.

حدیث تصادفی

حدیث تصادفی

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بادصبا
درباره ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
لینک دوستان

ویرایش
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز : 11272
  • بازدید دیروز : 41
  • کل بازدید : 1549766
  • تعداد کل یاد داشت ها : 6770
  • آخرین بازدید : 103/9/28    ساعت : 9:9 ع
جستجو

وصیت شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
کاربردی
ابر برچسب ها
ارسال شده در دوشنبه 91/3/22 ساعت 7:42 ع نویسنده : ایمان احمدی

پس از گذشت 3 سال از فتنه 88 با پادویی ضد انقلاب داخلی و صحنه گردانی سازمان منافقین،سلطنت طلبان وگروههای تروریستی دیگر به وقوع پیوست،سوالات بیشماری در افکار عمومی مطرح شد که آیا پیوند سران ضد انقلاب داخلی با گروههای برانداز نظام حوادث سال 88 نیز وجود داشت و یا نه؟

براساس اسناد بدست آمده احیای منافقین و سایر گروه های برانداز و تروریستی دقیقا توسط کسانی صورت گرفت که ستادهای انتخاباتی خود را به روی این جریانات گشوده و همراهی و همگامی با آنان را پیش از انتخابات کلید زدند.
درحقیقت جریان دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، برخی گروهک‌های ضد انقلاب به موازات تلاش‌های داخلی برخی فتنه گران صحنه‌هایی از آشوب و اغتشاش را خلق کردند.
گروهکهای ضدانقلاب که ابتدا در ستادهای انتخاباتی کاندیداهای اصلاح‌طلبان نفوذ کرده بودند، به آرامی جهت‌دهی‌های خود را برای آشوب کلید زده و در ناآرامی‌ها نقش آفرینی داشتند. با بررسی‌های صورت گرفته فارغ از تلاش برای انقلاب مخملین، می‌توان برش زیر را جهت تلاش آنان برای سازماندهی آشوب‌ها، تعریف و تصویر کرد.

ضد انقلاب داخلی همسو
براساس اطلاعات به دست آمده نقش ضدانقلاب و گروهکهای داخل کشور، خط دهی نظری اعتقادی مستقیم و غیرمستقیم وایجاد و تقویت گفتمانی خاص برای جریان فتنه و راهبری آنها در قبل، حین و پس از انتخابات بود. مختصات کلی این ضدانقلاب عبارت است از:
- حضور در داخل کشور
- ارتباطات فردی و ساختاری با عناصر جریان فتنه
- اشتراکات گفتمانی و رویکردی با عناصر جریان فتنه
- اشتراکات راهبردی و کاربردی در مقابله با نظام ولایی و انقلاب اسلامی
با توجه به مختصات ذکر شده مصادیق این طیف عبارتند از: گروهک نهضت آزادی، جریانات التقاطی لیبرالیستی و سوسیالیستی و طیف جریان آقای منتظری .

ضد انقلاب خارجی
نقش ضد انقلاب و گروهکهای خارج از کشور همسو با جریان فتنه، خط دهی سیاسی و عملیاتی مستقیم و غیرمستقیم؛ جلب حمایت خارجی؛ تدارک نیازهای رسانه‌ای و ارتباطی و... بود. مختصات کلی این طیف عبارت است از:
- جمهوری خواهان سکولار (گروهک اکثریتی و توده‌ای سابق)
- ملی گرایان لائیک
- اصلاح‌طلبان سابق و متواری به خارج از کشور

