خبرنگارها که رفتند، عدنان خیرالله با غضب و تند خویی تمام، با یک لحن خیلی خشمگین داد کشید: «من تا زمانی که از این جا نرفتم، این بچه را جلوی چشم من دار بزنید. جوری بکشید، که دلم خنک بشود و بروم.»
نماینده مردم استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان و امام جمعه مشهد در جلسه توجیهی ویژه روحانیان و مداحان عتبات عالیات اظهار داشت: زیارت قبر مطهر امام حسین(ع) آرزوی رهبر معظم انقلاب است.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب آرزوی کربلا دارند اما شرایط به گونه ای است که این امکان وجود ندارد، گفت: یک روز پیش از زمانی که می خواستم به سفر معنوی عتبات عالیات مشرف شوم، در خدمت آقا بودم عرضه داشتم فردا به کربلا می روم که آقا با یک نگاه حسرت آمیزی گفتند ما را که فراموش نمی کنید.
آیت الله علم الهدی خطاب به روحانیان با تصریح این مطلب که عزت روحانیت به برکت رهبری حضرت آیت الله خامنه ای است، خواستار شد: به عنوان ادای حق رهبری، مقید باشیم که یک زیارت یا حداقل سلامی از طرف ایشان به محضر آقا سیدالشهدا(ع) عرض کنیم به امید اینکه رهبر عزیزمان به این آرزویشان برسند.
صلوات
«محمد حسینی» که سودای ثروت اندوزی او را به پادویی برای بنگاه های معاملات ملکی در دوبی و قبرس کشانده بود، پس از گفت وگو با صدای آمریکا و فحاشی علیه «جمهوری اسلامی» توانست مجوز اقامت در آمریکا را دریافت کند.
وی برای حضور در تلویزیون های فارسی زبان ضدانقلاب دست به دامان تلویزیون «پارس» شد که در آن بهائیان به تبلیغ فرقه انگلیسی خود مشغول اند.
حسینی تاکنون دو بار ازدواج کرده است و در ایران آرزو داشت پسرش به زبان فارسی درس نخواند!
یک پایگاه اینترنتی وابسته به اپوزیسیون از مهاجرانی و مزروعی و اعضای گروه موسوم به شورای هماهنگی سبز خواست منابع مالی و ارتزاق خود را مشخص کنند. خودنویس همچنین از اعطای ویزای برخی کشورهای اروپایی به یکی از مقامات سابق و متواری خبر داده است.
این پایگاه اینترنتی که از رضا ربع پهلوی حمایت می کند، نوشت: آقای مهاجرانی اکنون چگونه در سایه استعمار پیر (انگلیس) گذران امور می کند؟ بعید است پس انداز حقوق کارمندی حتی وزارت و وکالت بتواند هزینه زندگی و تحصیل فرزندان ایشان در بلاد کفر را تامین کند. البته همه مطمئنیم که حتی لکه خاکستری بر دامن ایشان نیست. جناب مزروعی چطور؟ باقی دوستان چطور؟ منابع مالی «جرس» از کجا تامین می شود. از اعضا و شفافیت... در مورد «شورای هماهنگی» نمی پرسم چون بیشتر حالت شوخی است.
خودنویس همچنین به نقل از یک منبع نزدیک به اتحادیه اروپا، از «اعطای ویزای 4 ساله یک کشور اروپایی به یکی از مقام های سیاسی سابق که از مرداد 88 از ایران خارج شده» خبر داد و نوشت: «این فرد که مورد اعتماد یکی از کشورهای اتحادیه اروپا است، بیش از یک گذرنامه در اختیار دارد. وی بعد از خروج از ایران در مرداد 1388 از دو طریق مختلف گذرنامه های دیگری در اختیار گرفته و در شهریورماه 88، ویزای شنگن چهارساله از یکی از کشورهای اتحادیه اروپا دریافت کرده است. این ویزا تا یک سال بعد از پایان مهلت نیز قابل تمدید است. یک منبع مطلع که با اتحادیه اروپا همکاری دارد به خودنویس گفت: این فرد بایستی اهمیت بسیار زیادی برای یکی از کشورهای اتحادیه اروپا داشته باشد که چنین ویزایی (خارج از عرف) برایش صادر شده است.
یاد آور می شود سرویس اطلاعاتی و وزارت خارجه انگلیس به همراه شبکه رسانه ای این کشور نقش گسترده ای در راه اندازی فتنه سبز و کودتای مخملی ناکام سال 88 داشتند.
• پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله •
در جلسات مشترک همدیگر را می بینیم و من زیاد کینه ای نیستم. البته در بدنه دولت و مدیران دولتی دوستان خوبی هستیم و همکاری می کنیم. این دولت دولتی زحمتکش و پرتلاش بوده و نیروهای خوبی در آن حضور دارند. حالا در راس دولت نکات و بگومگوهایی وجود دارد ما هم طلبکار دولت نیستیم. یک زمانی مسئولیت دولتی داشتم حالا دیگر ندارم.
اسر هاشمی کوچکترین فرزند آقای هاشمی رفسنجانی است که نسبت به دیگر فرزندان وی کمتر در عرصه سیاست ورود پیدا کرده است. برای همین گفتوگو را هم 8 بار به اصطلاح پیچاند تا بالاخره مصاحبه کرد تا در موضوعات گوناگونی به سوالات پاسخ دهد.
مهمترین نکات مصاحبه یاسر هاشمی با ویژه نامه نوروزی اعتماد به این شرح است:
* انسان در سیر تکاملی خود دیدگاه های متفاوتی نسبت به خود و اطراف در مقایسه با گذشته پیدا می کند و این مساله شامل آقای هاشمی هم می شود اما معتقدم هاشمی در اصول تغییری نکرده است.
