.

حدیث تصادفی

حدیث تصادفی

بادصبا
درباره ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
لینک دوستان

ویرایش
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز : 148
  • بازدید دیروز : 670
  • کل بازدید : 1566256
  • تعداد کل یاد داشت ها : 6770
  • آخرین بازدید : 03/12/3    ساعت : 1:33 ع
جستجو

وصیت شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
کاربردی
ابر برچسب ها
ارسال شده در جمعه 89/9/5 ساعت 10:51 ص نویسنده : ایمان احمدی

خائنین ملتهمسر جانباز شهید «ایوب بلندی» گفت: خانواده شهدا منتظر محاکمه سران فتنه خواهند ماند تا ببینند که چطور تاوان فتنه‌گری خود را می‌پردازند.

  

همسر جانباز شهید «ایوب بلندی» گفت: خانواده شهدا منتظر محاکمه سران فتنه خواهند ماند تا ببینند که چطور تاوان فتنه‌گری خود را می‌پردازند.

شهلا غیاثوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص ضرورت تأسی به فرهنگ بسیجی اظهار داشت: هر زمانی که از روحیه و تفکر بسیجی فاصله گرفتیم، در مقابله با مشکلات دچار مشکل شدیم؛ چرا که این تفکر، خمیرمایه اصلی نظام اسلامی و انقلاب ماست و امام خمینی (ره) نیز با تأسی به تفکر بسیجی بود که این انقلاب را هدایت کرد و به ظهور رساند.
همسر شهید بلندی با بیان اینکه متأسفانه امروز قدری از تفکر بسیجی فاصله گرفته‌ایم، افزود: شاید امروز برخی‌ها، بیشتر ادای این روحیه و تفکر را در می‌آورند.
وی ادامه داد: اگر به دوران دفاع مقدس که دوران تبلور روحیه و تفکر بسیجی‌ بود، نگاهی بیندازیم، درخواهیم یافت که بسیجی‌ها برای روی مین رفتن از یکدیگر سبقت می‌گرفتند و به دنبال «ما» شدن بودند اما ما به دنبال «من» شدن هستیم و به منافع خود فکر می‌کنیم.
غیاثوند اظهار داشت: تأسی به فرهنگ بسیج است که می‌تواند ما را در مقابله با جنگ نرم مسلح کند؛ این حقیقتی است که نباید از آن غفلت کرد.
وی تأکید کرد: جنگ نرم، جنگ دنیای جدید است و بسیجی باید به علوم روز مسلط باشد تا بتواند راه‌های حمله دشمن را شناسایی کند و برای مقابله درست، برنامه داشته باشد.
غیاثوند، ماهواره و سایت‌های اینترنتی را سلاح برنده دشمن در جنگ نرم خواند و بیان داشت: جنگ نرم امروز از هر جنگ سختی، سخت‌تر است چرا که دشمن امروز نه از بیرون مرزها که در خانه‌های ما لوله تفنگش را روی شقیقه‌های جوانان ما گذاشته است و ما از حقیقتی به این روشنی غافلیم.
وی گفت: اوج تبلور روحیه بسیجی را باید در فتنه سال گذشته دید که بسیجی‌ها با روحیه حیدری و عشق به شهادت به فرمان ولی خود، لبیک گفتند و با همه هستی خود در مقابل فتنه‌گران ایستادند؛ توانستند این غائله را ختم کنند و البته از خیل آنها شهدا و مجروحانی نیز تقدیم انقلاب شد که مظلومانه یادی از آنها نمی‌شود.

*احترام مردم به خانواده شهدا احترام به اصول آنها است

همسر شهید بلندی با اشاره به حمایت برخی خانواده شهدا از جریان فتنه خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند افراد تا زمانی قابل ارزش و احترام هستند که پایبند به اصول باشند؛ اگر امروز مردم به من به عنوان همسر یک شهید ابراز محبت می‌کنند، این ستایش و احترام برای من نیست بلکه احترام به افکار من و ایوب من است.
وی افزود: خیلی خودخواهی است که در مقابل عنوان همسر شهیدم، قد علم کنم و خودم را تحت نام او مطرح کنم و به جای اینکه به دنبال تبیین اهداف همسر شهیدم باشم، با حرکات و افکار منحرف بر راه سرخ او خط بطلان بکشم.
همسر شهید بلندی اظهار داشت: عزت و احترام حقیقی مردم به ما نیست؛ بلکه به اصول ما است و هر که در این مسیر گام برداشت، ما هم دربست پشتیبان او خواهیم بود؛ اما اگر از مسیر اصلی و صراط مستقیم منحرف شد، دیگر حتی با پدر و مادر خود هم تعارف نداریم.
غیاثوند تأکید کرد: اگر کسی بخواهد در مقابل ملت ایران، نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بایستد، بداند که خانواده شهدا با همان عهدی که با امام (ره) بسته‌اند، با همه آخرت خود در مقابل همه دنیای فتنه‌گران می‌ایستند.

