ناتوانی جریانهای برانداز در بهرهگیری از سرمایههای اجتماعی که به صورت توفانوار و به یکباره پشت آنها قرار گرفت، آنها را دچار یأس و سرخوردگی شدید کرد اما این یأس و سرخوردگی دلیلی برای کنار گذاشتن تلاشهای آنان برای بهرهگیری از سرمایههای اجتماعی در جهت ضربه وارد کردن به نظام نیست؛ تلاشهای جدیدی که این بار نخبگان علمی جامعه را هدف گرفته است.
سرمایه اجتماعی اگرچه واژهو راهبردی جدید در اندیشههای سیاسی است، اما باید به صراحت اعتراف کرد که اپوزیسیون نظام برنامهریزیهای دقیقی برای بهرهگیری از این راهبرد جدید سیاسی دارد کهمتأسفانه باعث شده است برخی از افراد داخلی نیز که از سطح بصیرت و آگاهی پایینی در این عرصه برخوردار هستند، در تور آنها گرفتار و ناخواسته به عنوان یکی از سرمایههای اجتماعی این جریان تبدیل شوند، البته این مهارت در سازماندهی سرمایههای اجتماعی که به شبکههای اجتماعی تبدیل میشوند از سوی اپوزیسیون نظام نیز خود دلیلی دیگر بر نقش غربیها به عنوان نظریهپردازان اصلی موضوع سرمایههای اجتماعی در وقایع روی داده است، بنابراین میتوان گفت که جامعه مدنی مجموعه تشکلهای صنفی، اجتماعی و سیاسی قانونمند و مستقل گروهها، اقشار و طبقات اجتماعی است که از یک طرف تنظیمکننده خواستها و دیدگاههای اعضای خود و از طرف دیگر منعکسکننده این خواستها و دیدگاهها به نظام سیاسی و جامعه جهت مشارکت در تصمیمگیریهای اجتماعی و سیاسی است.
اخبار بدست آمده حکایت از آن دارد که اپوزیسیون داخل و خارج از کشور بیشترین حجم تخریب و شایعات خود را در سه روز اول آغاز طرح هدفمندی یارانه ها ساماندهی کرده بودند.
به گزارش«جوان آنلاین»،جدای از تخریب،شایعات و سیاه نمایی و القای نگرانی در مردم که در سایت های جریان اپوزیسیون داخل و خارج از کشور انتشار یافت،اخبار رسیده حکایت از آن دارد که در 3 روز اول آغاز طرح هدفمندی یارانه ها قریب به 30 هزار پیامک مجعول در این زمینه به برخی از شهروندان و سرپل های جریان فتنه ارسال شده است.
محتوای این پیامک های مجعول که براساس شایعاتی همچون آغاز اغتشاشات،تحصن،آتش زدن پمپ های بنزین،غارت فروشگاه های بزرگ و...بوده با 1400 عنوان مختلف ارسال شده است.
در همین زمینه گفته می شود این پیامک برخی ازداخل و برخی دیگر توسط منافقین در برخی کشورهای عربی و اروپایی ارسال شده است.
گفتنی است ریشه اصلی سیاه نمایی های فعلی و سابق علیه هدفمندی یارانه ها در یک عقده نهفته است؛ عقده ای که در گلوی اپوزیسیون داخلی و خارجی مانده و هنوز خشمگین از آنند که چرا و چطور پیش بینی های آنان غلط از آب درآمد و فرصتی که بسیار روی آن سرمایه گذاری کرده بودند، در حال سوختن است؛ فرصتی که پیش از آن تصور می کردند به محض آغاز طرح هدفمندی یارانه ها، خاطره سوختن پمپ بنزین ها پس از آغاز طرح هدفمندی سوخت و خاطرات 25 و 30 خرداد 88 تکرار خواهد شد.
«فشار بی سابقه اقتصادی بر مردم»، «عقب نشینی دولت از هدفمندی»، «گرانی برخی اقلام در طرح هدفمندی»، «قیمت های هدفمندی بیشتر از قیمت های جهانی»، «بالا رفتن حجم نقدینگی پس از واریز یارانه ها» و «افزایش تورم» و صدها تیتر مشابه دیگر از این قسم همه سرفصل ناله های سیاسی و مرثیه سرایی اپوزیسیون داخلی و خارجی برای مردم ایران است که تازه یک هفته از آغاز هدفمندی یارانه ها گذشته، اما شمارش تعداد تیترها و اخبار و گزارش های معکوس با جهت تحول اقتصادی ایران از حساب خارج شده است. مطالبی که نه از باب انتقاد سازنده بلکه فقط به قصد تخریب یک طرح ملی و تشویش افکار عمومی ابراز می شود. البته عجیب هم نیست که وقتی جوهر قلم این معاندان و کینه توزان نسبت به انقلاب، در فتنه پس از انتخابات خشک شد، اکنون برای تحقق اهداف خود به التماس افتند و با چنگ زدن بر سر و صورتشان و نیز خراش انداختن بر تن واقعیات، مردم را برای اغتشاش حتی در یک تجمع تک نفره ترغیب کنند.
