دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با تأکید بر اینکه موسوی و کروبی سران فتنه هستند، گفت: بعد از حوادث سال گذشته سران فتنه در پیشگاه خداوند، مردم و شهدا ظلم بزرگی کردهاند و باید در این خصوص پاسخگو باشند.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبری فارس«توانا»، محمدرضا باهنر صبح امروز یکشنبه در نشست خبری که در محل این تشکل برگزار شد، در خصوص فعالیتهای زودهنگام انتخاباتی در جریان اصولگرایی اظهارداشت: معضلی که در خصوص انتخابات وجود داشت از طرفی حسن و از طرفی دارای مشکل بود؛ هر سال در کشور یک انتخابات برگزار میشد و این انتخاباتها یک پیشلرزه و یک پسلرزه داشت از این رو به این نتیجه رسیدیم که تعداد انتخابات در کشور کم و به جای هر سال یک انتخابات هر دو سال یک انتخابات برگزار شود؛ چراکه این به نفع کشور است.
وی با اشاره به اینکه البته احزاب غیر از انتخابات کار دیگری نداشته و حق آنان است که در انتخاباتها فعالیت کنند، تصریحکرد: دستگاههای اجرایی و حکومتی نباید وارد انتخابات شوند و این به نفع فعالیتهای جاری کشور نیست.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: فعالیتهای اصولگرایان در خصوص انتخابات مجلس آینده نیز مثل اصلاحطلبان است اما این فعالیتها برای مجلس نهم نیست؛ بعد از فتنه سال گذشته سران فتنه در پیشگاه خداوند، مردم و شهدا ظلم بزرگی کرده و فضای فتنه زمینه بازی رسمی و رقابتی را به هم ریخت.
وی در ادامه گفت: جریان اصلاحطلبی میتواند با مواضع درست و شفاف در چارچوب قوانین کشور فعال باشد به شرطی که دنبال ساختارشکنی نباشد و مرز خود را با جریان فتنه روشن و از آنان اعلام برائت کند.
باهنر اظهار داشت: اصولگرایان اختلاف سلیقههایی دارند که برخی ممکن است عاطفی و برخی هم شاید قبیلهای باشد و مسئولان تاثیرگذار همواره تلاش میکنند که مسائل اصلی را از فرعی جدا کنند و تلاشهایی در این زمینه شروع شده که جامعتین، جبهه پیروان و جامعه اسلامی مهندسین در این خصوص فعال است.
وی بر همین اساس به دیدار چهرههای اصولگرا با رئیسجمهور برای رسیدن به وحدت اشاره و تصریح کرد: رئیسجمهور اقدامی را انجام داد که یک جلسه بیشتر نبود و شاید هم تکرار نشود اما دعوتی برای وحدت بود که چهرههای شاخص اصولگرا نیز در آن حضور داشتند؛ اختلافات اصولگرایان هیچیک اصلی نیست و میتوان از آنها صرف نظر یا حل کرد.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه با ادامه جلسات چهرههای شاخص اصولگرا با رئیس جمهور، تصریح کرد: درآن جلسه 30نفره اول، هم رئیسجمهور و هم شرکتکنندگان تاکید داشتند که عسگراولادی، حدادعادل و ولایتی بحث را پیگیری کنند و این سه نفر جلساتی را با هم داشته و جلسه بعدی را نیز با رئیسجمهور برگزار کردهاند.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر کاندیداتوری شما در انتخابات ریاست جمهوری و رقابتت شما با اسفندیار رحیم مشایی، گفت: این حرف بیشتر به طنز شبیه است؛ بنده به هیچ وجه نمیخواهم کاندیدا شوم.
*مهدی هاشمی نمیتواند برای دادگاه شرط بگذارد
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه به مهدی هاشمی و اتهامات وی اشاره کرد و افزود: تکلیف این اتهامات را دادگاه باید روشن کند؛ اما متهم نمیتواند برای حضور در دادگاه شرط بگذارد چراکه قانون تکلیف شرط و شروط را مشخص می کند.
وی اضافهکرد: روال طبیعی این است که مهدی هاشمی خود را تسلیم دستگاه قضایی کند و این به مصلحت او است و گرنه اگر به عنوان یک چهره فراری مطرح باشد به مصلحت خود و خانوادهاش نیست به همین دلیل توصیه ما این است که بازگردد و برخورد قوه قضائیه نیز عادلانه خواهد بود.
