نحوه نماز خواندن در شیعه و سنی تفاوت هایی جزئی داردبه طور مثال دست بسته نماز خواندن اهل سنت و یا آمین گفتن پس از ولاالضالین.در این بخش به مناظره صورت گرفته در این مورد بین دکتر و شیخ النجدی (از علمای اهل سنت) خواهیم پرداخت:
دکتر: اگر در کتب حدیث صحیح مسلم و بخاری بگردید فقط یک حدیث از قول ابوهریره در مورد آمین پس ا ز الضالین است . بخاری حدیث 740 ج 2 صفحه 248 و حدیث 5/41 ج 13 صفحه 318 و کسی دیگری مطلبی ذکر نکرده است این در حالیست در جای دیگر داریم سوره حمد قرائت است ، دعا نیست که آمین بگوییم نظر شما چیست؟ البته شیخ ابراهیم می دانند تکلیف حدیث هایی که فقط ابوهریره نقل کرده چیست.
شیخ حمید النجدی: بالاخره سنت است.
دکتر: اما ظاهراً سنت نیست چون در تعلیم نماز که جبرئیل برای پیامبر انجام داده و در بخاری هم آمده است آمین ندارد در همین تعلیم، تکتف یعنی دست روی دست گذاشتن هم نداریم.
شیخ حمید النجدی : البته برای تکتف اختلاف زیاد است و عده ای قائل به آن ن یستند چون سند محکمی هم ندارد اما در مورد آمین همه مذاهب اهل تسنن می گویند.
دکتر: به نظر شما اگر این ذکر جزء نماز بود، چطور در نماز ظهر و عصر این ذکر را نداریم.
شیخ حمید النجدی: امام جماعت می گوید و کفایت می کند.
دکتر: آیا مورد مشابه دیگری دارید که در نمازی سنت باشد و در نماز دیگر نه اگر هست بفرمایید.
شیخ حمید النجدی: اجازه بدهیم از این ها بگذریم چون آمین و تکتف چندان مهم نیست.
دکتر: پس قبول بفرمایید که جزء نماز نیست.
شیخ حمید النجدی: گفتم مهم نیست بگذریم.
دکتر: پس تکتف و آمین جزء نماز نیست.
شیخ حمید النجدی: مورد بعد چیست؟
دکتر: البته من فکر می کنم اگر شما به بدعت معتقد هستید این عمل نماز را باطل می کند چون آمین کلمه عربی نیست بلکه عبری است و در عربی آمین ندارد.
شیخ حمید النجدی: تا نماز ما را کاملاً باطل نکرده اید برویم بحث بعد.