فرقه اوم شینیرکو که به معنای حقیقت برتر می باشد در سال 1976 در کشور ژاپن شروع به فعالیت نموده است.
به گزارش « جوان آنلاین» به تازگی مشاهده شده که تعدادی از افرادی که قبلا در کشور ژاپن مشغول به کار بوده اند در بازگشت به کشور به معرفی این فرقه انحرافی پرداخته و قصد یارگیری و جذب نیرو نموده اند.
رهبر این فرقه انحرافی گیزو ماتسو موتو بوده . عقاید این فرقه برگرفته از تعالیم بودا بوده که با یک تفکر التقاطی خطرناک که در نهایت منجر به قتل و خود کشی می گردد تلفیق شده است.
سازمان بسیج مستضعفین گفت: پیچیدهترین مشکلات را میتوان با بسیج حل کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، سردار محمدرضا نقدی صبح امروز در نشست هماندیشی و تعامل نهادهای و چهرههای مؤثر فرهنگی که در سالن سلمان هراتی اداره کل ارشاد مازندران برگزار شد، با اشاره به اینکه کلید پیشرفت در عرصه فرهنگی و اساسیترین اقدام هماهنگی است، گفت: فعالیتهای فرهنگی هر کدام از افراد و نهادهای فرهنگی بر اساس برداشتهای شخصی صورت میگیرد که این امر بزرگترین مشکل بخش فرهنگی کشور محسوب میشود.
گاه تصور میکنی که تنها تو هستی که مشکلات فراوانی داری، ولی همین که پای درد دل افراد مینشینی، میبینی که تو در مقابل دیگران مشکلی نداری، یعنی مشکلات اصلاً مشکل به حساب نمیآید. افرادی هستند که دچار بیماریهای لاعلاجند و پزشکان آنان را به اصطلاح جواب کردهاند. عده ای دیگر دچار مشکلات عدیده مالی هستند و اغلب به هر دری که میزنند راهی برایشان باز نمیشود. در این میان و به ویژه در ایام محرم، افرادی که به عزاداری سیدالشهدا(ع) میپردازند، فرصت را مغتنم میشمرند که در این ماه دست حاجت به دامان پربرکت این امام معصوم و خاندان مطهر رسول الله (ص) بیاویزند تا حاجت بگیرند و چه بسیارند آنان که با توسل به امام حسین(ع)، حضرت عباس(ع) و دیگر بزرگوارانی که سهمی بسزا در این واقعه مهم داشتهاند، حاجت روا میشوند. این گزارش درباره شفایافتگانی تهیه شده است که دست به دامن حضرت سیدالشهدا(ع) شدهاند.
آقای رمضانی گفت: این مرکز تاکنون 25 هزار برگ سند درباره فتنه پس از انتخابات رسایت جمهوری سال گذشته جمع آوری کرده است.به گزارش شبکه ایران به نقل از واحد مرکزی خبر، مهدی رمضانی، معاون انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی در نشست خبری همایش بررسی عملکرد مرکز اسناد انقلاب اسلامی با اشاره به 25 هزار برگ سند درباره فتنه 88 توسط این مرکز افزود: علاوه بر این 1414 قطعه عکس، 12 هزار صفحه بریده جراید و پنج هزار دقیقه فیلم نیز در این زمینه جمع آوری شده است.
وی ادامه داد: انتشار کتاب هایی با عناوین "تقلب بزرگ "، "شنبه پس از انتخابات " ، " نگهبان آرا "، " انقلاب های رنگی و انقلاب اسلامی " ، " روزشمار هشت ماه نبرد مقدس" ، " نظرسنجی های انتخاباتی خارجی در باره انتخابات دهم "و " نظریه فتنه "از دیگر فعالیت های مرکز اسناد انقلاب اسلامی درباره فتنه سال 88 است.
