برخی او را پیرو آئین مسیح(ع) مىدانند، چرا که قبل از بعثت پیامبر(ص) آئین رسمى و غیر منسوخ آئین او بوده است. برخی او را پیرو آئین ابراهیم(ع) مىدانند، چرا که او «شیخ الانبیاء» و پدر پیامبران است و در بعضى از آیات قرآن، آئین اسلام به عنوانآئین ابراهیم معرفى شده است(حج، آیه 78). گرایش حنیفى از گرایشهاى شناخته شده در مکه بود و به ویژه در میان بنى هاشم و دیگر تیرههاىقریش افرادى خود را ابراهیمى مذهب مىدانستهاند و گفته ابن اسحاق که پیامبر پیش از بعثت بر دین قومش بود را مىتوان در اینراستا تفسیر کرد.(سیره رسول خدا، رسول جعفریان، ص 253) بعضى نیز گفته اند مىدانیم آئینى داشته است اما آیین او بر ما روشن نیست!
سایت روزآنلاین 6 ژولای (15 تیر) نوشت: «نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با "روز" اعلام کردند تخلف انتخاباتی دولت و همچنین عدم بی طرفی شورای نگهبان در انتخابات 88 باید مورد بررسی قرار گیرد».
روزآنلاین افزود: «عوض حیدرپور، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس به "روز" می گوید تخلف انتخاباتی دولت در پرداخت سهام عدالت باید مورد بررسی قرار گیرد و بعد از اعلام نتیجه هیات تحقیق و تفحص، اگر تخلف احراز شود به قوه قضائیه ارجاع شود».
در ادامه این گزارش آمده است: «سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نیز به "روز" می گوید شورای نگهبان باید در مورد کاندیداها به صورت یکسان و عادلانه وارد شود و تبعیضی صورت نگیرد و سخنان آقای فولادگر مبنی بر عدم رعایت بی طرفی هم نیاز به بررسی و تحقیق دارد؛ نمیتوان بدون بررسی حرف زد».
روزآنلاین با سوء استفاده از سخنان این دو نفر، نوشت: «با گذشت دوسال از انتخابات مخدوش ریاست جمهوری دهم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر نکاتی دست می گذارند که پیش از این از سوی میرحسین موسوی و مهدی کروبی به عنوان برخی نشانه های تقلب در انتخابات 22 خرداد اعلام شده بود».
گفتنی است، مصاحبه با رسانه های ضدانقلاب و معاند به نفع آن رسانه هاست، بنابراین آقایان حیدر پور و ذاکر باید درصورت انجام چنین مصاحبه ای کاملا مواظب باشند تا دیگر به گونه ای سخن نگویند تا مورد سوء استفاده دشمنان قرار بگیرد. در ضمن طرح این مطالب در شرایط کنونی چیزی جز آب به آسیاب دشمن ریختن نیست.
قابل توجه اینکه این ادعاهای کذب پیشتر هم از سوی سران فتنه مطرح شده بود اما نتوانستند دلیلی بر آن ارائه دهند.
در پی تصورات پوشالی اپوزیسیون مبنی بر وجود اختلاف و شکاف در میان بدنه نظام مجید محمدی، تحلیلگر اپوزیسیون دیروز 25 جولای(14 تیر) طی مصاحبه ای با رادیو فرانسه مدعی شد: «پیوستن فرماندهی سپاه پاسداران به صف رویارویی با دولت نشان از آن دارد که دولت محمود احمدی نژاد همچنان چالش و بحرانی بزرگ از نقطه نظر آیت الله خامنه ای است که برای رفع آن از قوی ترین بازوی خود سپاه پاسداران خواسته است که در این موضوع دخالت کرده و این بحران را حل کند.»
وی افزود:« بعید نمی دانم که محمود احمدی نژاد حامیانی نیز در درون سپاه پاسداران داشته باشد و با اتکا به این پیش فرض اضافه می کند که مقابله با محمود احمدی نژاد با استفاده از سپاه پاسداران اقدامی پرمخاطره برای رهبر جمهوری اسلامی ایران می تواند باشد.»