ضد انقلاب داخل و خارج غیرهمسو
نقش ضد انقلاب داخل وخارج غیرهمسو با جریان فتنه، قبل از انتخابات تحریم و پس از آن ادعای همسویی و مشارکت فعال در اغتشاشات خیابانی و استفاده از فرصتهایی بود که جریان فتنه با مناسب‌سازی و بسترسازی فراهم کرده بود. همچنین تخریب اماکن عمومی، انجام ترور، بمب‌گذاری و. . . از جمله اقداماتی بود که این طیف، دنبال می‌کرد.
دراین میان اما به موازات گردهمایی این عناصر در جریان انتخابات و حوادث بعد از آن طیف داخلی نیز که به دنبال انقلاب مخملین بود، با همکاری سه طیف گفته شده خیابان‌ها را جولانگاه برنامه‌های براندازانه خود ساخت. "قیام شرایط " و "پارلمان خیابانی "این عناصر که آستر و پوششی برای آشوبها بود در بردارنده ابعاد وسیعی از تلاشها برای قوام و سازمان دادن اغتشاشات بود.
در این میان با بررسی پرونده های شکل گرفته در ایام اغتشاشات سال 88 که اینک قابلیت بحث جدی تر دارد می توان نقش گروه های برانداز را دقیق تر مورد بررسی قرار داد.