*رفتار عده‌ قلیلی از خانواده شهدا زمینه را برای سوء استفاده سران فتنه باز کرد

وی با بیان اینکه رفتار برخی خانواده شهدا در حوادث بعد از انتخابات زمینه را برای سوء استفاده بیشتر سران فتنه باز کرد، گفت: حمایت تعداد انگشت‌شماری از خانواده شهدا از جریان فتنه موجب شد که آنها به حرکت منحرف و شیطانی خود امیدوار شوند و تصور کنند که توانسته‌اند حمایت خانواده شهدا را با خود داشته باشند؛ در صورتی که تعداد بی‌شماری از خانواده شهدا هنوز هم بر سر عهد خود با امام (ره) و ولایت فقیه هستند.
همسر شهید «ایوب بلندی» خاطرنشان کرد: در این شرایط که به فرموده رهبر معظم انقلاب، فضای کشور به واسطه فتنه‌ای که برپا شده، غبارآلود است و گاهی ممکن است تشخیص حق از باطل دشوار شود، لازم است که بار دیگر سری به وصایای شهدایمان بزنیم.
وی ادامه داد: وقتی وصایای شهدای انقلاب را می‌خوانیم، درمی‌یابیم که در همه آنها بعد از شهادت به وحدانیت خداوند و سفارش به اطلاعت از انبیا و اولیا، ما را به وفاداری و پیروی از ولایت فقیه سفارش کردند و همواره از ما خواسته‌اند که مراقب انقلاب باشیم.
غیاثوند افزود: همه اما و اگرهای امروز به مقام ولایت،‌ در دوران دفاع مقدس نیز در خصوص امام (ره) وجود داشت، اما آیا شهدا و رزمندگان در آن دوران دشوار، پشت امام را خالی کردند یا اینکه با همه هستی خود به مولایشان لبیک گفتند تا او را دلگرم کنند.
وی گفت: اگر عده‌ای را وهم برداشت که دفاع مقدس یعنی همسر و پدر من و تصور کردند که مردم به واسطه علاقه به فلان شهید از آنها نیز حمایت خواهند کرد،‌ باید بدانند که به بی‌راهه رفته‌‌اند؛ البته کم‌کاری ما در مورد معرفی شهدای دفاع مقدس نیز بی‌تأثیر نبوده است؛ چه بسیارند شهدایی که در رده سرداران بزرگ دفاع مقدس هستند و خانواده‌هاشان هنوز بر سر پیمان خود با امام و انقلاب ایستاده‌اند اما مردم آنها را نمی‌شناسند.

*سران فتنه باید هرچه زودتر محاکمه شوند

همسر شهید بلندی با بیان اینکه سران فتنه باید هر چه زودتر محاکمه شوند، اظهار داشت: برای ما جای سؤال است که چرا برای موسوی و کروبی و دیگر افراد متهم در فتنه 88 هنوز تصمیم جدید گرفته نشده است.
وی گفت: البته ما در این مورد هم تابع نظر ولایت هستیم و هر چه ایشان حکم کنند، به روی چشم می‌‌گذاریم؛ اگر ایشان حکم کرده باشند که در شرایط کنونی دندان روی جگر بگذاریم؛ سمعاً و طاعتا اما خانواده شهدا منتظر محاکمه سران فتنه خواهند ماند تا ببینند که چطور تاوان فتنه‌گری خود را می‌پردازند.

به گزارش توانا، برگریزان اول آذرماه 1339 خانواده بلندی میزبان قدوم کودکی مهربان و صمیمی در شهر تبریز شد؛ پدر نامش را ایوب نهاد تا اسوه صبر و استقامت باشد. او تحصیلاتش را تا اخذ مدرک فوق دیپلم تربیت معلم ادامه داد؛ سپس به استخدام آموزش و پرورش درآمد؛ او بعد از پیروزی انقلاب به یاری برادران غیورش در جهادسازندگی پیوست تا اینکه وزارت آموزش و پرورش از ایشان خواست به محل خدمت خود بازگردد.
ایوب در آذرماه سال 1362 با شهلا غیاثوند ازدواج کرد و بار دیگر در دانشگاه تهران در رشته مدیریت دولتی ادامه تحصیل داد و توانست مدرک کارشناسی را دریافت کند. بلندی نخستین بار در روز چهارم مهرماه سال 1359 قدم بر خاک سرخ جبهه نهاد و در عرصه‌های جانبازی و نبرد بارها مجروح شد به طوری که در جای جای بدنش ترکش‌های سربی جنگ جا مانده بود.
او در عملیات فتح‌المبین به عنوان مسئول محور به خدمت پرداخت و بعد از چهار مرتبه مجروحیت در تاریخ 31 فروردین 67 در شلمچه در اثر استشمام گازهای شیمیایی در بستر بیماری افتاد. ایوب بارها در عملیات‌هایی چون فتح‌المبین،‌ بیت‌المقدس و مرصاد حماسه آفرید.
بعد از اتمام جنگ در نشریه "پیام حمل و نقل " خاطرات خود را با عنوان روزهای ماندگار به مدت یکسال به چاپ رساند. بلندی بعد از سال‌ها خدمت در آموزش و پرورش، جهادسازندگی و هلال احمر در حالیکه مدیریت یک مدرسه راهنمایی را بر عهده داشت، در جاده تبریز به علت اختلالات عصبی ناشی از موج گرفتگی در روز چهارم مهر سال 1380 در سن 41 سالگی به جمع شاهدان روز محشر پیوست و پیکر پاکش در جوار مزار برادر شهیدش در دارالرحمه تبریز به خاک سپرده شد.




مطلب بعدی : « عبادت خالصانه »       


پیامهای عمومی ارسال شده

+ بسمه تعالی میلا باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه برتمام محبین اهلبیت مبارک باد التماس دعا