شایان ذکر است در حالی محمدی مدعی اختلاف بین مقامات جمهوری اسلامی می گردد که آقای احمدی نژاد خود را سرباز ولایت و فرزند رهبری می داند و نه تنها مسئولین نظام بلکه دیگر تحلیلگران اپوزیسیون نظیر احمد قابل اذعان کرده اند که اختلافی در بین مسئولین نظام وجود ندارد که باعث شکاف در بدنه شود.
همچنین همان گونه که در اساس نامه سپاه پاسداران آمده، این ارگان بازوی انقلاب اسلامی است و وظیفه اصلی اش حفاظت از تمامیت ارضی ایران و دستاوردهای انقلاب اسلامی می باشد که در تمام طول این 32 سال وظیفه خود را به بهترین وجه انجام داده است و به همین دلیل همیشه مورد بغض و کینه دشمنان داخلی و خارجی بوده است.
نمایندهای که در علوم متعدد مانند ریاضی و هیئت و حساب و ستارهشناسی و اسطرلاب و امثال آن چیره دست و ماهر بود.
در مجالس متعدد ادعا میکرد که از غیب، نیت افراد و کارهای مخفی آنان خبر میدهد . او از علمای اسلام خواست که دلیل قاطع و برهانی شفاف و روشن بر نبوت رسول گرامی اسلام (ص) اقامه نمایند که هیچ شبههای باقی نگذارد و میگفت: اگر از آوردن چنین دلیل و نشانهای عاجزید بدانید که دین شما بر حق نیست.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مسئولین حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه، پاسداری حقیقی از انقلاب اسلامی را حفظ حرکت پیش رونده، پرشتاب، پرنشاط و انقلابی نظام اسلامی به سمت اهداف والای ترسیم شده دانستند و تأکید کردند: یکی از موارد بسیار مهم و ضروری برای ادامه حرکت تکاملی و رو به جلوی انقلاب اسلامی، پرهیز از دمیدن و مشتعل کردن فضای اختلاف، هیاهو و جنجال در جامعه است و همه دستگاهها و جریانهای سیاسی و فکری باید به حفظ وحدت، پایبندی عملی داشته باشند.
در این مراسم که از میان اصلاح طلبان ابطحی و موسوی لاری و سید حسن و سید علی و سید یاسر خمینی و محقق داماد حضور داشتند با سخنرانی حسن روحانی آغاز شد.
این مراسم که با حضور قابل توجه مردم و دوستداران و آشنایان آن مرحوم برگزار شده بود حاشیه هائی هم به همراه داشت.
در مراسم امروز به محض ورود خاتمی به جلسه جمعیت شعار های تندی عیله خاتمی دادند که برای مدتی مراسم را تحت الشعاع قرار داد.
این شعار ها که در داخل و خارج محل برگزاری مراسم از سوی مردم گفته می شد تا زمان خروج خاتمی از مراسم نیز ادامه داشت. در همین حین ناجا نیز برای محافظت از خاتمی وی را تا بیرون مراسم همراهی و مشایعت کرد.
تاکید بر اجتناب از افراط و تفریط نیز مهمترین بخش سخنان حسن روحانی بود:"مردم اگر حزب و جمعیتی را دوست دارند باید در چارچوب حق تبلیغ کنند و اگر کسی را نیز دشمن می دارند نباید در مورد او از حق خارج شوند."
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله خامنه ای در این دیدار که در آستانه سوم شعبان سالروز میلاد بزرگ پاسدار اسلام حضرت سیدالشهدا علیه السلام و روز پاسدار برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک اعیاد شعبانیه بویژه سوم شعبان، نامگذاری سالروز میلاد حضرت امام حسین علیه السلام به عنوان روز پاسدار را ابتکاری پرمغز و جهت دِه خواندند و افزودند: معنای واقعی پاسداری از اسلام با همه ابعاد آن، در دوران ده ساله امامت حضرت اباعبدالله علیه السلام تحقق پیدا کرد، بنابراین بازخوانی رفتار و حرکات آن حضرت در دوران امامت، ترسیم کننده مبانی و شاخص های واقعی پاسداری است.