گروهک منافقین
گروهک منافقین برنامه ریزی منسجم و حساب شده ای را برای دامن زدن به اغتشاشات فراهم کرده بود.
منافقین تحت عناوین،خبرنگار رادیو زمانه،بی بی سی ،صدای آمریکا،مسئول سایت بالاترین و نیز به نمایندگی از خانواده هایی که نگران هستند،با خانواده های ایرانی تماس گرفته و در ابتدا جویای خبر و عکس و فیلم شده و در ضمن تماس،موضوعات و مسائلی را که برای مخاطب جاذبه داشته (مثلا اینکه الان بهترین فرصت اعلام پناهندگی در کشورهای اروپایی است و یا پیشنهاد خرید اخبار و فراهم کردن زمینه انجام کار بصورت حرفه ای و دریافت کارت خبرنگاری بین المللی ،پرداخت هزینه سفر برای انجام ملاقات ها،در اختیار قراردادن امکانات لازم و...) را مطرح می کردند. در مراحل بعد با طرح مطالب خشونت آفرین نظیر;تهیه سلاح برای مبارزه با نظام و ... مخاطب را چک کرده و ترتیب انجام تماس هایی با کد و رمز مخفی با آنها داده می شد.
اعضای این گروهک علاوه بر انجام تماس های تلفنی،تحت پوشش خبرنگار به درب منازل مراجعه کرده و جویای دریافت عکس و فیلم از اعتراضات می شدند.
نگاهی دقیق تر به سرپل ها و عناصر منافقین که در آن ایام دستگیر شدند بیانگر اطلاعات زیر می باشد:
- سابقه تردد به قرارگاه اشرف و دیدن دوره های آموزشی و عملیاتی از خرداد 86 تا مهر 86
-سازماندهی دوستان و دانشجویان در تجمعات و اغتشاشات در زمان های مختلف و هدایت آنها برای تخریب و آسیب رساندن به اماکن عمومی و مردم
- ارتباط با سر پل های خود در خارج از کشور با استفاده از امکان اینترنت و نیز تلفن همراه برای ارسال اخبار و..
- تشکیل گروه کوهنوردی تحت پوشش امور فرهنگی با نام TIRGAN قبل از خرداد ماه برای برنامه ریزی و هدایت عوامل نفاق و جذب عناصر جدید و اقدام به تحریک در تجمعات
- نفوذ در ستاد انتخاباتی آقای کروبی از طریق سرپل انگلستان
همچنین بنا بر اعترافات، متهمین دارای سابقه همکاری با یک نشریه دانشجویی و ارتباط با خانم «ن» (از عناصر نفاق) بوده اند.
در رابطه با خانم «ن» نیز باید گفت وی برای پیگری مقاصد منافقین از سمنان به تهران آمده بود. وی دارای سابقه 4 ماه حبس تعلیقی به علت همکاری با منافقین را داشته و دو نفراز اقوام وی نیز در حال گذراندن محکومیتشان در اوین هستند. وی در جذب دوستان و دانشجویان دانشگاه تهران و شاهرود به گروهک فعال بوده ودر این رابطه به همراه 2 نفر به نام های « م. ن» و« م .آ» اقدام به تشکیل گروه کوهنوردی نموده بود.
نامبرده به اتفاق عامل مرتبط خود در منزل یکی ازاعضای گروهک درحال برنامه ریزی برای حضور فعال در اغتشاشات روزهای بعد دستگیر گردیده بود.
همچنین بر اساس دستگیری برخی دیگر از عناصر منافقین و اعترافات آنان،افراد مزبور شناسایی و به موارد ذیل اعتراف داشته اند:
-«ر.خ» که به واسطه برقراری ارتباط با گروهک تروریستی منافقین علیه امنیت جمهوری اسلامی ایران اقدام نموده بود.
متهم مزبور به صورت غیرقانونی از کشور خارج و با حضور در قرارگاه اشرف در عراق و گذراندن دوره های مختلف آموزشی نظامی و جمع آوری اخبار و اطلاعات به کشور بازگشته بود.
از دیگر اتهامات وی جذب نیرو برای گروهک منافقین و اعزام آنها به عراق و همچنین در دوران انتخابات ،اقدامات تبلیغی متعددی به نفع منافقین از جمله هوا کردن بالن با عکس سرکردگان گروهک منافقین و نصب تراکت و بیانیه درتهران بوده است.
نامبرده همچنین اقدام به جمع آوری پنهان اخبار و گزارش های مربوط به اغتشاشات پس از انتخابات و حضور فعال در تجمعات غیرقانونی نموده است.
ـ «ع. س».دستگیری متهم در صحنه ارتکاب جرم و پس از شناسایی وی به عنوان یکی از عوامل اصلی اغتشاش توسط مأمورین امنیتی حین پرتاب کوکتل مولوتف صورت گرفته است.
متهم در سال 83 در بمب گذاری تهران مشارکت داشته و در انتخابات اخیر اقدام به توزیع اعلامیه به نفع گروهک تروریستی منافقین و جمع آوری و ارائه اخبار و اطلاعات به این گروهک کرده است.
سوابق سیاسی و حزبی متهمه از جمله اقرار وی به عضویت در سازمان منافقین در سال 1379 و فعالیت های وسیع متهم در جهت اهداف سازمان مورد اشاره محرز است.
- «ن.ف» از طریق تلفن و اینترنت با گروهک منافقین وصل می شود و سپس با شرکت فعال در تجمعات دانشجویی و صنفی، اقدام به تهیه و ارسال عکس و فیلم و اخبار به گروهک نفاق می کرده است.
متهم مزبور همچنین مأموریت داشته است اخبار و اطلاعات زندانیان گروهک نفاق را پیگیری و این اطلاعات را به خانواده های آنان و گروهک منافقین ارسال نماید.
وی با حضور در اغتشاشات و تشویق دانشجویان به حضور در تجمعات غیرقانونی، اطلاعات این تجمعات و آشوب ها را برای منافقین ارسال می کرده است.
متهم ضمن ارتباط گیری با خانواده زندانیان و مصاحبه با آنان، نوارهای مصاحبه را برای سیمای آزادی، صدای آمریکا، رادیو فردا و ... ارسال کرده است.
متهم مزبور در ستاد انتخاباتی آقای کروبی حضور داشته است.
- « ا.ف» از عناصر فعال گروهک منافقین است که در اغتشاشات اخیر نقش موثری داشته و در جلسه تشکیلاتی گروهک دستگیر شده است.
- «م.ش» از دیگر اعضای گروهک تروریستی منافقین است که در جلسه سازماندهی اعضای گروهک منافقین جهت دامن زدن به آشوب ها و اغتشاشات دستگیر شده است.
و...

