   3   4   5   >>   >


پیامهای عمومی ارسال شده

+ بسمه تعالی میلا باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه برتمام محبین اهلبیت مبارک باد التماس دعا