چند روز قبل از آغاز سال نو پیامکی از شماره ای ناشناس دریافت کردم مبنی بر تبریک «سال حمایت از تولید ملی» و پس از چند بار رفت و برگشت پیامک به قرینه ای توانستم بشناسم که یک فعال اسبق دانشجویی است که با یکی از نهادهای خاص امنیتی هم مرتبط است. هنوز ساعتی از ارسال پیامک وی نگذشته بود که با انبوهی از پیامک و بعدها پیام اینترنتی با موضوع تبریک نام سال جدید مواجه شدم، هنوز به بعد از ظهر نرسیده بود، که شعرهای مربوط به سال جدید نیز پیامک شد. ... از مسئولین مربوطه که سؤال کردم، با کمال تعجب ابراز بی خبری میکردند. قدری نگذشته بود که یکی از برادران با من تماسی گرفت و گفت روی اینترنت عبارت مورد نظر را چک کن، با کمال تعجب، موج اینترنتی کمتر از موج پیامکی نبود. البته این اتفاق بعضاً در سالهای پیش نیز البته نه با این حجم میافتاد...
موسی قربانی عضو این فراکسیون در بازخوانی خاطراتش از دوران نمایندگی در مجلس هشتم، به یکی از این دیدارها اشاره کرد و گفت: نوروز 89 با روحانیون مجلس در 30 فروردین خدمت مقام معظم رهبری رفتیم. یکی از نمایندگان به حرف?های رئیس?جمهور در مورد کنترل موالید اشاره کرد و پرسید که نظر رهبر معظم انقلاب چیست؟
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در یک جلسه عمومی در اواخر سال 90 به این موضوع اشاره? کردند، نقل این خاطره را بلامانع دانست و ادامه داد: رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان روحانی مجلس گفتند که کنترل جمعیت به آن شدت را قبول ندارند و پیشنهادشان هم این بود که دخترانتان را عروس کنید، پسرانتان را داماد کنید....
قربانی افزود: من هم پریدم وسط حرف ایشان و به شوخی گفتم «بخصوص که امسال هم سال "همت مضاعف" است»! و ایشان آنقدر خندیدند که نتوانستند حرفشان را ادامه دهند و گفتند والسلام علیکم!
نماینده قائنات که امسال به سفر حج رفته بود در پاسخ به این سوال که چه چیزی برای همکارانتان سوغات آوردید؟، با خنده بلندی به شوخی گفت:نماینده?ها الهی کوفته بخورند! من را از بالا {جایگاه هیات رئیسه} به پایین آوردند، سوغاتی هم برایشان بیاورم!! پشیمان شدم از آن همه زعفرانی که برایشان از مشهد آورده بودم!
گفتنی است موسی قربانی از دوره مجلس هفتم عضو هیات رئیسه مجلس بود اما در دو سال پایانی مجلس هشتم، از سوی نمایندگان به عنوان عضو هیات رئیسه انتخاب نشد
حمله اسرائیل به سایت های هسته ای ایران می تواند به سرعت از کنترل خارج و منجر به یک جنگ منطقه ای شود.
بر اساس مانوری محرمانه که پنتاگون انجام داده است، تلفات آمریکا در این جنگ زیاد خواهد بود و شمار آن به صدها تن می رسد. این مانور جنگی دو هفته ای توسط "مرکز فرماندهی" برگزار شد و " نگاه داخلی" نام داشت. بر اساس آن، اسرائیل به تاسیسات ایران، حمله ی هوایی می کند و همین حمله منجر به تاخیر یکساله در برنامه هسته ای ایران می شود.
در واکنش به حمله اسرائیل، ایران به اسرائیل و نیروهای امریکا در منطقه حمله می کند.
نتایج مانور پنتاگون محرمانه بوده است اما بخشی از آن توسط نیویورک تایمز منتشر شده است.
بر پایه گزارش انتخاب، ایران در این جنگ موفق به غرق کردن یک ناو جنگی امریکا در خلیح فارس و کشتن 200 نفر از خدمه آن می شود. به همین دلیل، امریکا تصمیم به حمله ی تلافی جویانه به ایران می کند، که در نتبجه باعث تاخیر 2 ساله در برنامه هسته ای ایران می شود.
