272. جناب آقای موسوی! آیا میدانید که آقای دانیل کانینگر از کارشناسان سازمان سیا و معاون مدیریت برنامههای «خانه آزادی»، اولین بار، پیشنهاد «کمیته صیانت از آراء» را ارایه داد و سپس دفتری با همین نام در ستاد جنابعالی شکل گرفت؟
***
جناب آقای موسوی! جنابعالی در شامگاه 22 خرداد با مصاحبه مطبوعاتی را صدور بیانیه اعلام کردید که: «بر اساس نتایجی که از استانها و روستاها» داشتید، خود را صاحب «رای اکثریت قاطع مردم» میدانید و بعد با اطمینان افزودید: «به هر حال بنده خود را پیروز قطعی این میدان میدانم» و در همان حال آقای خاتمی نیز پیروزی شما را تبریک گفت. اکنون این سوالات مطرح است که:
273. وقتی هنوز رایگیری به دلیل ازدحام جمعیت در داخل بسیاری از مراکز اخذ رای همچنان ادامه داشته و تعداد زیادی از صندوقها برای شمارش آراء هنوز بازگشایی نشده بود، شما این نتیجه («پیروزی قطعی») و این میزان آرا («اکثریت قاطع») را بر پایه چه مستنداتی اعلام داشتید؟
274. آیا این شتابزدگی بر اثر القائات اطرافیانتان نبود؟
275. چرا اطلاعات رسیده به شما، هیچ یک از تقلب موثر و گسترده حکایت نمیکرد؟
276. اگر اطلاعات واصله به شما صحیح بود، در این صورت باید از تقلب موثر و گسترده به منظور پیروز کردن احمدینژاد حکایت میکرد، در این صورت چرا شما خود را پیروز اعلام کردید؟ و از تقلب سخن نگفتید و درخواست ابطال را آن موقع اعلام ننمودید؟
277. آیا این تناقض بدین دلیل نیست که شما ادعای تقلب را بلافاصله پس از اعلام نتایج مطرح کردید و چون هیچ سند و مدرک نداشتید، با کشاندن هواداران خود با کف خیابانها، کوشیدید با استفاده از شانتاژ و زور، کمبود سند و مدرک را جبران کرده و به خواسته خود برسید؟
278. جناب آقای موسوی! منظور دقیق شما از عبارت «صحنه آرایی و شعبده بازی» در توصیف انتخابات 22 خرداد چه بود؟ چرا هیچوقت توضیح ندادید که فرآیند این شعبدهبازی چگونه بود و توسط چه کسانی و در چه تعداد صندوق انجام شد؟
جناب آقای موسوی! میدانید که سنجش افکارهای متعددی در داخل و خارج از کشور صورت گرفت تا نتیجه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری را پیشبینی کند. بعضی از این سنجشها توسط موسسات متمایل به جناب عالی در داخل و برخی نیز توسط موسسات غربی صورت گرفت. از جمله موسسه آمریکایی «فردای بدون ترور: مرکز افکار عمومی» در فاصله زمانی 11 تا 20 ماه مه 2009 (21 تا 30 اردیبهشت 1388) از کشورهای همسایه به صورت تلفنی با 1001 نفر از هموطنانمان در 30 شهر اصلی ایران، مصاحبه و نظر آنها را جویا شده که حاصل آن پیش افتادن آقای احمدینژاد با حاشیهای بیشتر از 2 به ب1 بوده است_ نتیجهای که بیشتر از حاشیه پیروزی احمدی نژاد در انتخابات بود_ شایان ذکر است که موسسه مزبور حتی در استانهای ترک زبان (زادگاه جناب عالی) نیز این نسبت را برقرار میداند.
همچنین موسسه New American Foundation «بنیاد آمریکای نو» نیز با همین روش، نظرسنجی کرده و دو برابر بودن آراء احمدی نژاد را پیشبینی نموده بود. جالب آن که این پیشبینی مورد پذیرش VOA نیز قرار گرفته است.
رادیو آزادی اروپا و روزنامه گاردین و خلیج تایمز نیز پیروزی رقیب شما را پیشبینی کرده بودند. نکته قابل توجه این است که گاردین مینویسد: اگر دوباره انتخابات برگزار شود احمدی نژاد با اختلاف بیشتری، موسوی را جا خواهد گذاشت.
همچنین به گزارش مجله نیوزویک، سازمانهای اطلاعاتی آمریکا در گزارشهایی به کاخ سفید و کنگره، اعلام کرده بودند که احمدی نژاد پیروز این انتخابات خواهد بود.