رهبر انقلاب اسلامی در تبیین دوران ده ساله امامت حضرت سیدالشهدا علیه السلام، به سرفصل های مهم حرکت ایشان از جمله انذار، تحرک تبلیغاتی، بیدار و حساس کردن خواص، ایستادگی با جان و مجاهدت در مقابل حرکت انحرافی فوق العاده خطرناک آن زمان، و عمل براساس دستورات اسلام، اشاره و خاطرنشان کردند: حرکت و ایثار امام حسین علیه السلام و ابعاد گسترده آن بویژه فجایعی که برای خاندان آن حضرت پیش آمد، موجب ماندگاری این حرکت در تاریخ و حفظ اسلام و ارزشها شد.
حضرت آیت الله خامنه ای یکی از ابعاد سخت حرکت حضرت سیدالشهدا علیه السلام را صبر ایشان در مقابل تردید افکنی های خواص و صاحب نامان آن دوران ارزیابی کردند و افزودند: سخت ترین صبر امام حسین علیه السلام ایستادگی در برابر سخنان به ظاهر مصلحت اندیشانه و وسوسه های افراد صاحب نفوذ و تأثیرگذاری بود که با توجیهات به ظاهر شرعی، امام را از گام گذاشتن در این مسیر منع می کردند اما حضرت اباعبدالله علیه السلام با صبر بر این تردید افکنی ها و با عزم و اراده، وارد میدان شدند و جریان اسلام را از انحرافی بزرگ نجات دادند.
ایشان پس از تبیین معنای واقعی پاسداری در چارچوب حرکت امام حسین (ع)، افزودند: نامگذاری سوم شعبان به عنوان روز پاسدار، بدین معنا است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می خواهد همواره در راه حضرت سیدالشهداء حرکت کند و بررسی منصفانه عملکرد سپاه از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون نیز نشان می دهد سپاه پاسداران حقاً و انصافاً در این راه قدم برداشته و ایستادگی کرده است.
رهبر انقلاب اسلامی لازمه ادامه حرکت رو به رشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با توجه به ویژگیها و شاخص های ترسیم شده برای پاسداری را، ارتقای توانایی، کیفیت و هوشمندی سپاه در همه ابعاد دانستند و خاطرنشان کردند: اگر نسل گذشته سپاه در شرایط و انگیزه های قوی اوائل انقلاب و دوران دفاع مقدس رشد و تکامل پیدا کرد، نسل جوان و جدید سپاه نیز باید از لحاظ معرفت، آگاهی، بصیرت، فداکاری، انجام درست کار و انجام به هنگام وظیفه، به مراتب بالاتر و مستحکم تر باشد زیرا امروز اگرچه جنگ نظامی وجود ندارد ولی جنگی ظریفتر و البته خطرناک تر در جریان است.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به تشریح معنای واقعی هویت پاسداری سپاه پرداختند و افزودند: نباید از مفهوم «پاسداری از انقلاب» معنایی محافظه کارانه و حفظ وضع موجود انقلاب برداشت شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه انقلاب در ذات خود یک حرکت پیش رونده و پرشتاب به سمت اهداف ترسیم شده است، خاطرنشان کردند: پاسداری از انقلاب به معنای حفظ حرکت پیش رونده و انقلابی نظام اسلامی است.
ایشان لازمه پاسداری سپاه از حرکت انقلابی و پیش رونده نظام اسلامی را دو حرکت درونی و بیرونی در سپاه پاسداران دانستند و افزودند: حرکت درونی که سپاه همواره به آن نیاز دارد دارای دو بُعد معنوی و مادی است که بعد معنوی آن، توجه ویژه به ارزشها و مشخص کردن شاخص های ارزشی پاسداری و سنجش و ارزیابی همه فرماندهان و بدنه سپاه براساس این شاخص ها، به منظور پیشرفت است.