گروهک نهضت آزادی
گروهک نهضت آزادی که در طول ایام اصلاحات بارها به مدیریت رفتاری اصلاح طلبان پرداخته بود،در جریان فتنه سال 88 نیز به نقش آفرینی پرداخت.
این گروهک طی دوسال گذشته با ورود فعالانه تر به عرصه سیاسی کشور تلاش کرد تا خود را به عنوان یکی از جایگزین‌های مهم حاکمیت جمهوری اسلامی ایران نزد کشورهای خارجی و همچنین گروه‌های معاند داخلی مطرح کند.
در این زمینه شاید بتوان نقطه استارت این گروهک به شرایط انتخابات دهم ریاست جمهوری را مجموعه جلساتی دانست که آنان در تابستان سال 87 با مجموعه ای از اصلاح طلبان برگزار کرده و به توضیح برنامه های خود پرداختند.در همین راستا ابراهیم یزدی مرداد سال 87 در دفتر سیاسی حزب منحله مشارکت طی سخنانی گفت:« برای اینکه به حاکمیت فشار آورید شرط آن برگزاری انتخابات تحت نظارت بین المللی است. اگر می خواهید این فرایند اصلاح طلبی یا زایمان، طبیعی و سالم باشد چاره ای ندارید جز اینکه مطرح کنید نظارت بین المللی می خواهیم ... بگوئید ما به این گروهی که انتخابات را برگزار می کنند اطمینان نداریم... آیا شما می توانید مردم را بسیج کنید که بیایند با رای سپاه و بسیج مقابله کنند؟ انتخابات پیش رو با گذشته متفاوت است. در شرایط سیاسی و آرایش نیروهای فعلی، با استراتژی قبل اگر شرکت کنید موفق نمی شوید.»
همچنین یکی دیگر از اعضای این گروهک دراین جلسه گفت:ما دچار یک مشکل هستیم که اگر بخواهیم نرم نرمک و دموکراتیک یا خیلی در چارچوب نظام حرکت کنیم مشکل حل نخواهد شد.
به موزات این جلسات تعدادی از اعضای نهضت آزادی نیز پیش از انتخابات ریاست جمهوری دهم با تیم تبلیغاتی اوباما دیدار کرده و عملیاتی کردن تصمیمات این جلسه را به یکی از آقازاده‌ها که اکنون در خارج از کشور بسر می‌برد، واگذار کردند.
در این جلسه تصمیم گرفته می‌شود تا پیش از انتخابات، هرگونه مذاکره با دولت ایران و ملاقات مقامات آمریکایی با احمدی‌نژاد منتفی شود و بعد از انتخابات نیز در صورت عدم پیروزی کاندیدای مورد حمایت، بحث تقلب به‌ شکل جدی و با همراهی موازی غرب مطرح شود.
همچنین موضوعاتی نظیر تاکید بر نظارت بین‌المللی بر انتخابات با القای عدم اطمینان نسبت به برگزارکنندگان در این جلسه مصوب شده است. اعضای شرکت‌کننده از نهضت آزادی در این جلسه پس از بازگشت به ایران با یکی از آقازاده‌ها که نقش موثری در حوادث پس از انتخابات داشت و اکنون در خارج از ایران بسر می‌برد، جلسه‌ای برگزار کرده و نکات فوق را با تاکید بر ادعای تقلب مطرح می‌کنند.
تلاش های گروهک نهضت آزادی برای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داشت تا اینکه میرحسین موسوی شنبه شب 30 فروردین در دفتر روزنامه دولتی اطلاعات با 2 تن از اعضای نهضت آزادی جلسه برگزار کرد. هرچند پیش از این و در تاریخ 23 فروردین میر حسین موسوی با 3 نفر از اعضای نهضت آزادی و جبهه ملی (یکی از افراد عبدالعلی بازرگان بود) جلسه ای محرمانه برپا کرده وبه تبادل نظر با این افراد پرداخت، اما جلسه محرمانه 30 فروردین با غلامعباس توسلی و عزت ا... سحابی که از سوی محمود دعایی و برخی سران سازمان مجاهدین و حزب مشارکت مشایعت می شدند،محتوایی دیگر داشت.
میرحسین موسوی دراین جلسه به تعریف و تمجید از فعالیت های نهضت آزادی د رقبل و بعد از انقلاب پرداخت وی دراین محفل فعالیت های نهضت آزادی را در راستای آرمان های انقلاب دانست و به همین خاطر از آنان قدردانی کرد. در این جلسه اعضای سازمان و مشارکت هم تعابیری از میر حسین موسوی و ضرورت حمایت از وی را مطرح کردند و به نوعی دیدگاه های نهضت آزادی و خود را همپوشان با باورهای میرحسین موسوی و ضرورت حمایت از وی را مطرح کردند ... میرحسین در ادامه خواستار حمایت نهضت آزادی از خود در انتخابات آتی ریاست جمهوری شد.
همچنین این گروهک پس از برگزاری انتخابات و اعلام نتایج آراء نیز با استفاده از فضای التهاب و هیجانی بوجود آمده در سطح جامعه،اقدام به خط دهی عوامل خود برای حضور و فعالیت در تجمعات غیر قانونی به منظور افزودن به دامنه التهابات و توزیع عکس و پوستر گروهک ( به منظور تبلیغ از عملکرد هسته مرکزی نهضت آزادی) نمود.
بدنبال شناسایی های بعمل آمده،چند تن از عوامل گروهک نهضت آزادی (24 تا 61 ساله) که در جریان آشوب ها و نا آرامی های تهران فعالیت داشتند دستگیر شدند.
مهمترین اعترافات این افراد پس از دستگیری عبارت بوده است از:
- ارتباط با گردانندگان اصلی رسانه های خارجی از جمله شبکه تلویزیونی کانال یک ، BBC فارسی و صدای آمریکا به منظور ارسال گزارش در گیری ها و اغتشاشات اخیر تهران.
- انجام فعالیت در ستاد میرحسین موسوی و حضور در زنجیره انسانی خیابان ولی عصر(عج)
- حضور رئیس شاخه جوانان نهضت به منظور خط دهی به افراد در تجمعات غیر قانونی خیابان آزادی.
- سازماندهی عناصر دانشگاهی و مراکز فرهنگی جهت حضور فعال در تجمعات غیر قانونی .
- حضور رئیس شاخه جوانان نهضت آزادی برای انجام تبلیغات به نفع نهضت آزادی (وی از مؤسسین گروه های کمیته خود خوانده بازداشت های خودسر ملی صلح می باشد).
و...