سوالات:
279. آیا ستادتان از این نظرسنجیها بیخبر بود و شما را در جریان آن قرار نمیداد؟
280. آیا شما با علم به این پیشبینیها بیرق تقلب را برافراشتید و بر آن پای فشردید؟
281. آیا شما تحت تاثیر اطرافیانتان، جو زده شده بودید و خود را پیروز مطلق انتخابات میانگاشتید؟
282. آیا اگرشما در انتخابات برنده میشدید، همین اطرافیان شما را کانالیزه نمیکردند؟
283. جناب آقای موسوی! بررسیهای علمی کارشناسان همچون تست بنفورد، و مباحث آماری همچون رگرسیون، انحراف معیار و نیز نگاه سیستمی، همگی در مورد انتخابات اخیر به کار گرفته شده و نتیجه آنها موید نتایج اعلام شده است. با علم به این مطلب، چرا باز هم بر ادعای تقلب خویش اصرار و ابرام ورزیدید، تا دهها بر سر آن جان باختند و خسارتهای سنگینی به اموال عمومی و خصوصی مردم وارد آمد؟
***
جناب آقای موسوی! موسسه نظرسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی که از مراکز نزدیک به جنابعالی محسوب میشود، در یکی از نظرسنجیهای خود که نتایج آن در روز 8 خرداد 1388 منتشر شده است اعلام کرد که در سطح کشور احمدینژاد با 8/54درصد پیشتاز مطلق است و شما با 3/21درصد بعد از ایشان قرار دارید. این مرکز همچنین در نظرسنجی دیگری که روز 19 و 20 خرداد انجام داد پیروزی آقای احمدینژاد را با 2/56 درصد آراء در برابر 8/29درصد آراء شما پیشبینی کرد. در این نظرسنجی 8/55درصد مردم آقای احمدینژاد را صادقتر از شما دانستند و 4/35 درصد بر صداقت شما نظر داشتند. توجه دارید که عمدهترین و سنگینترین اتهامهای جنابعالی و طرفدارانتان به آقای احمدینژاد، اتهام عدم صداقت و دروغگویی بود؛ ولی مردم تسلیم بمباران تبلیغاتی نشدند.
حال با توجه به این نظرسنجیها:
284- چرا شما با طرح شبهه تقلب، خود را عملا در برابر 25 میلیون رأی دهنده به رقیب خود قرار دادید؟
285-چرا جنابعالی نتیجه نظرسنجیهای مزبور را نادیده انگاشتید و با ایراد اتهام«تقلب» کام ملت ایران را تلخ ساختید؟
286- آیا شما که با اتهام تقلب گسترده، این انتخابات را زیر سوال بردید از نتایج این قبیل نظرسنجیها خبر نداشتید؟ آیا همسر و متحد شما در این انتخابات یعنی خانم زهرا رهنورد که روز 20 خرداد با تاکید بر ضرورت صیانت از آراء تهدید کرد: «اگر در ایران قیامت شود، وزارت کشور مسوول است» از نتایج این نظرسنجیها بیاطلاع بود؟
287- اگر نظام با شخص جنابعالی مساله داشت چرا صلاحیتتان در شورای نگهبان تایید شد؟ و چرا پس از انتخابات، پیرامون اعتراضات شما از سوی رهبری دستور پیگیری ویژه صادر گردید و نیز مهلت قانونی ده روز رسیدگی به شکایات به دستور ایشان 5 روز تمدید شد؟
288- آیا تصور نمیکنید که قانونگریزی و ایجاد ناامنی و آشوب در شهرها موجب شد که شما حتی بخش عمدهای از طرفداران خود را نیز از دست بدهید؟
(حضور اندک و ریزش شدید هوادارانتان در راهپیماییهای روز قدس، 13 آبان، 16 آذر، عاشورا و بالاخره روز 22 بهمن شاهد این مدعا است).
****
جناب آقای موسوی! همسر جنابعالی (خانم زهرا رهنورد) پس از انتخابات در مصاحبه با بیبیسی فارسی، مستنداتی را برای اثبات تقلب در انتخابات برشمردند که موارد زیر از آن جمله بود:
*طرفداران موسوی در تظاهرات خیابانی قبل از انتخابات صد برابر [!؟] احمدینژاد بود.
