بازجویی از مهدی هاشمی و صدور قرار بازداشت برای وی، سازمان رسانه ای فعال در فتنه سال 88 را شوکه کرد.
شبکه دولتی انگلیس بلافاصله پس از بازگشت مهدی هاشمی به تهران در شامگاه یکشنبه مدعی شد «ورود اعلام شده مهدی هاشمی پسر اکبر هاشمی رفسنجانی از دوبی به تهران می تواند دریای سیاست در جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر متلاطم کند» اما همزمان سایت خبری خودنویس خاطرنشان کرد: دستگیری مهدی هاشمی باعث نگرانی کسانی می شود که امیدوارند هاشمی ریش خود را بجنباند و تغییری در ساختار سیاسی فعلی ایجاد کند. این گروه از فعالان سیاسی که خروج از بن بست فعلی را تنها به دست وی ممکن می دانند، مطمئناً با نگرانی، وضعیت فائزه و نیز مهدی هاشمی را دنبال می کنند... با این حال هاشمی دیگر نفوذ قدیمی را ندارد.
در واقع دو تحلیل بی بی سی و خودنویس را می شد این گونه جمع بندی کرد که تلاطم به اردوگاه فتنه گران سرخورده و مضطرب باز گذشته است. توهم آنها که به سرعت معلوم شد با واقعیات ناهمخوان است این بود که اراده برخورد با تخلفات امثال فائزه و مهدی هاشمی وجود ندارد. این محافل تصور می کردند مهدی هاشمی به نحوی به کشور برمی گردد که اسباب روحیه بخشی به ضدانقلاب و سرخوردگی مردم فراهم گردد اما برخورد کاملاً معمولی دستگاه قضایی با این دو متهم فتنه که برای یکی حکم زندان صادر شده و دیگری در مرحله بازجویی - پس از 3 سال فرار از پاسخگویی- است، مانند آب سردی بود که بر سر محافل ضدانقلاب ریخت و در واقع در نعلبکی فتنه گران طوفان و تلاطم برپا کرد. بی بی سی درست حدس زده بود اما تنها نیمی از واقعیت را. تلاطم واقعیت داشت اما نه در فضای سیاست ایران بلکه اردوگاه فتنه گران در کمتر از 24 ساعت، آخرین مظنه سیاست و قانونمندی در ایران را به دست آورد.
بی بی سی در عین حال در پایان تحلیل خود به سیاق دیگر فعالان شبکه سیاسی- رسانه ای فعال در محور فتنه 88، کوشیده تا تخلفات سیاسی و مالی فائزه و مهدی هاشمی را به سرنوشت آقای هاشمی رفسنجانی گره بزند. بی بی سی مدعی شده مهدی هاشمی ناگفته هایی دارد! و این در حالی است که حلقه لندن با واسطه گری شبکه دولتی انگلیس طی 3 سال گذشته آنچه از دروغ پراکنی و تحریف در آستین داشته، رو کرده است.
محور دیگر فعالیت رسانه ها و سیاسیون آلوده به فتنه سال 88، ادعای این مطلب بوده که عدم بازگشت مهدی هاشمی به ایران طی سه سال گذشته درخواست مسئولان قضایی! بوده و این در حالی است که نامبرده با بهانه کردن مدیریت جدید در لندن- چیزی که رسماً از سوی دانشگاه تکذیب شد- از کشور خارج شده و حاضر به بازگشت نبود.
آنچه در این میان جالب توجه است نقش آفرینی علیزاده و طباطبایی از عناصر تندروی مدعی اصلاحات در کسوت وکیل مهدی هاشمی است. نامبرده در اظهارنظری که بار حقوقی و قضایی دارد و قابل تعقیب است، قوه قضائیه را متهم کرده که با مهدی هاشمی دعوا ندارد بلکه با پدر وی دعوا دارد(!) همین خط را سایت جرس ارگان حلقه لندن (وابسته به تیم مهاجرانی و کدیور) در پیش گرفته و ادعا کرده «خانواده هاشمی در تیررس قرار دارند و زمان انتقام گیری است»! پایگاه اینترنتی «ندای سبز آزادی» نیز که دو قلوی جرس و وابسته به رجب مزروعی و شماری از فراریان حزب مشارکت و گروهک ملی- مذهبی است، مطلبی منتشر کرده که مانند جرس عکس خانوادگی آقای هاشمی را برجسته نموده و القای برخورد با آقای هاشمی را می کند. همچنین کلمه- ضلع دیگر رسانه های طیف فتنه- مصاحبه مشابهی را با فاطمه هاشمی ترتیب داده و توپ را در زمین آقای هاشمی انداخته است. این همه در حالی است که بنابر تصریح آقای هاشمی در ملاقات های مکرر- از جمله در ملاقات با برخی اعضای حزب مؤتلفه- حساب فرزندان و عملکرد آنها از حساب شخص وی جداست و در زمینه رسیدگی قضایی نیز فرزندان خود را متمایز از شهروندان نمی داند.
گفتنی است پولشویی و سوء استفاده از بیت المال برای فعالیت های ضد امنیتی، تخریب و دروغ پراکنی علیه نظام در پوشش برخی فعالیت های رسانه ای نظیر سایت جمهوریت، تمهید اغتشاش و فتنه از طریق برخی شبکه ها در پوشش کمیته صیانت از آراء از جمله اتهاماتی است که متوجه مهدی هاشمی است.
ارسال شده در سه شنبه 91/7/4 ساعت 8:5 ص نویسنده : ایمان احمدی