ارسال شده در پنج شنبه 91/2/14 ساعت 4:24 ع نویسنده : ایمان احمدی
رحیم پور ازغدی شب گذشته در مراسم گرامیداشت هفته معلم که در محل هتل طرقبه مشهد برگزار شد، با بیان اینکه خروجی های نظام آموزشی ما در محیط غیر مذهبی، غیر مذهبی می شوند و در محیط مذهبی، مذهبی تصریح کرد: خروجی نظام آموزشی باید در هر محیطی یک جور باشد؛ این را در همین دنیا می توانیم بفهمیم و مسئله پنهانی نیست.
وی افزود: انسان ها بد ذات نیستند و اگر می بینیم اخلاق جنسی در حال سقوط است یا دروغ و رشوه زیاد شده حتما یک جای تعلیم و تربیت ما ایراد داشته است
عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه همه کسانی که امروز رشوه می گیرند یا دروغ می گویند زیر دست نظام آموزش و پرورش ما بوده اند، خاطرنشان کرد: نمی شود مدرسه اسلامی داشت و خروجی آن در آینده که مدیر می شود رشوه بگیرد؛ یک جای این اسلام و تربیت ما مشکل دارد که اینگونه می شود.
رحیم پور با اشاره به نقش حوزه، متصدیان آموزش و حاکمیت گفت: وظیفه حوزه، متصدیان آموزش و حاکمیت است که با مشارکت رسانه ها و خانواده ها علت و معلول ها را درست بیابند؛ چون اگر در شناخت علت و معلول اشتباه کنیم دچار دردسر بیشتری می شویم.
وی با بیان اینکه جامعه دچار تشریف زدگی و رفاه زدگی شده است، تصریح کرد: بخشی از جامعه مفت خور و پر مصرف هستند و برای همین ایران جزو پر مصرف ترین کشورهای دنیاست.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: مگر بچه هایی که امروز با حجاب بد و نامناسب بیرون می آیند زیر دست ما نبودند؟ تا زمانی که در چنگ ما و در مدارس بودند همه چیز خوب بود؛ اما تا خارج شدند مشکل پیدا کردند؟
رحیم پور با قبول دلیل عده ای که می گویند ابزار فساد زیاد شده است، این دلیل را قبول کرد و اما تصریح کرد: ابزارهای فساد هم دخالت دارند؛ اما مگر نسلی که انقلاب کرد، در بدترین شرایط فرهنگی نبود؟
وی افزود: در آن شرایط نه مسجدی بود، نه کتابی، نه منبر و سخنرانی، هیچ چیز نبود؛ اما از دل همان لجن زار گل های زیبایی بیرون آمد.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با اظهار تاسف خاطرنشان کرد: یکی از پرمصرف ترین و کم کار ترین ملت ها ما هستیم.
رحیم پور با اشاره به ژاپن که می گوییم غرب زده است، ادامه داد: مردم ژاپن از ما ساده تر زندگی می کنند و مصرف کمتری دارند.
وی دلیل فریاد های رهبری برای جهاد اقتصادی و الگوی مصرف و همت مضاعف را همین روحیه مصرف گرایی و کم کاری جامعه دانست و خاطرنشان کرد: درجامعه ما هرکس کم تر کار کند و بیشتر بهره ببرد، زرنگ است و هر کس برعکس زیاد کار کند و کم بهره ببرد خنگ؛ کجای این تعریف اسلامی و حتی منطقی است؟
ظاهر جامعه از بیرون مذهبی است
استاد حوزه و دانشگاه با بیان سخن پیامبر(ص) که می فرمایند:«مسلمان امکان دارد کار خطا بکند؛ اما دروغ نمی گوید»، ادامه داد: ببینید در جامعه ما چقدر دروغ، خیانت و فریب زیاد شده است و آیا این جامعه اسلامی است؟
رحیم پور، مسئول حل این مشکلات را آموزش و پرورش دانست و افزود: ظاهر جامعه ما مذهبی است؛ اما وقتی می رویم سراغ قرآن و اهل بیت می بینیم معیارهای یک جامعه متدین این چیزها نیست.
وی ادامه داد: ما به جای معارف اهل بیت فقط مصائب اهل بیت را می گوییم و این همان کاریست که یزید هم انجام داد؛ همان چیزی است که ابوسفیان، معاویه و یزید می خواستند تا معارف اهل بیت را از بین ببرند.
آموزش و پروش کنار مذهب، سبک زندگی دینی را به نسل بعد یاد بدهد
استاد حوزه و دانشگاه کلید ساخت یک جامعه منضبط و خوب را در دستان معلمان دانست و تصریح کرد: بچه هایی که زیر دست ما هستند همه چیز را می فهمند؛ اما به روی ما نمی آورند؛ بزرگترین موعظه برای بچه ها آنچیزی است که می بینند.
رحیم پور ادامه داد: درست مثل ادارات همه ما دنبال دادن بیلان کار هستیم و دروغ می گوییم، بچه ها این ها را می فهمند و هر وقت مثلا بگوییم حریص نباشید می گوید متوجه منظورتان شدم؛ یعنی حریص باشم.
وی مشکل بزرگ جامعه و بویژه آموزش و پرورش را افراط و تفریط در مسائل عقل گرایی و حق گرایی دانست و گفت: آموزش خود مذهب و سبک زندگی دینی باید در اولویت کاری آموزش و پرورش باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: ما گاهی به سبک اشعری می گوییم همه احکام ودستورات خدا را بدون دلیل باید قبول کنیم و فضولی ممنوع است و یا گاهی مشابه جریان های روشنفکر همه احکام و دستورات را با علم تجربی می سنجیم و قضاوت می کنیم.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ما معلمان گاهی خودمان نمی فهمیم چرا بعضی مطالب را به دانش اموزان می گوییم، تصریح کرد: آموزش و پروش نباید نسل فقط طلبکار تربیت کند، بلکه کنار طلب هایش، بدهی ها و مسئولیت هایش را به او بگوییم.
لازم به ذکر است، این همایش گرامیداشت با حضور و همت بیش از پانصد نفر از کارکنان و معلمان موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین(ع) مشهد برگزار شد.
مطلب بعدی :
« عبادت خالصانه »
پیامهای عمومی ارسال شده