.

حدیث تصادفی

حدیث تصادفی

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بادصبا
درباره ما
منوی اصلی
مطالب پیشین
لینک دوستان

ویرایش
دانشنامه عاشورا
دانشنامه عاشورا
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز : 254
  • بازدید دیروز : 653
  • کل بازدید : 1445254
  • تعداد کل یاد داشت ها : 6770
  • آخرین بازدید : 103/2/6    ساعت : 8:42 ع
جستجو

وصیت شهدا
وصیت شهدا
آرشیو مطالب
لوگوی دوستان
کاربردی
ابر برچسب ها
ارسال شده در یکشنبه 90/8/29 ساعت 5:6 ع نویسنده : ایمان احمدی

پس از آنکه رهبر جریان انحرافی در جلسه‌ای از وضعیت ناامید‌کننده این جریان برای به‌دست‌گیری کرسی‌های نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی سخن به میان آورده بود، وی جلسه دیگری را با اعضای برجسته ستاد انتخاباتی جریان انحرافی برای بررسی وضعیت انتخابات تشکیل داد.
رهبر جریان انحرافی در این جلسه، با نامطلوب ارزیابی کردن وضعیت ستادهای استانی این جریان، از کاهش اقبال عمومی نسبت جریان منتسب به وی در استان‌ها سخن به میان آورد و گفت: نباید زیاد به انتخابات دل ببندیم. وی همچنین نقطه قوت جریان انحراف را در دست داشتن منابع مالی ذکر کرد و گفت ما پول داریم. خودتان را زیاد درگیر انتخابات نکنید و آن را برای خودتان تبدیل به چالش نکنید. حالا 8+7 و جبهه پایداری هر کاری می‌خواهند بکنند، خب بکنند. مهم نیست، ما می‌توانیم با پول، نماینده‌ها را سرخط کنیم.
   رهبر جریان انحرافی همچنین ادعا کرد با منابع مالی که ما داریم، هیئت رئیسه آینده مجلس را من با پول تعیین می‌کنم.
   گفتنی است کارشناسان سیاسی معتقدند این اظهارات رهبر جریان انحرافی از آن رو مطرح می‌شود که این جریان از هم‌اکنون نتایج این انتخابات را ازپیش‌باخته دانسته و تلاش دارد از هم‌اکنون با طرح چنین مباحثی، استقلال و شأنیت مجلس آینده را با چالش‌های مسئله‌داری در افکار عمومی با طرح وکیل‌الدوله بودن مواجه سازد.
وقتی نظارتی بر کتب درسی نیست
  دانش آموزان مجتمع تطبیقی بین‌المللی تهران که زیر نظر اداره کل آموزش و پرورش مدارس خارج از کشور اداره می‌شود و در منطقه سعادت‌آباد قرار دارد ، در لابه‌لای متون کتاب زبان سال دوم دبیرستان خود چنین می‌خوانند که: «اسرائیل یک کشور توریستی و دیدنی است. اسرائیل یک کشور دموکراتیک است.» و از همه جالب‌تر این عبارت است که «اسرائیل در سال 1948 موفق شد استقلال خود را کسب کند(!)»
   وجود چنین مطالبی در این کتب این شائبه را ایجاد می‌کند که اساساً نه تنها اراده ای برای  نظارت دقیق تر بر دروس این مدارس در آموزش و پرورش وجود ندارد؛ بلکه گاهی قصد و غرض‌هایی نیز در میان است. چنین اتفاقی را اگر خوش‌بینانه تحلیل کنیم، جز کوتاهی غیرقابل‌بخشش در نظارت بر محتوای کتب درسی و یا سهل‌انگاری در تغییر متون درسی چگونه می‌توان توجیه کرد؟!




مطلب بعدی : « عبادت خالصانه »       


پیامهای عمومی ارسال شده

+ بسمه تعالی میلا باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه برتمام محبین اهلبیت مبارک باد التماس دعا