.

حدیث تصادفی

حدیث تصادفی

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بادصبا
درباره ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
لینک دوستان

ویرایش
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز : 24
  • بازدید دیروز : 356
  • کل بازدید : 1459778
  • تعداد کل یاد داشت ها : 6770
  • آخرین بازدید : 103/2/29    ساعت : 7:16 ص
جستجو

وصیت شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
کاربردی
ابر برچسب ها
ارسال شده در سه شنبه 90/5/11 ساعت 9:13 ص نویسنده : ایمان احمدی

مصطفی تاج‌زاده، عضو شورای مرکزی حزب منحل شده مشارکت و از سران فتنه 88 نامه‌ای جالبی را به نخست وزیر موقت مصر نوشته که حاکیست "توهم سال 88" هنوز هم گریبان فعالان جریان فتنه را رها نکرده است

بر اساس خبری که اخیرا منتشر شده، تاج زاده در نامه خود به عصام شرف در ادعایی بامزه ای نوشته است: نماز جمعه پیروزی انقلاب مصر یادآور نماز جمعه سبز ملت ما در 26 تیر 88 به امامت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود.

وی که روشن نیست تحلیل و نامه های متعدد خود را چگونه از زندان راونه رسانه های خبری می کند، حتی اعلام آمادگی کرده است که "ما مایل هستیم تا تجربه خود را در جنبش سبز به برادران و خواهران مصری بیاموزیم."

تاج زاده البته درباره آنچه "تجربه در جنبش سبز" نامیده توضیحی نداده اما اشاره او به نماز جمعه 26 تیرماه بار دیگر خاطرات "نماز اولی ها" را برای ناظران سیاسی یادآوری کرده است.

در نماز جمعه 26 تیرماه سال 88 که آخرین حضور آقای هاشمی در نماز جمعه هم محسوب می شود، رویدادهای عجیب‌ و تاسف‌برانگیزی روی داد؛ از جمله حضور بخشی از فتنه گران بود که حتی ابتدایی‌ترین آداب نماز را هم بلد نبودند و با اقدامات خارج از شأن و عرف خود، موجب ناراحتی خاطر نمازگزاران را فراهم کردند. 





این افراد با حضور مختلط در نماز و همچنین عدم رعایت پوشش مناسب، صحنه‌هایی را رقم زدند که انتشار عکس‌های آن هم با واکنش شدید مردم متدین و انقلابی ایران روبرو شد.
جمعی از آنان حتی با کفش به نماز ایستادند تا همین رفتارها آنان را به "نماز اولی" شهره کند. 



بخشی مردم و فعالان سیاسی این نماز جمعه را با نمازهای نمایشی گروهک‌های چپ و مارکسیست در ابتدای انقلاب اسلامی مقایسه کردند.
 


آشوبگران خیابانی که طبق وعده اعلام شده از رسانه های بیگانه به محل اقامه نماز جمعه تهران آمده بودند پس از استقبال از سخنرانی آقای هاشمی حتی تا ساعاتی بعد از نماز دست به اغتشاش برای پیگیری آنچه "حقوق اعلام شده خود در نماز جمعه" نامیدند، زدند. 

در این اغتشاش خیابان های اطراف دانشگاه تهران تا ساعاتی به ناآرامی کشیده شد و آشوبگران به جای شعار همیشگی «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» شعار مرگ بر چین و روسیه سر دادند.
این تنها نماز جمعه فتنه گران که حتی تنها حرکت مذهبی و اسلامی آنان بود. 

البته آنان در روز قدس و 13 آبان هم که نماد مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکاست، شعارهای «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» خط زدند و عملا همسویی خود با استکبار را به نمایش گذاشتند. این در حالی بود که صدها سایت اینترنتی و شبکه های رادیو تلویزیونی غربی و مقامات بلندپایه آمریکایی، اسرائیلی و اروپایی در سطح رئیس جمهور، نخست وزیر، وزرای خارجه و دفاع و امثال آنها نیز، آشکارا در حمایت از جریان فتنه به میدان آمده بودند. 

