بی بی سی فارسی به تفسیر سخنان روز گذشته خطیب جمعه تهران نشست و عنوان کرد که منظور آیت الله جنتی اسفندیار مشایی و تیمش بوده است.
شبکه خبری"فلسطین الیوم" نوشت: شرکت گوگل در گزارش شفاهی خود فاش کرده است که این شرکت بنا به درخواست رژیم صهیونیستی اطلاعات دهها کاربر اسرائیلی را در اختیار مسئولان این رژیم قرار داده است.
گوگل به ماهیت اطلاعات ارائه شده و شرایط آن و اینکه آیا این اطلاعات بنا به درخواست دادگاه و یا پلیس رژیم صهیونیستی در اختیار مسئولان قرار گرفته است یا خیر؟ اشارهای نکرد و تنها اعلام کرد که تعداد درخواستهایی از این قبیل هر سال بیشتر میشود و گوگل در صورت دریافت درخواست قانونی اطلاعات را ارائه خواهد کرد.
بنابر این گزارش، مسئولان رژیم صهیونیستی اخیرا حدود 10 درخواست به گوگل ارائه و طی آن حذف برخی اطلاعات را خواستار شدهاند و این شرکت نیز به یک چهارم درخواست آنها پاسخ داده که البته ماهیت اطلاعات حذف شده را فاش نکرد.
رئیس جمهور کشورمان اخیرا در واکنش به اتهامات آمریکا، اعلام کرد که فرهنگ ترور مختص آمریکا و بیفرهنگهاست نه ملت ایران.
رسانه آل سعود که در بین مسلمانان منطقه به العبریه معروف است، اظهار داشت:تصمیم آمریکا برای خروج از عراق در پایان سالجاری سوالات زیادی را ایجاد می کند، از جمله اینکه چرا آمریکا بعد از هزینه کردن مخارج هنگفت مالی و جانی در عراق، این کشور را به ایران تسلیم می کند؟
طارق حمید سردبیر روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن در ادامه با یاد کردن از آنچه که موانع خروج آمریکا از عراق نامید و اشاره تلویحی به دولت نوری مالکی به عنوان یکی از این موانع ،افزود:از نظر سیاسی یکی از معضلاتی که در حال حاضر در عراق وجود دارد وجود دولتی قومیت گرا است که خود را به دامان ایران انداخته است.
العربیه با اشاره به تهدید کشورهای منطقه از سوی هیلاری کلینتون در آستانه عقب نشینی آمریکا از عراق ،تصریح کرد: واقعیت عینی این است که نفوذ تهران در عراق پیش چشم دولت فعلی آمریکا اتفاق افتاده است و البته این افزایش نفوذ، مدیون اشتباهات دولت پیشین آمریکا نیز می باشد.
رسانه آل سعود در ادامه از جانب "مردم شریف عراق" اضافه کرد:افزایش نفوذ ایران در عراق در حالی روز به روز افزایش می یابد که مردم شریف عراق چه سنی چه شیعه از اینکه کشورشان به آلت دست ایران تبدیل شود یا توسط قاسم سلیمانی و نیروی قدس او اداره شود ناراضی هستند.