* اظهارنظرهای ما به عنوان خانواده آقای هاشمی به ایشان هم هزینه وارد می کند به همین دلیل باید در اظهارنظرهای خود بیشتر دقت کنیم.
* ما را تخریب میکنند تا هاشمی را تخریب کنند چون فرزند ایشان به خودی خود اهمیت چندانی ندارد.
* معتقدم استراتژی دولت سازندگی گرچه در کوتاه مدت باعث بروز برخی فشارها شد اما در نهایت نتایج آن ماندنی شد.
* کشور را با صدقه دادن و گدا پروری نمی توان کشور را اداره کرد.
* نخبگان نه تنها نمی توانند انتقاد کنند بلکه حق سکوت کردن هم ندارند. عده ای معتقدند کسی که با ما نیست علیه ماست. البته آقای هاشمی حرف خود را می زند و متهم به حرکت در خلاف جهت است.
* جوانگرایی در سطوح عالی مدیریت اصلا به صلاح کشور نیست و مدیریت کشور را از قوه عاقله و تجربه دور می کند.
* اگر آقای هاشمی به جای حضور در انتخابات نهم به هدایت بازی می پرداخت این برخوردها پیش نمی آمد اما ایشان بر اساس وظیفه اسلامی و انقلابی خود تشخیص داد باید وارد شود. ایشان خیلی خوب می دانست پس از انتشار نامه 18 خرداد 88 مورد تهاجم قرار خواهد گرفت اما نامه را منتشر کرد.
* در دوره اصلاحات عده ای خیلی به حاج آقا بد کردند. خیلی از افرادی که زمانی مقابل پدر بودند به سمت ایشان بازگشتند، حالا یا اشتباه خود را پذیرفتند یا نفع سیاسی داشتند.
* ما نمی توانیم سوابق آقای مهندس موسوی در دوران هشت سال نخست وزیری را پنهان و تاریخ را استتار کنیم یا گفته های هاشمی و رهبری را حذف کنیم. به هر حال وقتی امام از پله های هواپیما پایین آمدند آن افراد با ایشان بودند. ما که نمی توانیم آن روز یا افراد را حذف کنیم. به اعتقاد من باید تحمل خود را بالا ببریم.
* سر فائزه درد میکند برای دردسر. فعالیت سیاسی دارد و پای نظرات خود میایستد و حاضر به پرداخت هزینه هم هست. تا جایی که من میدانم از حکم دادگاهش اصلا ناراحت نیست.
* بیش از آن که موضوع مهدی واقعی باشد سیاسی است اما جایی نشنیدم که پدرم گفته باشند مهدی متهم نیست و پاک است و همیشه گفته مهدی در وقت خود می آید و به اتهامات پاسخ می دهد.
* نیامدن مهدی به ایران یک تصمیم سیاسی برای جلوگیری از به سمت تنش رفتن کشور بود.
* آقای هاشمی قضیه فیلتر شدن سایت را در جلسات مجمع از آقای اژه ای پیگیری کردند.
* آقای هاشمی چندین بار نسبت به تغییر جاسبی تصمیم گرفتند. دقیقا زمان آخرین تصمیم را به خاطر ندارم اما می دانم چند بار این تصمیم نهایی شد. ولی فضا همیشه به سمتی می رفت که کسی جز جاسبی نمی توانست جلوی موج های مخرب علیه دانشگاه آزاد را بگیرد.
* نظر آقای هاشمی این بود که فقط دکتر جاسبی توان اداره دانشگاه آزاد در فضای ملتهب را دارد و از این مجموعه صیانت کند.
* ثبات مدیریت در دانشگاه آزاد نتیجه مطلوبی داشت که قابل چشم پوشی نیست و امیدوارم به عنوان یک مدل قابل استناد در کشور باشد.
* حالا یک بار در یک جای کشور ثباتی ایجاد شده و نتیجه آن برای همه قابل قبول و رضایت بخش است اما به آن انگ های عجیب می زنند.
* ریشه هجمه ها علیه دانشگاه آزاد یک منبع عظیم مالی- انسانی با 300 هزار میلیارد تومان است و کسی دغدغه خیرخواهانه برای آن ندارد.
* فرهاد دانشجو نه گزینه هاشمی بود نه گزینه احمدی نژاد. گزینه تعدادی از اعضای هیئت امناست.
* انتخاب فرهاد دانشجو قانونی نیست، گرچه به آن وجاهت قانونی داده اند. دلیل قانونی نبودن آن هم این است که حق رای در تعیین رئیس جدید را از جاسبی گرفتند.
* کسی که ریشه اسلامی و انقلابی دارد نمی تواند آقای هاشمی را خارج از انقلاب ببیند یا طوری عمل کند که خود را بی نیاز از مشاوره با ایشان بداند.
پرچم یکی از مهمترین نمادهای ملی هر کشوری محسوب میشود و در این میان، بیگمان پرچم ایران ردپایی از کهن الگوهای ناخودآگاه جمعی این سرزمین است. این نماد ملی که از هزارههای گذشته، دگرگونیهای بسیاری را به خود دیده، نشان از خاطرههای دور و جهانبینیهای گوناگون مردم این سرزمین دارد.
رهبر معظم انقلاب فرمودند: مردم اسلام را مىخواهند. این از روز اول گفته شد و در طول سالهاى متمادى نیز تجربه گردید. امروز هم واضحترین حقیقت در نظام ما این است که آحاد و توده مردم، از نظام حاکم بر کشور مىخواهند که مسلمان باشد و مسلمانى عمل کند و اسلام را در جامعه تحقق ببخشد