گروهک جبهه ملی
گروهک جبهه ملی که دراوایل سال 88 با صدور بیانیه ای اعلام کرد که انتخابات را تحت شرایط کنونی آزادانه نمی داند و در نتیجه در آن شرکت نخواهند کرد، پس از برگزاری انخابات و اعلام نتایج شمارش آراء ، اعلام کرد که دولت برآمده از کودتا را به رسمیت نمی شناسد.
اعضای این گروهک اما در جریان اغتشاشات سال 88 نقش فعالی داشته و تعدادی از آن ها در این میان دستگیر شدند.
براساس اعترافات دستگیر شدگان این گروهک ،اقدامات آنان نیز عبارت بوده است از:
- انجام چندین مصاحبه تحریک آمیز با رسانه های بیگانه از جمله:رادیو فرانسه،رادیو زمانه ،رادیو فردا و صدا آمریکا در طی ایام انتخابات و نیز روزهای برگزاری ناآرامی ها و اغتشاشات خیابانی ( در مواقع اعلام مواضع رسمی جبهه ملی و اعلام عدم شرکت در انتخابات).
- انجام مصاحبه با تلویزیون تیشک و رادیو کانادا ( اعلام شرایط کشور، وضعیت نیروی هوایی و دریایی،امکانات نیروهای آمریکایی در منطقه،وضع داخلی و ذکر اینکه زمان مناسبی برای کشورهای همسایه است).
- حضوردر جریان اغتشاشات
و... 

گفتنی است نگاهی به نقش این گروهک ها نشان می دهد که کسانی که براندازی برای آنان در جمهوری اسلامی یک سراب بود چگونه با فرصتی که اصلاح طلبان و فتنه گران در اختیار آنان قرار دادند،عده و عده خود را به صحنه آوردند و باردیگر شکستی را در برابر اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران تجربه کردند.




مطلب بعدی : « عبادت خالصانه »       


پیامهای عمومی ارسال شده

+ بسمه تعالی میلا باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه برتمام محبین اهلبیت مبارک باد التماس دعا