نقش دیگر گروه های ضدانقلاب و تروریست همچون مجاهدین خلق، پژاک، ریگی، همجنس گرا، پهلوی، لائیک ها و ... هم در متن فتنه 88 و حمایت سران فتنه و امثال آقای تاج‌زاده هرگز قابل کتمان نیست چنانچه هر یک از این گروه ها بارها بر نقش خود در آشوب ها تاکید کرده اند.

انقلاب مردم مصر اما از همان آغاز با نماز جمعه های میلیونی در میدان التحریر و شعارهای ضد استکباری همراه بود و به همین دلیل رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس و دیگر حامیان رژیم مبارک با تمام توان کوشیدند تا از اوج گرفتن خیزش ملت مصر ممانعت کنند تا شاید عوامل دست نشانده از حاکمیت ساقط نشوند. اما پس از گسترده شدن قیام مردم غرب ترجیح داد مبارک را فدای چهره دموکراسی خواهی خود کند و در عین حال انقلاب مصری را هم برباید. 

ابراز نگرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی و برخی مقامات غربی از تحقق یک انقلاب اسلامی دیگر در مصر در همین راستا بود. او در بحبوحه خیزش مصری ها با ابراز نگرانی از اوضاع این کشور اظهار داشت آنچه در ایران اتفاق افتاد ممکن است در مصر هم روی بدهد. وی چند هفته بعد هم اذعان کرد که انقلاب اسلامی ایران الهام بخش انقلاب مصر بوده است.

در واقع به گواهی شواهد و قرائن مورد اشاره، تردیدی باقی نماند که اولا؛ انقلاب ها و خیزش های منطقه، هویت اسلامی دارند، ثانیاً؛ از انقلاب اسلامی در ایران الهام گرفته اند، ثالثاً؛ چالش های سه دهه گذشته ایران اسلامی با دشمنان بیرونی و خصوصا؛ فتنه 88، نقش غیرقابل انکاری در برانگیختگی کنونی ملت های مسلمان منطقه داشته است و بالاخره؛ آن که انقلابیون مسلمان در ادامه حرکت خویش نگاه ویژه ای به ایران اسلامی دارند.

حال چگونه آقای تاج زاده بین فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 و انقلاب مردم مسلمان مصر مشابهت هایی پیدا کرده و حتی آن ها را همسو دانسته، همچنان قابل تشخیص نیست. 

شاید منطقی تر این باشد که این ادعا هم در لیست توهمات جریان فتنه ثبت شود زیرا فارغ از تفاوت ماهوی روند انقلاب مصر و خط جریان فتنه، آنچه در روزهای پس از انقلاب نیز در قاهره روی داده، حاکی از دنیای کاملا متفاوت این دو جریان است. 

به عنوان نمونه، مقامات مصری برای اولین بار بعد از 30 سال، از ورود فرح دیبا به این کشور جلوگیری کردند. فرح، همسر محمد رضا پهلوی شاه مخلوع ایران است که در سال 88 به موسوی و کروبی نشان شجاعت داد و در کنار رضا پهلوی به حمایت ویژه از جریان فتنه پرداخت.

مقامات ارشد مصر حتی با وجود عصبانیت حامیان صهیونیستی و غربی جریان فتنه چندین بار به بازگشایی سفارتخانه ها و برقراری مجدد رابطه با ایران ابراز علاقه کرده و از تصمیم جدی خود در این باره خبر داده اند.

گرچه ده ها رویداد و واقعیت دیگر برای رد هرگونه شبهات و همسویی میان انقلاب مردم مسلمان مصر و جریان فتنه 88 وجود دارد اما برای یک ناظر سیاسی عادی هم روشن است که ادعای تاج زاده کاملا بی اساس و ریشه در توهم به نظر عمیق فتنه گران دارد.

 




مطلب بعدی : « عبادت خالصانه »       


پیامهای عمومی ارسال شده

+ بسمه تعالی میلا باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه برتمام محبین اهلبیت مبارک باد التماس دعا