*سوال از رئیس جمهور به مصلحت کشور نیست
باهنر در جواب سوال دیگری در رابطه با نامه منتشر شده از سوی مجلس در رابطه با تخلفات دولت و بحث سوال از رئیس جمهور، گفت: در مذاکرات بین مجلس و دولت و شورای نگهبان تلاش این بود که اشکالات اعلام شود تا معضلات حل شود، اما اگر رئیسجمهور قانونی یک کاری را اجرا نکند و از نظر ما تخلف باشد مورد سؤال قرارگرفتن یا برخورد تند با وی و بحث عدم کفایت رئیس جمهور به مصلحت کشور نیست و باید راه حل بهتری پیدا شود و تلاش شود که وزرا به وظایف خود عمل کنند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه استیضاح یک کار قانونی است، افزود: اینگونه نیست که استیضاح هر لحظه انجام شود و در واقع استیضاح مثل اقدام به طلاق زن و شوهر است؛ هر چند کار حلالی است، اما اتفاقی نیست که بتوان به راحتی آن را انجام داد.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص نقش سه قوه با توجه به اجرای هدفمند کردن یارانهها، اظهارداشت: هدفمندکردن یارانهها کار مهمی است و هر کس آن را انجام دهد باید از وی تشکر کرد و به هر نحو به او کمک کنیم.
باهنر با تأکید بر اینکه مجلس بارها اعلام کرده دولت را در اجرایی شدن قانون هدفمندی کمک خواهد کرد، افزود: مجلس حاضر است شورای مشورتی از نمایندگان مجلس برای مشورت دادن به دولت را انتخاب کند؛ البته مجلس در اجرا دخالت نخواهد کرد و فقط مشورت میکند.
*نظر مطهری برای سوال از رئیس جمهور انفرادی است
باهنر در جواب سوالی در خصوص تلاشهای علی مطهری مبنی بر طرح سوال از رئیسجمهور و ضرورت مطرح شدن این موضوع در شرایط فعلی، گفت: سوال از رئیسجمهور در قانون اساسی آمده، هرچند در طول 30 سال گذشته این اتفاق نیفتاده اما این مساله خیلی مهم نبوده که نباید اتفاق افتد.
وی بر همین اساس تلاش علی مطهری در این موضوع را نظر فراکسیون اصولگرایان ندانست و تصریحکرد: این اقدامی انفرادی است و به نظر من در شرایط فعلی موقعیت مناسبی برای انجام این کار نیست.
نماینده مردم تهران در مجلس در مورد طرح دانشجوی پولی، گفت: این موضوع به رد شورای نگهبان و تصویب مجدد مجلس نرسیده و اگر خبرهایی در این زمینه وجود دارد، غیر رسمی است.
وی در عینحال در خصوص تفاوت اصولگرای ناب و ناخالص گفت: به نظر من محدود کردن دایره اصولگرایی به نفع این تفکر نیست، البته یک سری اصول وجود دارد که اصولگرایان باید آنها را رعایت کنند.
باهنر در ادامه با اشاره به برنامه 20:30 و اشاره آن به بیانضباطی نمایندگان مجلس، گفت: گله جدی از صدا و سیما در این خصوص دارم؛ البته بعضی میگویند صدا و سیما از جای دیگری با مجلس مشکل دارد اما این درست نیست چرا که اگر در مقطع فعلی(بررسی لایحه برنامه پنجم) بخواهیم کم کاری، تنبلی و بیانضباطی را القا کنیم، ظلم و کم لطفی است.
وی همچنین با اشاره به آلودگی هوای تهران گفت: آلودگی هوای تهران و برخی شهرهای بزرگ مساله تاسفبار و غیر قابل تحمل است که دولت و دستگاههای اجرایی برای حل آن تلاشهای زیادی میکنند، اما این موضوع به درد مزمنی تبدیل شده که سال به سال ماه به ماه و روز به روز افزایش مییابد؛ عمده مشکل آلودگی هوا به خودروها و صنایع مربوط میشود و اگر چه تعطیلی موقت برخی مراکز به شکل مسکن عمل کند، اما باید در این زمینه اقداماتی انجام داد، پس باید این بحران را دولت به درستی تشخیص دهد و برای حل آن عمل کند و برای حل مسالهی آلودگی هوا باید از نظرات کارشناسان بهره گرفت و کنترل و تنظیم کارهای صنعتی و خودروسازی در کشور را مورد بررسی قرار داد.
*خاتمی و هاشمی خواص مردود شده هستند
این نماینده اصولگرای مجلس همچنین به پیروزی قابل تقدیر ورزشکاران در میدان ورزشی چین اشاره کرد و از قهرمانانی که با زحمت این افتخارات را آفریدند و از مسئولان ورزشی و دولت جمهوری اسلامی تشکر کرد.
وی در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه سران فتنه از نظر شما چه کسانی هستند، یادآورشد: موسوی و کروبی سران فتنه هستند و در شکلگیری فتنه نقش اصلی داشتند اما برخی از خواص مانند هاشمی و خاتمی که سکوت کردند و مواضع شفاف و قابل قبولی در رابطه با حوادث بعد از انتخابات نگرفتند، خواص مردود شده هستند.