*من لر هست و موسوی بارها گفته "من داماد لرستان هستم " بنابراین لرها موسوی را نمیگذارند به احمدینژاد رأی دهند.
* ترکزبانها هیچوقت فرزند خود را نمیگذارند به دیگران رأی دهند.
سوالات:
289- آیا به راستی این استدلالها! و مستندات! خانم رهنورد را ـ که شما او را «مهمترین روشنفکر زن» در ایران خواندید ـ قابل پذیرش میدانید؟
290- آیا به راستی اتهام تقلب که به خاطر آن دهها نفر کشته شدند و صدها میلیارد تومان خسارت به بار آمد و عزت ملت ایران مخدوش شد و اعتماد مردم به نظام آسیب داد، بر چنین مستندات و استدلالهایی استوار است؟
291- آیا این سخنان موید آن نیست که همسر شما به عنوان یک روشنفکر، همچنان ایران در دوران ملوکالطوایفی میبیند و اینگونه میانگارد که مردم باید به شکل قبیلهای و عشیرهای رای دهند؟
292- آیا این اظهارات، نوعی تمایل روشنفکران همراه شما را در رجعت به مناسبات همگون با تفکر قبیلهای به نمایش نمیگذارد؟
293- آیا برخورد این "روشنفکرترین زن ایران " و "نزدیکترین متحد انتخاباتی شما "، توهین به شعور ملت با فرهنگ ایران نیست؟
294- آیا شما بیبیسی را یک رسانه استکباری و از اجزای امپریالیسم خبری میدانید یا خیر؟ آیا جنابعالی مصاحبه همسر و دیگر نزدیکان و اعضای ستادتان را با صدای استعمارگر پیر یعنی بیبیسی تایید میفرمایید؟ اگر تایید نمیکنید، چرا آنها به خود اجازه میدهند در دفاع از شما و به عنوان حامیانتان با رسانههای امپریالیستی مصاحبه کنند؟ آیا آنها ضمن هماهنگی قبلی با شما به مصاحبه با این رسانهها مینشینند یا سر خود اقدام میکنند؟
***
جناب آقای موسوی! یکی از نزدیکترین متحدان شما در انتخابات ریاست جمهور یعنی آقای سیدمحمد خاتمی روز اول خرداد 88 در گفتوگو با نشریه امریکایی نیوزویک به درستی تأکید کرد: "فکر نمیکنم در انتخابات ایران تقلب به معنای خاص کلمه وجود داشته باشد یا بتواند تاثیرگذار باشد، خود من هم در دوران مسئولیت ریاست جمهوری چندین انتخابات را برگزار کردم. اگر چنین چیزهایی هم وجود داشته باشد، در مقابل نتایج آن انتخاباتی که مردم نقش دارند، متفاوت و ناچیز است ".
جنابعالی نیز در هشت سال نخستوزیری خویش، چندین انتخابات را برگزار کردید و به همین نتیجه رسیدند؛ لذا با خاطره آسوده در این دوره کاندیدا شدید. با علم به این مطالب انتظار میرود به سوالات زیر پاسخ قانعکننده بدهید:
295- با توجه به اظهارات آقای خاتمی که مهمترین و نزدیکترین حامی شما است، آیا باز هم میتوان ادعای را پیرامون تقلب موثر و گسترده پذیرفت؟
296- چرا شما با ادعای تقلب، چهره درخشان نظام را در خارج از کشور مشوه نموده و اعتماد مردم به این نظام الهی را در داخل کشور به چالش کشیدید؟
297- چرا پیروزی بزرگ ملت ایران را که با مشارکت 85 درصدی در این انتخابات به دست آمده و در سطح جهانی بینظیر بود و میتوانست قدرت و جایگاه ایران را در نظام بینالملل بسیار ارتقاء بخشد، اینگونه کم اثر ساختید؟
298- جناب آقای موسوی! اگر جنابعالی وزارت کشور را به عنوان «مجری» شورای نگهبان را به عنوان «ناظر بر انتخاباتن صالح نمیدانستید، چرا در ستاد انتخابات کشور (مستقر در وزارت کشور) حاضر شدید و به عنوان کاندیدا ثبتنام کردید و پایبندی خویش به قانون را در هنگام ثبتنام اعلام نمودید؟
299- جناب آقای موسوی! جنابعالی در خلال اعلام نتایج آراء، در بیانیه روز 23 خرداد خود، نتیجه انتخابات را «شعبدهبازی» و «صحنهآرایی» خواندید.
