امام علی سلام الله علیه:
لا یَسعَدُ امْرُؤٌ إلاّ بِطاعَةِ اللّهِ سُبحانَهُ وَ لا یَشقَى امْرُؤٌ إلاّ بِمَعصیَةِ اللّهِ؛
هیچ کس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمیشود و جز با معصیت خدا بدبخت نمیگردد.
غررالحکم، ح 10848
به گزارش ستاد حیات طیبه، دکتر باقری معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی از مواضع سازشکارانه برخی افراد انتقاد کرد. آقای باقری در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق گفت: چنین مواضعی ناشی از نشناختن ظرفیتهای عمیق انقلاب اسلامی و احساس ضعف در برابر دشمنان است.
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین با انتقاد از کسانی که موضوع سادهزیستی را به تمسخر میگیرند، گفت: اینکه حاکم باید سادهزیست باشد، از سفارشهای مؤکد امیرالمؤمنین(ع) به والیان و از موضوعات مورد تاکید امام و رهبری و اصول گفتمان انقلاب اسلامی است. به گفت? دکتر باقری، بسیاری از مسئولین ما سادهزیست هستند؛ اما این سادهزیستی را در نهاد زیرمجموعهشان به صورت مشی عمومی درنیاوردهاند. معاون سعید جلیلی در شورای عالی امنیت ملی، یکی از ویژگیهای مثبت دکتر جلیلی را سازمانی کردن این امر برشمرد و گفت: «ایشان تلاش کردهاند که در مجموعه خودشان سادهزیستی، پرهیز از اسراف و اصلاح بسیاری قواعد خودساخته اشتباه را نهادینه کنند. برای نمونه همین قاعده اشتباهی که در کشور مرسوم است که هر کدام از مدیران به میزان بالاتر بودن مقامشان باید جای بهتری از هواپیما را به خود اختصاص دهند و این امر برای دولت هزینهساز است را اصلاح کردند، یا اینکه ماشین سازمانی باید حتما مدل بالا باشد.»
او «اهمیت کار و پرهیز از تنبلی» را نیز از ملزومات پیشرفت کشور دانست و گفت: «اینکه ما بگوییم 50 هزار، دیگری بگوید 200 هزار تومان به مردم بدهیم، تنبل کردن مردم است. کشور با کار نکردن و خوابیدن پیشرفت نمیکند. ثانیا این پولها را از کجا میخواهید بیاورید؟». معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: فرهنگ کار و تلاش چیزی است که دکتر جلیلی آن را در مجموعه هایی که تاکنون در آنها مسئولیت داشته، به صورت سازمانی و فرهنگ عمومی درآورده و خود ایشان هم در این مورد الگوی بقیه بودهاند؛ به گونه ای که در موارد زیادی در شورا از ساعت هفت یا شش و نیم صبح که شروع میکنیم، ایشان تا شب سه-چهار جلسه را بدون خستگی اداره میکنند و اداره کردن جلسه متفاوت از شرکت در جلسه است.
دکتر باقری در پاسخ به سؤالی دربار? برنامههای سعید جلیلی برای اداره کشور گفت: «ما در کشور برنامهها و اسناد بالادستیای داریم که مسیر حرکت ما را در یک چشمانداز بلندمدت روشن کرده و قوه مجریه باید تلاش کند تا این برنامهها را عملی ساخته و به اهداف مدنظر دست یابد. این رویه? صحیحی نیست که هر دولتی که بر سر کار آمد بگوید من اینها را قبول ندارم و برنامههای خودش را بدهد. پس این برنامهها را چه کسی میخواهد اجرا کند؟ دولت در واقع امر «قوه مجریه» است و باید به اسناد بالادستی عمل کند؛ نه اینکه با بر هم زدن ساختار برنامهریزی کشور به اسم برنامهریزی، همه برنامهها و اسناد بالادستی را دچار اختلال کنیم.»
باقری در پاسخ به این سؤال که «آیا جلیلی برای اداره کشور تیم دارد؟» گفت: تیم داشتن با باند داشتن بسیار متفاوت است و آقای دکتر جلیلی اهل باندبازی نیستند اما ایشان به علت سابقه اجراییای که داشتهاند افراد لایق نهادهای مختلف را میشناسند و در سابقه خود با بسیاری از افراد کارآمد دانشگاهی و اجرایی کار کردهاند.
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین دربار? ویژگیهای بارز دکتر جلیلی گفت: بر اساس قانون، ایشان میتواند 22 محافظ داشته باشد؛ اما ایشان داشتن محافظ را قبول نکرده و فقط یک راننده دارد.