13 عنوان کتاب درباره فتنه88 در دست انتشار
رمضانی گفت: تاکنون کتاب "شنبه پس از انتخابات" در 13 نوبت چاپ 22 هزار جلد ، تقلب بزرگ در 11 نوبت چاپ 19 هزار جلد ، "نه ده" در 11 نوبت چاپ 24 هزار و 500 جلد ، "نگهبان آرا "در هشت نوبت چاپ 15 هزارو 500 جلد و کتاب " انقلاب های رنگین و انقلاب اسلامی "در پنج نوبت9000 جلد به فروش رفته است.
معاون مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: این مرکز همچنین13 عنوان کتاب درباره فتنه پس از انتخابات 88 را در دست انتشار دارد.
آیتالله العظمی مکارم شیرازی نسبت به سخنان اخیر یک مقام مسوول مبنی بر این که «کسانی که با موسیقی مخالف هستند و میگویند حرام است، موسیقی را نمی فهمند»، به شدت موضع گیری کرد.
به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید، صبح روز چهارشنبه طی سخنانی در آغاز درس خارج فقه خود اظهار کرد: چندی پیش در مطبوعات خبری از یکی از مسوولان منتشر شد که گفته بود کسانی که با موسیقی مخالف هستند و می گویند حرام است، موسیقی را نمی فهمند. ما منتظر تکذیب این مساله بودیم که متاسفانه اتفاق نیفتاد. می دانید که این مطلب چقدر سنگین است.
وی با تاکید بر این که همه فقهای ما بر حرمت موسیقی لهوی تاکید دارند و در این باره شکی نیست، خاطر نشان کرد: معنی حرف این آقا این است که همه فقها و امام راحل نمی فهمند و العیاذ بالله امام باقر (ع) و امام صادق (ع) هم نمیفهمند. در واقع به همه این بزرگوران توهین شده است.
اگر شرایط خاص نبود، ساکت نمیماندیم
آیتالله مکارم شیرازی تاکید کرد: اگر شرایط کشور یک شرایط خاصی نبود و بحث از اجرای طرح تحول اقتصادی در کشور و لزوم حفظ آرامش نبود، قطعا ما طور دیگری با این فرد برخورد می کردیم و به هیچ وجه ساکت نمی ماندیم.
وی اضافه کرد: اگر این شرایط نبود ما به وظیفه مان عمل کرده و هزینه آن را هم میپرداختیم، چرا که این فرد با حرفش در واقع به علما و امام راحل و امام باقر(ع) و امام صادق (ع) توهین کرده است، آن هم توهین به این زشتی!
در فرصت لازم پاسخ قاطع میدهیم
این مرجع تقلید یادآور شد: ما نمی توانیم در این خصوص ساکت باشیم و ببینیم که با مقدسات به این راحتی بازی می شود. من به خاطر شرایط حساس فعلا به همین میزان سخن قناعت میکنم، ولی در فرصت لازم به این توهین پاسخ قاطع می دهیم.
آیتالله مکارم شیرازی افزود: معنا ندارد هر کسی که مسئولیت دارد هر چه خواست بگوید.
وی در ادامه با تاکید بر این که ما به طور شفاف اعلام کردهایم که موسیقی لهو و لعب حرام است، گفت: امیدواریم خداوند همه دشمنان اسلام را اگر قابل هدایت نیستند، خوار و ذلیل کند.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز خرسندی از برگزاری بسیار باشکوه مراسم امسال عزاداری حسینی گفت: این عزاداری های باشکوه نشان داد که جریان عاشورای حسینی سال به سال پرشورتر و پررونق تر می شود.
عزاداری حسینی جهانی شده است
براساس گزارش مرکز خبر حوزه، وی افزود: امسال صحنه هایی از عزاداری ها در کشورهای مختلف از جمله آمریکا و کشورهای آسیایی و آفریقایی در رسانه ها نشان داده شد که این نشان می دهد عزاداری حسینی به یک مساله جهانی تبدیل شده است و از مرزهای کشور های اسلامی نیز فراتر رفته است.
آیتالله مکارم شیرازی همچنین با اشاره به این که قیام امام حسین حاوی دو بعد مسایل اسلامی و انسانی است، اظهارکرد: مبارزه با ظالم، مساله توجه به عزت و آزادگی و شرف و عدالت این ها همه مفاهیمی است که کل جهان بشریت را پوشش می دهد و لذا ما می بینیم که جهانیان طرفدار این مکتب هستند و البته باید باشند.