شما میدانید که برای یک قضاوت منصفانه و عالمانه به منظور اثبات این اتهام بزرگ، لازم است که گزارشهای تفکیکی وزارت کشور ـ که مدتی بعد منتشر شد ـ و نیز گزارشهای 40 هزار ناظری که بر سر صندوقهای رأی داشتید، در اختیارتان گذارده شود تا پس از مقایسه، تحلیل و جمعبندی، به این نتیجه برسید که نتیجه 40 میلیون رأیی که روز 22 خرداد در سراسر کشور به صندوقها ریخته شده، با آنچه وزارت کشور اعلام کرده، متفاوت بوده است. چرا شما بدون طی چنین فرآیندی «تقلب بزرگ» را نتیجه گرفتید؟ آیا براساس القاء اطرافیان خود به چنین قضاوت عجولانهای رسیدید؟
300- جناب آقای موسوی! جنابعالی که در تبلیغات انتخاباتی میگفتند برای حاکمیت قانون و مقابله با قانون گریزیهای دولت نهم کاندیدا شدهاید چرا پس از انتخابات از طریق مجاری قانونی برای رسیدگی به شکایات خود اقدام نکردید و با صدور بیانیههای متعدد، مردم را به خیابانها کشاندید؟
301- جناب آقای موسوی! شما در بیانیه شماره 9 خود به درستی گفتید: «به قوانینی که خود وضع کردهایم پایبند بمانیم و آنها را اجرا کنیم، بدون این کار، سنگ روی سنگ بند نخواهد ماند.» اگر این کلام درست را از جنابعالی بپذیریم، آیا خودتان پس از انتخابات به قوانینی که خود وضع کرده بودید، پایبند ماندید و به آنها عمل نمودید یا در مسیر قانونگریزی حرکت کردید؟
302- جناب آقای موسوی! جنابعالی که در بیانیه شماره 5 خود اذعان کردید که: «گریز از قانون به استبداد میانجامد» چگونه در وقایع پس از انتخابات با دور زدن شورای نگهبان و عدم اطاعت از ولایت فقیه، منش «قانونگریزی» پیشه کردید؟ آیا تداوم این منش شما به «دیکتاتوری» ختم نمیشود؟
303- جناب آقای موسوی!اگر جنابعالی به ادعای خود مبنی بر «تقلب» در انتخابات اعتقاد داشتید، چرا تصمیم بیسابقه شورای نگهبان برای بازشماری 10 درصد از کل صندوقها را نپذیرفتید و چرا با شورای مزبور همکاری نکردید؟
304- جناب آقای موسوی! چرا جنابعالی به درخواستهای متعددی که از سوی صدا و سیما و شخصیتهای مختلف برای مناظره با شما پیرامون موضوع «تقلب موثر در انتخابات» به عمل آمد، پاسخ مثبت نگفتید و چرا هیچگاه سند و مدرک این تقلب ادعایی (جابجایی 11 میلیون رأی) را در اختیار رسانهها قرار ندادید؟ آیا بیم آن را داشتید که با شکست در مناظره نداشتن دلایل و منطقه قوی از سوی شما برملا شود؟
305- جناب آقای موسوی! جنابعالی در جریان مناظره با آقای کروبی در مقابل دهها میلیون بیننده با قاطعیت اعلام کردید که آقای احمدینژاد حق دارد سه برابر زمانی که شما صرف اتهام پراکنی علیه او نمودید، وقت برای پاسخ داشته باشد؛ حال چطور در بند هفتم نامه خود به شورای نگهبان میگویید وقت اضافهای که سازمان صدا و سیما به دلیل اتهامات وارده به احمدینژاد به ایشان اختصاص داده غیرقانونی بوده است؟
306- جناب آقای موسوی! جنابعالی در جمع اعضای مجمع روحانیون مبارز در حسینیه جماران (اردیبهشت 88) ضمن تجمید از رهبر معظم انقلاب اعلام کردید که «بهترین رابطه را در 20 سال گذشته با مقام معظم رهبری داشته و دارم و "قطعا " در صورت پیروزی نیز با ایشان "تعامل خوبی " را برقرار خواهم کرد»، ولی رفتار شما پس از انتخابات این سوال را مطرح میسازد که آیا قرار بود که شما فقط در صورت پیروزی، با ایشان "تعامل خوبی " داشته باشید و اگر شکست خوردید «قطعا» با نظام و رهبری «تقابل خوبی» خواهید داشت؟!