بر اساس این گزارش، این جنگ شبیه سازی شده، وخیم تر شده و تبدیل به یک جنگ بزرگ منطقه ای شد که همین موضوع نشان دهنده ی آن است که حمله به ایران منجر به نتایج غیرقابل کنترل می شود.
نتایج این مانور باعث نگرانی ارتش امریکا شده است. برخی از مقامات آمریکایی معتقدند که اسرائیل توانایی ضربه به ایران را ندارد.
مقامات آمریکایی تاکید کرده اند که این مانور اقدامی تمرینی برای ارتش امریکا نبوده است. هدف این مانور آزمایش هماهنگی داخلی بین پنتاگون و سایر کارمندانش در خلیج فارس بوده است.
یکی از مراحل دشوار هر انسان گذر از عالم برزخ برای رسیدن به ابدیت و آرامش ابدی است ، هر انسان اگر در این دنیا تلاش کند و اعمال صالح و نیک انجام دهد در واقع آخرت خود را آباد کرده و برای خود اندوخته ای فراهم کرده است تا به لذت جاوید یعنی رضایت و همنشینی با خداوند برسد.
شیطان از راه های مختلفی انسانها را مورد تهاجم قرار میدهد. مهمترین سلاح شیطان و اولین راه نفوذ او در انسان، غافل کردن است. یعنی شیطان در مرحله اول میکوشد تا انسان را از خطر و ضرر، غافل کند، چون وقتی انسان از خطر چیزی غافل شد به آسانی به آن مبتلا شده، به سهولت، حقیقت سودمندی را از دست میدهد
مقامات آمریکا در سال 2003 با ارائه تصاویر ماهوارهای از سایتهای نظامی عراق مدعی شدند که این کشور در حال ساخت سلاحهای کشتار جمعی است، ادعایی که هیچگاه ثابت نشد. اکنون نیز این مقامات همین روش را در مورد ایران اتخاذ کردهاند.
سوال :دیده مى شود برخى از فرق اسلامى، فرقه هاى دیگر را تکفیر مى کنند، آیا این کار صحیح است؟
پاسخ: ملاک ایمان و کفر در اختیار کسى نیست که بتواند آن را الگو قرار دهد و جمعى دیگر را مؤمن و جمعى را کافر قلمداد نماید، بلکه الگوى آن، سیره پیامبر (ص) است که در چه شرایطى، مؤمن بودن افراد را مى پذیرفت؟
در عصر رسول خدا، ملاک ایمان، شهادت به سه چیز بود: توحید، نبوت و معاد. اگر کسى به این سه مسأله اعتراف مى کرد، او را مسلمان مى شمرد، بنابراین، همه فرق اسلامى که بر این سه اصل، ایمان دارند، همگان در حظیره ایمان وارد شده اند. پیامبر(ص) ، امیرمؤمنان را به جنگ خیبریان فرستاد. على(علیه السلام) چند گام به سمت خیبر رفت سپس از آن نقطه صدا زد: یا رسول الله نبرد با خیبریان تا چه حدى است؟ فرمود: «حتى یشهدوا أن لا إله إلاّ الله وأنّ محمّداً رسول الله». ( [1])
البته یک رشته مسائل در اسلام، حالت ضرورى و بدیهى پیدا کرده مانند خاتمیت پیامبر(ص) و جسمانى بودن معاد، و یا جسم نبودن خدا و محبت و دوستى خاندان رسالت، هرگاه کسى یکى از آنها را منکر شود، از آن نظر که انکار آنها در نظر منکر، ملازم با انکار یکى از اصول سه گانه است، چنین فردى از حظیره اسلام، بیرون مى رود.
پیامبر گرامى(صلى الله علیه وآله) ، هنگامى که از مردم، اعتراف به ایمان مى گرفت، هرگز از آنها سؤال نمى کرد که:
ـ آیا به زیارت قبور انبیا و اولیا مى روید یا نه؟
ـ آیا به اولیا توسل مى جویید یا نه؟
و امثال اینها. اینها یک رشته مسائل فقهى و یا کلامى هستند که در کتاب هاى فقهى مطرح مى شوند. اثبات و نفى آنها، ارتباطى به کفر و ایمان ندارد.
1.صحیح بخارى، ج 2، مناقب على (علیه السلام) ; صحیح مسلم، ج6، باب فضائل على (علیه السلام).