رهبر انقلاب اسلامی درخصوص بُعد مادی حرکت درونی سپاه خاطرنشان کردند: کارهای تشکیلاتی، علمی، تحقیقاتی، و آموزش های نظامی اجزاء بُعد مادی حرکت درونی سپاه هستند که با قرار گرفتن در کنار بُعد معنوی، یک مجموعه زنده، پرنشاط، همیشه جوان و دارای حرکت رو به جلو بوجود خواهند آورد.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: چنین مجموعه ای به عنوان الگوی معنویت، بصیرت، پایبندی به اصول، فکر، تدبیر و حرکت در مسیر صحیح، می تواند تأثیرگذار در پیشبرد حرکت مجموعه انقلاب اسلامی باشد.
ایشان یکی از موارد لازم و بسیار مهم برای پاسداری از حرکت پیش رونده و رو به تحول نظام اسلامی را پرهیز از کارهای غیر مفید و مضر برای این حرکت دانستند و افزودند: یکی از این کارهای مضر، دامن زدن به اختلافات و مشتعل کردن فضای اختلاف و هو و جنجال است که باید همه دستگاهها و نهادهای نظام مراقب این موضوع باشند.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید هرچه ممکن است اختلاف نظرها و اختلاف سلیقه ها را کم کرد و در فضای بحث های اختلافی ندمید.
حضرت آیت الله خامنه ای با اظهار تأسف شدید از برخی بگومگوها و بحث های اختلافی در کشور افزودند: کسانی که به این بحث ها دامن می زنند، آیا خوشحالی دستگاههای تبلیغاتی بیگانه و تحلیل های آنها را نمی بینند. ابراز شادمانی دشمنان، نشان می دهد این موضوع یک نقطه ضعف است، بنابراین باید از ادامه آن جلوگیری کرد.
ایشان با تأکید بر لزوم تفکیک میان اختلاف نظر با ایستادگی یک جریان در مقابل نظام، خاطرنشان کردند: زمانی ممکن است، جریانی در مقابل انقلاب اسلامی بایستد، که در آن زمان قطعاً وظیفه همه، دفاع از انقلاب است، همانگونه که در حوادث سال ?? اتفاق افتاد.
رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص افزودند: اما زمانی موضوع، اختلاف نظر و سلیقه است و نه ایستادن در مقابل انقلاب. در چنین شرایطی، وظیفه همه، ندمیدن در اختلاف نظرها و در پیش گرفتن شیوه تبیین و روشنگری در مقابل برخی افکار غلط، با در نظر گرفتن همه جوانب آن است.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطر نشان کردند: من با حرکت روشنگرانه، تبیین منطقی و مستدل در مقابل تفکر غلط مخالفتی ندارم اما نباید این تفکر غلط را نیز تابلو کرد تا همه از آن مطلع شوند.
ایشان تأکید کردند: هرگونه حرکت روشنگرانه باید به دور از هو و جنجال باشد زیرا جنجال، حرف منطقی را هم خراب می کند.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم حفظ بیش از پیش وحدت در جامعه افزودند: همه باید همچون صف واحد و دیواری نفوذناپذیر، در مقابل دشمن بایستند.
حضرت آیت الله خامنه ای مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به حفظ و تقویت امید، همت، تلاش و حرکت پیش روندگی توصیه کردند و افزودند: یکی از موارد ضروری در سپاه استمرار برنامه ریزی است.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحولات منطقه، آن را بی سابقه و فصل جدیدی در منطقه و دنیا خواندند و تأکید کردند: در این تحولات، توده های مردمی با گرایش های توحیدی و الهی به معنای واقعی کلمه در میدان هستند و فصل جدیدی در تاریخ منطقه و جهان ورق خورده است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به هراس امریکا و صهیونیستها از الگو قرار گرفتن نظام اسلامی برای مردم منطقه افزودند: امریکا و رژیم صهیونیستی هر اندازه هم که در تبلیغات و رسانه های خود، این موضوع و گرایش های اسلامی مردم منطقه را انکار کنند، نمی توانند واقعیات موجود و حقیقی را تغییر دهند.
ایشان تأکید کردند: موج بعدی حرکتی که اکنون در منطقه آغاز شده است، در کشورهایی فراتر از منطقه خواهد بود و چنین رویدادی به وقوع خواهد پیوست.